CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: pot_pet

ADAM DAN HAWA HANYA AKAN DITAYANGKAN MUSTIKA HD-134.

 Close [Copy link]
Post time 28-8-2012 09:17 AM | Show all posts
You can watch Adam dan Hawa first episode here: http://www.astrogempak.com.my/premiere.aspx?movideo_m=219265.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2012 09:18 AM | Show all posts
bongok astro... igt cenel lain tu org xbyr ke :@
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:18 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 08:56 AM
kenapa eh asteruk buat mcm nie? xadil tol tok pelanggan mustika.. iols pakai beyond tp xamek pakej ...

better u amik channel warna n mustika tu dari beyond, sbb sekarang channel warna tu dah banyak citer best... even ulang2 pon, aku tengok jgak yang ulang2 tuh...

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:19 AM | Show all posts
seroja23 posted on 28-8-2012 09:04 AM
sedeyyy wehh..
aku tingin sgt tgk icha tuh belakon jd heroin...x cntk tp pandai belakon...aku suk ...

xpaham dengan asteruk neh.. kenapa pelanggan mustika y xamek pakej HD xle tgk laks?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:20 AM | Show all posts
budakmanentah posted on 28-8-2012 09:03 AM
astro amik kesempatan...mmg patut pon zed zedi lahar deme

tuh la pasal.. merapu yang hamat.. patut oram amek mustika die bg tgk jugak lah... weols pon amek extra pakej ape.. apa kejadahnya nak amek HD kalo certain cete jah buleh guna HD tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:21 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 09:18 AM
better u amik channel warna n mustika tu dari beyond, sbb sekarang channel warna tu dah banyak cit ...

iols mmg amek pakej mustika yang ada citra, warna n bella tuh noks..
masalahnya skunk neh iols amek pakej HD even pakai beyond.. noks pahe dop? huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:23 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 09:18 AM
better u amik channel warna n mustika tu dari beyond, sbb sekarang channel warna tu dah banyak cit ...

tp karot komedia dh hbs..
betol ke bohong next week last episod katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:24 AM | Show all posts
aku bayangkan heronya ZAIN SAIDIN..sbb karakter Adam dalam novel persis omputih..so iols rasa ZAIN SAIDIN lg layak pegang watak Adam tuh kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2012 09:31 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 09:21 AM
iols mmg amek pakej mustika yang ada citra, warna n bella tuh noks..
masalahnya skunk neh iols am ...

owh u menyesal amik HD ea?

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:32 AM | Show all posts
seroja23 posted on 28-8-2012 09:23 AM
tp karot komedia dh hbs..
betol ke bohong next week last episod katanya..

katanya karoot tuh da nak abis... pasni katanya nak kuar MLM2....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2012 09:37 AM | Show all posts
sape amik beyond baru leh tgok HD ...
smlm baru tgok 1st episod... ok la,,baru lagi kan... yg x puas atinye,,citer die 1/2 jam ajoo ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:39 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 09:31 AM
owh u menyesal amik HD ea?

bukan sayam..

noks, mcm nie.. iols pakai beyond tp iols xamek HD/PVR menatam apa tuh yang kene bayar extra berapa puluh hengget mcm tuh kalo nak tgk cete on HD or nak record thru PVR..

maksudnya iols nyer decoder sama mcm decoder biasa jah even pakai beyond.. paham dop?

jadik isu skunk neh, iols mmg subcribe pakej mustika, tp iols xamek HD.. so pakai beyond ke x xguna gak lah sebab xde HD.. yang iols hangen sebab patutnya pelanggan yang subscribe pakej mustika even xamek HD pon still buleh tgk la..

uols pahe dop? mak letih nak menaip dah neh.. uwaaa



Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:39 AM | Show all posts
pot_pet posted on 28-8-2012 09:37 AM
sape amik beyond baru leh tgok HD ...
smlm baru tgok 1st episod... ok la,,baru lagi kan... yg x pua ...

HD tu kelebihannya uols akan dapat tengok dengan lebih jelas bekas jerawat pelakonnya
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:45 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 09:39 AM
bukan sayam..

noks, mcm nie.. iols pakai beyond tp iols xamek HD/PVR menatam apa tuh yang kene  ...

ampon nok, iols x tau, tapi bukan ker yang melanggan beyond automatically dapat channel HD tuh... yang asterok pring itam... x pe la nok, x payah ber HD bagai, kalo cerita hazab berHD bagai pon x guna... yang penting jalan ceritanya....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:50 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 09:45 AM
ampon nok, iols x tau, tapi bukan ker yang melanggan beyond automatically dapat channel HD tuh...  ...

time iols pasang asteruk dulu kalo nak amek yang HD nyer kene bayar extra 20hengget tetiap bulan.. kalo nak amek PVR lak ada lg extra kene bayar.. kowser noks nak perabes duit... iols xkan pasang asteruk kalo gambar tv clear noks.. nie dapat tb 1 & 2 jah.. lain semua hazab jah.. terpaksa lah perabes duit pasang asteruk.. time iols pasang asteruk dulu, kene cas bayar RM199.00 for installation fees.. gampang sungguh!

mmg pon noks.. certain movie jah ada HD noks... tuh pon uols kene langgan pakej tuh then kene bayar extra for HD baru dapat tgk in HD.. apa ke gampang sangat konsep theyols mentekedarah duit oram!


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 09:52 AM | Show all posts
diana007 posted on 28-8-2012 12:18 AM
Penulis x izinkan diubah  Not bad at all pilot show tadi. Memang setengah jam sahaja, Mustika na ...

penulis tak iznkan ubah yer..nasib baik..tp...pelakon lelaki yg patitnya mix org putih...sudah tukar kpd chinese look..aisya sofea tak kisah plak...hu..hu..hu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-8-2012 09:55 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 09:39 AM
HD tu kelebihannya uols akan dapat tengok dengan lebih jelas bekas jerawat pelakonnya

kan..kan.. nmpk sgt terang kan.. bintik2 kt muke pn leh nmpk...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 10:01 AM | Show all posts
luvly_snow8608 posted on 28-8-2012 09:50 AM
time iols pasang asteruk dulu kalo nak amek yang HD nyer kene bayar extra 20hengget tetiap bulan.. ...

serious betul iols ingat lagi zaman astro 50 hngget sebulan around 2003, sekarang mak ai, semua dah cecah ratus2 bayar bulan....

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 10:04 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 09:32 AM
katanya karoot tuh da nak abis... pasni katanya nak kuar MLM2....

dh hbs pn..minggu ni dh start cter lain...
ermmmm..ye la kot..ada MLM..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2012 10:06 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 28-8-2012 10:01 AM
serious betul iols ingat lagi zaman astro 50 hngget sebulan around 2003, sekarang mak ai, semua da ...

eh xlah.. bab bayo bulan2 tuh tgk pakej apa yang uols amek lah.. kalo takat basic xsampai 50 pon.. kalo mengada amek mini pakej, movies, sports bagai tuh barulah beratus.. mcm iols bayar skunk bebulan 70++.. huhu

bayar 199.00 tuh time nak pasang asteruk dulu tuh sebab asteruk semua mende kene caj kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:05 PM GMT+8 , Processed in 0.086219 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list