CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2665|Reply: 11

product key

[Copy link]
Post time 30-8-2013 10:38 PM | Show all posts |Read mode
salam. hai. saya nak beli microsoft office yg ori dari kawan. sebab dia kan 3 user. macamana kita nak tau yang product key tu ori?

kang kalo termasok yang tak ori kang, asik keluar iklan genuine tu jer. thnx in advance
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2013 11:20 PM | Show all posts
nak tau ori ke tak?
daftar la serial key tu.  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2013 12:01 PM | Show all posts
Kang da daftar kang, x ori kang, x memasal kuar windows genuine2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 03:00 AM | Show all posts
ape kaitan windows genuine dgn mic opis?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 04:53 PM | Show all posts
kawan jual berapa hengget?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 01:58 PM | Show all posts
dia nak jual rm10. tpi bile nk tgk kotak bende alah tu dia kata da buang. tu yg was2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 06:21 PM | Show all posts
office 2000 berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2013 05:09 AM | Show all posts
takdelah kuar genuine reminder.
just masukkan key tu pas tu register. kalau tak ori, opis still boleh pakai takde masalah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2013 09:52 PM | Show all posts
kalau anda pelajar ipta boleh dpt percuma dpd unit IT ipta masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2013 10:43 PM | Show all posts
try Libre Office 4.1


update:

Try Office yg lagi kecik, kalau pakai Mic Off, pasti biasa ngan yg ini

Office Free 2013


Last edited by sepok on 22-9-2013 06:13 PM

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2013 09:02 AM | Show all posts
aku pun was2 jgak dgn penjual key ni.. klu ok aku pon nk meniaga lah haha.. tapi kan ada warranty tak key tu.. klu ada warranty why not .. klu xde warranty xyah ar
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2013 02:04 AM | Show all posts
bawaku_terbang posted on 3-9-2013 01:58 PM
dia nak jual rm10. tpi bile nk tgk kotak bende alah tu dia kata da buang. tu yg was2 tu.

Office RM10?

pergh murah gilerrrr....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 10:48 PM GMT+8 , Processed in 3.224981 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list