CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21988|Reply: 165

[Tempatan] HAI-O MELEDAK LAGI....

[Copy link]
Post time 20-12-2012 05:28 PM | Show all posts |Read mode
Ini bukan pasal Hai-O bola tu, tapi Hai-O MLM, pasti ahli-ahli yang buat pinjaman untuk masuk skim ini meloncat kegirangan.

MLM helps Hai-O double Q2 net profit

PETALING JAYA: Hai-O Enterprise Bhd’s net profit for its second quarter ended Oct 31 doubled to RM16.1mil from the RM7.86mil in the previous corresponding quarter. Revenue, meanwhile, rose to RM65.85mil from RM56.19mil previously.

In a filing with Bursa Malaysia, the company said the improved performance of the group was mainly contributed by the multi-level marketing (MLM) and wholesale divisions.

“The MLM division is anticipated to perform satisfactorily on the back of continuous efforts to enhance its product mix, expand new market channels as well as to recruit more new members. Furthermore, it will continue to conduct more product training for its distributors to continuously enhance their knowledge and services,” it said.

For its six months ended Oct 31, the group recorded a higher net profit of RM26.37mil, compared with RM15.6mil a year earlier.

Revenue climbed to RM127mil from RM107.17mil previously.

It said the wholesale and retail divisions are currently operating in a challenging environment, as the slowdown of the economy has weakened the purchasing power of domestic consumers.

“However, these two divisions will continue to implement more effective advertising and promotion programmes by targeting the right audience,” it said.





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2012 05:35 PM | Show all posts
konfius aku, so far org dah menyampah dengan MLM ni, bleh servive lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 05:37 PM | Show all posts
berqapa pulak loan Hai-O kali ini?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 05:55 PM | Show all posts
ada lagi yg percaya menda alah ni semua ish2
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 06:00 PM | Show all posts
Apa kena mengena prestasi syarikat di bursa saham dgn pelaburan pinjaman ahli mlm beli penapis ayaq tu? Mereka tak dpt sikit habuk pun Dividen ok! Adoilaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 06:03 PM | Show all posts
sekang ni kena wat lon ribu riban lagi ke
harap2 takde mangsa terbaru
kesian gat gomen staff yg bru nak bertatih klu terjerat
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 06:16 PM | Show all posts
aku mmg amat kesian mangsa2 yg tertipu dgn Hai-O bangsat nie...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 06:22 PM | Show all posts
Dah kena start karang status2 indah kat FB....

Yg penting jgn guna term DOWNLINE.... tukar dgn BIZ PARTNER....

Alhamdulillah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2012 06:26 PM | Show all posts
jgn dengki dgn rezeki org..tak baik
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 06:35 PM | Show all posts
sapa pengasas haiyo ni
rasa aku nak semelih je
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 06:50 PM | Show all posts
wow..hidup lagi HAI O ni...mesti sbb premium Beautifool tu mendapat sambutan menggalakkan dari melayu melayu yg ingin cepat kaya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 07:13 PM | Show all posts
mana cak nie... kata nak bongkos..... tak bongkos2 pon....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 07:14 PM | Show all posts
premium beautipuu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 07:27 PM | Show all posts
ni la kaki no1 mengencing org beli premium butifoll

kalo kurus xpe la jugak nk jual korset..ni bdn yg jual sumenye 7 pack





Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 07:32 PM | Show all posts
liesa10987 posted on 20-12-2012 07:27 PM
ni la kaki no1 mengencing org beli premium butifoll

kalo kurus xpe la jugak nk jual korset..ni bd ...

kan..iols pun xfaham knp org pecaya benda2 mcm ni meguruskan badan..kalau makan nasi berguni2 xkan kurus2 juga..unless amalkan pemakanan yg sihat dan senaman yg teratur...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 07:34 PM | Show all posts
dari blog kevin zahri

Saya nak tanya.selain product mkn…ada jgk product seperti premium beautiful (Hai o) yg ada certain wanita taksub dgn n kata korsetnya bgs dgn high tech kononya dgn memakainya boleh membakarkan lemak secara natural..ada infra red dan teknologi terkini..bla..bla…harga takyah lah sebut..cecah RM1000 ..mmm..Betul ker ?


jawapan :

Technically, mana2 korset bukanlah bakar lemak tapi ia “displaces” lemak. Maksudnya ia tolak lemak daripada bahagian perut ke atas dan ke bawak untuk ilusi bentuk badan yang lebih menawan. Pada masa yang sama, tekanan korset kepada organ/badan menyukarkan untuk makan berlebihan tetapi tekanan itu pada organ tidak selesa dan of course, tak bagus untuk jangsa masa panjang.
Kalau korset untuk gabungkan infrared etc, itu “panaskan” kawasan di bawah korset (umpama sauna) yang akan tingkatkan metabolisme dan bakar kalori (tak semestinya lemak) extra. But again, probably taklah comfortable untuk dipakai for jangka masa berpanjangan.
Nasihat saya: Kalau you have RM1000-RM2000 extra untuk dilaburkan kepada kesihatan diri … banyak benda lain yang saya syorkan kpd anda untuk kurangkan berat badan.
Apa2 pun, yang paling penting adalah pemakanan dan gaya hidup keseluruhan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2012 07:35 PM | Show all posts
yg ramai kena tipu penjawat2 awam..xpanjang akal..tamak..mcm tu la jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 07:39 PM | Show all posts
liesa10987 posted on 20-12-2012 07:27 PM
ni la kaki no1 mengencing org beli premium butifoll

kalo kurus xpe la jugak nk jual korset..ni bd ...

heheheheh kenapa aku nampak gambo dia ngan laki dia ni kelako...
fabric evening dress tu ala ala bulu gorilla...ker mata aku yg sewel ni hahahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 07:48 PM | Show all posts
ku penah dikutuk sebagai org yg xde perasaan masa org jual beautiful ni dtg ceramah kat umah aku...
sebabnya aku x heran pon dgn cek2 yg dia tunjuk tu... riban2 la sgt..
kwn aku berenti keje nk buat mende ni, last2 cari keje tetap balik..
tp sempat la dia sampai ke paris nuun hasil buat hai-o
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 08:00 PM | Show all posts
adik aku ada beli menda alah ni..mak aih..mahal & tak berkesan pong..apa nak ckp adik aku ni masuk hai-o & org gomen...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:16 AM GMT+8 , Processed in 0.103686 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list