CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 13015|Reply: 56

[Pelbagai] Beli buku kat MPH online, diskaun 20%

[Copy link]
Post time 20-9-2013 04:37 PM | Show all posts |Read mode



Salam kawan-kawan.


aku ada info pasal MPH online, tiap-tiap hujung bulan dorg msti bagi diskaun 20% to selected books

so pada yang tak tahu tu, baik korang terjah web dorg, agak berbaloi weh.


ni review dari blog aku masa aku beli buku kat MPH online awal tahun aritu




beli RM50 ke atas jer dah free postage, 2-3 hari masa bekerja sampai lar buku ditangan korang


senang and mudah,


aku bukak thread ni sbb nak bagi info kat korang peminat buku sekalian bukan nak promote MPH. hehe


so diskaun 20% tu bermula hari ni sampai 30 September 2013


aku skang pun ngah mencari buku-buku yang menarik.


Selamat Membeli dan Membaca Buku~

*tapi jangan lupa, diskaun ni utk pembelian online sahaja, kalau kat kedai tak dapat tau*


Last edited by deecokelat on 20-9-2013 05:15 PM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2013 05:10 PM | Show all posts
Mekasih atas info
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2013 05:16 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 20-9-2013 05:10 PM
Mekasih atas info

yeah. sama-sama
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 05:35 PM | Show all posts
dari tanjung malim ke klcc tu mengisahkan apa?... ingatkan member aku buat jokes jer
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 07:11 PM | Show all posts
Aku dah try beli mcm nieh ... memang syok ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2013 07:15 PM | Show all posts
vespa_oren posted on 20-9-2013 05:35 PM
dari tanjung malim ke klcc tu mengisahkan apa?... ingatkan member aku buat jokes jer

haha mmg ada, cerita pasal kehidupan penulis dari kecik sampai besar.

dia membesar kat tanjung malim n skang dia dh keje ngan petronas kat KLCC tapi still ulang alik dari tanjung malim...

sbb tu tajuk buku cmtu~
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 20-9-2013 07:17 PM | Show all posts
ikan_nemo posted on 20-9-2013 07:11 PM
Aku dah try beli mcm nieh ... memang syok ...

syok kan. agak berbaloi dan jimat~

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 07:21 PM | Show all posts
X salah aku ... kupon buku student tue pun boleh gune beli secara online kat mph nieh ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2013 07:57 PM | Show all posts
deecokelat posted on 20-9-2013 07:15 PM
haha mmg ada, cerita pasal kehidupan penulis dari kecik sampai besar.

dia membesar kat tanjung ...

jika aku jumpa aku beli... rindu kt t.malim lak


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2013 08:17 AM | Show all posts
ikan_nemo posted on 20-9-2013 07:21 PM
X salah aku ... kupon buku student tue pun boleh gune beli secara online kat mph nieh ...

haah voucher buku pun leh... nnt bila posmen anta, dia mintak voucher tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2013 08:18 AM | Show all posts
vespa_oren posted on 20-9-2013 07:57 PM
jika aku jumpa aku beli... rindu kt t.malim lak

pg lar beli kat MPH online tu.

buku dia tahap ok2 jer, kejap jer dh abes baca.

ko org tg malim ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2013 01:52 PM | Show all posts
kita baru sign up ari ni
nak try gak beli

cepat tak iols dapat buku2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2013 08:23 AM | Show all posts
deecokelat posted on 21-9-2013 08:18 AM
pg lar beli kat MPH online tu.  

buku dia tahap ok2 jer, kejap jer dh abes baca.

aku belajar kt sana dulu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-9-2013 08:05 AM | Show all posts
sue_liah posted on 21-9-2013 01:52 PM
kita baru sign up ari ni
nak try gak beli

cpt jer... dalam 2 ari cmtu~
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2013 11:00 AM | Show all posts
iols dah order 3buku semlm
hari ni dah smpai

sgt cepat...suker suker
x sabo nk baca
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-9-2013 02:16 PM | Show all posts
sue_liah posted on 24-9-2013 11:00 AM
iols dah order 3buku semlm
hari ni dah smpai

wah dah dapat... iolss pn ngah tunggu posmen ni. hihi

share lar beli buku apa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2013 02:23 PM | Show all posts
deecokelat posted on 24-9-2013 02:16 PM
wah dah dapat... iolss pn ngah tunggu posmen ni. hihi

share lar beli buku apa?

malu pulak nak bgtau..iols beli novel

projek memikat suami
i luv u stupid
bagaikan puteri

u beli buku aper ek?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2013 02:50 PM | Show all posts
mmg best... minggu lepas blikan anak wimpy kid series.. boxset 6 buku tu promo 50% off + 2 lagi buku dpt 35% disc, postage free - dpt lagi satu notebook free - total cuma rm132 gitu berbanding dgn harga sebenar RM200+. delivery pun sangat cepat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-9-2013 03:12 PM | Show all posts
sue_liah posted on 24-9-2013 02:23 PM
malu pulak nak bgtau..iols beli novel

projek memikat suami

hihi i beli novel alternatif + titisan mahabbah by diana amir

4 buku total 63.30
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-9-2013 03:25 PM | Show all posts
adnil posted on 24-9-2013 02:50 PM
mmg best... minggu lepas blikan anak wimpy kid series.. boxset 6 buku tu promo 50% off + 2 lagi buku ...

wau dapat 50%... best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 06:42 AM GMT+8 , Processed in 0.087405 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list