CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13779|Reply: 61

owner ford mustang sila masok!

[Copy link]
Post time 3-5-2013 05:37 PM | Show all posts |Read mode
salam semua...

kt sini siape yg dh pakai enjin superchager tu??

dh pakai ape rase enjin??ringan x ??

ambo nyee berat...enjin v8 4.6...left hand drive pulak tuu..

harap owner mustang dpt membantu..

budi bahase budaya kita
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2013 02:52 AM | Show all posts
salam bro...
tempek gambar...baru semangat sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2013 09:27 PM | Show all posts
haaa.. masuk dah..

mustang aku kat dlm game je la.. so far ok je.. klau eksiden ke.. jatuh gaung ke.. bole tukar kereta lain plak.. kena kejar polis tu cam biasa la
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 03:35 AM | Show all posts
keta pulis...bukan keta aku....tapi Dodge Charger la....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 11:38 AM | Show all posts
tt ni lepas gugel pasal keta mustang trus larikan diri

kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2013 04:35 PM | Show all posts
ooo OKB googfriday pakai ford mustang rupanya..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-5-2013 10:50 PM | Show all posts
Dah alang2 ada thread ni, jom la sembang2 pasai keta ni...kat sini murah jgk...tapi auto la...
(mcm la aku reti bawak manual kat sini...hahaha...)
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2013 02:27 AM | Show all posts
buat hangatkan thread ni....

ni gambaq yg sempat aku amik...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2013 03:23 PM | Show all posts
En. Goodfriday,
Tepek la sikit gambo ko punya Mustang tu. Baru boleh tengok gambo Mustang berlatarbelakangkan pemandangan kat Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:08 PM | Show all posts
ford mustang ni kira muscle car kan?

kalau masuk pasaran Malaysia sure reger putus tengkuk punya dengan CC besar.. roadtax pun perghh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2013 10:17 AM | Show all posts
Mustang tahun berapa?  Pernah naik yg lama jer....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2013 12:26 AM | Show all posts
garnet posted on 13-5-2013 10:17 AM
Mustang tahun berapa?  Pernah naik yg lama jer....

2007...yg lame btol rare...tp skrg ade yg buat cm cobra shelby,yg tu interior baru...kalo lame ni org slalu buat muscle then tyar belakang lebar besar,msuk gear ringan terus wheelie...haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2013 08:45 AM | Show all posts
pung pang pung pang...gambo plisss..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2013 05:02 PM | Show all posts
almk bro,pkai kete mhal2 xkn pkai hp cap aym kot , xkn xleh snap sepam dua gmbr wat tatapan kami2 ni yg xde kete2 mhl ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2013 08:44 AM | Show all posts
dia pakai keta mahal..tapi hp takdok camera nak snap pic..sal orang kaya ni biasa pakai hp murah2 jer tuk terima n buat paggilan projek jota2...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2013 09:57 AM | Show all posts
mcm pic keta mustang ni???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2013 02:01 PM | Show all posts






Bukan Milik Aku Tapi Sultan Johor punyer...Berhenti kat sebelah aku mase kat trafik light..Peh...besau giler...bunyi dier buat kete persona aku terase gegaran ekzos dier..

credit to owner gambar http://kereta.info/ford-mustang-shelby-gt-500-tmj-viper-spotted/
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2013 02:06 PM | Show all posts
PersonaGerek posted on 16-5-2013 02:01 PM
Bukan Milik Aku Tapi Sultan Johor punyer...Berhenti kat sebelah aku mase kat trafik ligh ...

perrgghhh mantap arrr good friday mampu pakai keta ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 03:12 PM | Show all posts
Ramai orang tertunggu gambar kereta u. Cerita kencang bagai nak rak tapi buat tak tahu jer bila orang mintak gambar. U tak tahu nak paste gambar ker ataupun memang macam foromer sorang tu cakap yang orang kaya pakai handphone murah jer. tak boleh ambik gambar.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2013 09:52 PM | Show all posts
BlackWhiteBlue posted on 17-5-2013 03:12 PM
Ramai orang tertunggu gambar kereta u. Cerita kencang bagai nak rak tapi buat tak tahu jer bila oran ...

aku pkai fon murah je.x reti lah pkai fon mhal,sebab x reti gune..pelik gak kalau korang pkai fon setakat nk tayang pdahal byar bill bulan2 pn tertunggak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.247379 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list