CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: RED 666

Best Tak Jadi Lelaki Hensem?

[Copy link]
Post time 28-11-2012 12:27 AM | Show all posts
Emm......topik yg menarik......Tak tau nk kata aku ni hensem ke tak.........Tp kalo ckp kt org yg aku tkde awek lg mmg org tk prcaya (Ayat  bajet hensem....haha)...........Entahlah.......ssah nk cari bini skg ni......yg mnat kita........kita lak tk mnat kt dia.........yg kita mnat lak....ade yg berpunya la........urban sgt plak la......tk sesuai dgn jiwa kmpg aku ni.....huhu.......Ape aku merepek daaa.........
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 08:17 AM | Show all posts
lavendernovella posted on 27-11-2012 02:27 PM
yup....  betol lah cakap ko.. yang aku nampak lelaki hensem ni kan..

- pergi mana2  orang dok p ...

metul2..tang diskaun tu setuju... laki aku ensem, pegi memane senang je dia dapat diskaun.. bukan setakat kt malaysia,
masa kitoang pergi korea pun..sesenang je awek sana bagi dia full attention n diskaun..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2012 08:51 AM | Show all posts
mulutcomel posted on 26-11-2012 11:38 PM
yg ni kew... gigh aku google pembunuh hensem..kuar gmbor ni

a ah, ni lah salah sorang pembunuh hensem, yg bunuh seisi keluarga dia tu

sorang lagi pembunuh hensem ialah laki pemandu teksi yg terajang budak 3 tahun sampai mati tu, hensem sampai mak budak tu sanggup maafkan dan terima je dia seadanya

awek yg ada laki baran tapi hensem pun sanggup je terus berpasangan dgn lelaki camtu walaupun disepak terajang setiap hari disebabkan lelaki tu hensem, siap sanggup bagi pegang kad atm lagi



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2012 08:53 AM | Show all posts
tarabas1976 posted on 27-11-2012 01:37 PM
Aku paham betapa susahnya jadik lelaki hensem. Bila kita menolak pelawaan awek cun, kita dikatakan ...

awek2 yg cun pun selalu je rejek org sana sini jadi lelaki hensem pun ada hak juga utk memilih sesiapa yg dirasakan sesuai.

kalau awek byk sgt ngorat, apa susah sgt, bagitau jelah dah ada awek, dah tunang, kalau tak reti bahasa jugak, tengking aje lah

lagi satu yg best kalau hensem ni, awek ramai2 akan pertahankan si hensem tu bila si hensem tu bergaduh dengan seseorang walaupun si hensem tu salah sebenarnya


Last edited by RED 666 on 28-11-2012 09:11 AM

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 10:12 AM | Show all posts
Lelaki ensem ni poyo
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 12:14 PM | Show all posts
lelaki ensem mai dah......
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 01:27 PM | Show all posts
lavendernovella posted on 27-11-2012 03:05 PM
tarabas...... ko mmg hensem ... sejak aku first jumpa ko kat tv 1992

same le...tarabas fantagiro mmg ensem gilak...hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 01:29 PM | Show all posts
tp kalo muke je ensem perangai x ensem,nan hado gak....
at last u will realize,handsome dalaman lg penting dr luaran....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 01:30 PM | Show all posts
zaman dulu2 masa study..aku slalu masuk lmbt@kdg2 x masuk kelas tros..tp kedatangan aku ada org tlg tandakan..tnya membe2 laki semua x ngaku.ujung2 masa konvo bru ku tahu siapa..gadis rupanya..tu pn lpas adik dia kasi kad n bunga kat aku..tp aku x ensem la

Last edited by kegimaru on 28-11-2012 01:32 PM

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 01:35 PM | Show all posts
ish..x ske la...ske yg x berape ensem..hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 02:58 PM | Show all posts
sape ckap pasal hensem ni?terase aku haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 07:37 PM | Show all posts
Ingatkan takde laki2 hensem dlm Cari ni





Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 08:19 PM | Show all posts
tapi laki hensem selalunya perasan bagus, ingat sumer orang suka kat dia, menyampah lagi ada.. pastu sombong... tak tentu pasal, kena panas sikit tak boleh , crowded tak boleh... rimassssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 09:21 AM | Show all posts
xbest bila di perhatikan je...nak korek hidung pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 09:46 AM | Show all posts
jadi laki yang hensem memang best, tapi jadi pasangannya yang tak best asik kena kacau ngan pompuan laen jekk
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 12:53 PM | Show all posts
Jadi lelaki hensem tak best. Aku penah rasa. Dulu aku kulit sawo matang, bulu mata panjang, bergigi taring ( ada gak orang suka pasal gigi aku yang mcm pontianak ni ) dan bulu kening aku tebal. Jadi hensem ni selalu kena kacau la. Kebanyakkannya songsang pulak tu. Sekarang aku dah kurangkan kehenseman aku ini di mana kulit dah gelap sikit, ada misai dan janggut dan pakai pakaian dengan selekeh.

Sekarang hidupku aman dan damai.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 02:05 PM | Show all posts
sempat la jadi lelaki ensem satu ketika dulu... ramai gak pompuan ajak kawan n aku ok jer.. x jual mahal.. kawan pon ramai.. skrg dah perut buncit then kepala pon dah botak... still ada lagi mak jan ajak kawan.. hehehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 02:56 PM | Show all posts
lelaki hensem pada saya bkn la msalahnyer..
msalah pada lelaki yg pande mngayat tue jer..

sebab dunia skunk nmpk lelaki buruk dapat wanita cantik !!!
yg xensem dapat yg bruk..
smua orang taw..
yg lelaki baik tuk wanita baik..

so lelaki ensem itu ati baik die memilih wanita yg cantik akhlak n hatinyer..
lelaki yg pande mngayat 24/7 tu memilih wanita yg cantik rupa luaran nyer..

fr exmple -->>> nora danish.
die sgt cantik cute blaa..blaa..
tp otak kosong..kosong..
g clubbing je..
suami jugak yg msuk neraka t..

tepuk dada tnya iman masing2 la nak wanita yg macamane..

#rase seronok berkenalan wanita cantik...tapi hati tetap mahu memperisterikan orang yg baik agamanyer..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 03:01 PM | Show all posts
anony-mous posted on 27-11-2012 06:03 PM
aku pompuan..tp aku rasa aku lg nak jd laki ensem bbnding pmpuan cantik..

best jd laki ensem ...

agreed !!
kalow dberi pilihan untuk dilahirkan kt dunia nie..
i rather choose to be a boy thn girl..
mnjadi pompuan nie sgt la dasyat susahnyer !!!




Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 03:08 PM | Show all posts
R.A.M.A_mirror posted on 29-11-2012 02:56 PM
lelaki hensem pada saya bkn la msalahnyer..
msalah pada lelaki yg pande mngayat tue jer..

ader gak lelaki cam ko ni ... alhamdulillah ada kesedaran
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:55 AM GMT+8 , Processed in 0.096298 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list