CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JokesCop

[Ultra Best][Siri Mari Tidur Bukak Lampu] #2520 Mean Girl 2 [12] - Page. 101

   Close [Copy link]
Post time 18-12-2013 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Best2!.. Ada stry kongsi lg naa~~~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2013 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok...khatam. Best sangat2, jadi Nora bagi 4 bintang...(read: sesi penjurian MLM)

Book of...book of...teringat plak kt the book of morris johson
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 12:46 PM | Show all posts
TT gempak ar. Bahasa TT sebijik mcm boyfren aku. Korang hidup zaman yg sama kot.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 12:51 PM | Show all posts
Ternganga2 mulut baca cite TT...best yg amat.(READ : start eps1 tu mmg aku  TMBL)
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 12:51 PM | Show all posts
alaa..dah abis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 01:07 PM | Show all posts
best...best...best...
TT jgn lupa citer lagi tauu......
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 01:10 PM | Show all posts
best gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... terbaik la TT!!!
tolong sambung lagi citer2 lain ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2013 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah posted on 18-12-2013 10:36 AM
JC, (macam nama boss mama plak...)

share la apartment ni kat mana, sebab kepala hotak mama dok in ...

APartment dalam kolej yg berada di area2 bangi.. Dlm 30km dari rivearia 2 kut..

Sebab aku dah kutuk2 en. Zalim, nanti kalau anak die bace cite nie camne? Sian la beliau kerana aib bapanye dibuke oleh aku..

So sape2 yg duduk kat apart tue sure automatically tau apart ape aku cerite, sape2 yg xtau.. Anggap je la apart ytg korang or kwn2 duduk skrg yer, xde la seram sangat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-12-2013 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
izzarishaiqal posted on 18-12-2013 05:49 AM
Syok la cite hostel ni xpuas plak aku baca tau2 da habis:Q

Pihak pengurusan aprtment tu memang pe ...

Special thank for ko yg slalu ade mase aku post.. And special thanks too yg lain2 yg ade time malam2 gak.. Korang punye effort aku nampak, just maybe xsempat nak reply..

Aku cube bayar mase aku miss reply post korang dgn cite2 lain yer.. Hope korang puas hati

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blanco posted on 18-12-2013 10:56 AM
Kan..aku pun rasa management hostel TT ni saja nak pedajal dia ngan kengkawannya..dah tau unit itu ...


Itu la pasal xde kesedaran sivik punye managment.patut tembak pakai senapang gajah je hehehe... Last edited by izzarishaiqal on 18-12-2013 02:12 PM

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 01:49 PM | Show all posts
TT, hostel apartment tu ada lagi kah sekarang? Ke dah jadi macam rivearia 2?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2013 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
lalabeez posted on 18-12-2013 01:49 PM
TT, hostel apartment tu ada lagi kah sekarang? Ke dah jadi macam rivearia 2?

Ade je, and aku rase ade je orang duduk situ
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:06 PM | Show all posts
mamaezah posted on 16-12-2013 04:50 PM
hi kak Melah, semua org lari ke sinik nampaknyaaaaaa........
sini best, tak ada org meroyan pung! ...

dr penceritaan TT ni kak tipah yakin dia hensem.... (read: walaupun kak tipah dah tua tapi kak tipah gigih nak guna word ni)
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:07 PM | Show all posts
JokesCop posted on 18-12-2013 01:14 PM
Special thank for ko yg slalu ade mase aku post.. And special thanks too yg lain2 yg ade time mala ...

umo uolss berapa..mcm kak tipah dah jatuh cinta pada uolss laa (read: kak tipah bersuami dah ada anak...saje nk cari anak ikan)
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:11 PM | Show all posts
salan, JC hang ada blog ka?..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:23 PM | Show all posts
betui la kata Yenil, hang ada blog dak JC????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2013 02:24 PM | Show all posts
nanti hapdet cereita lain na...mama gigih bangun kul 2:33am semata mata nak baca hang tau ka???
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop posted on 18-12-2013 01:14 PM
Special thank for ko yg slalu ade mase aku post.. And special thanks too yg lain2 yg ade time mala ...

Oo..sama2 tt..thanks jgk kat ko sebab korbankan masa tido update cite untuk kiteorang sume.Harap2 malam ni ada story baru yg super duper kelakar+seram ye.chaiyok2 ;)
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:43 PM | Show all posts
JokesCop posted on 18-12-2013 01:14 PM
Special thank for ko yg slalu ade mase aku post.. And special thanks too yg lain2 yg ade time mala ...

kalau ada citer2 seram ( read : Seram pendek ) pun dah ok....all the best....tacang sedia menanti..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 03:27 PM | Show all posts
nape eh bila aku bace citer ko nih aku terbayang uneks? heheheh tapi memang antara yang terbaek la.. bravo!!! more plz!!!!!!! dah kesurupan nih kehkehkeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.141069 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list