CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: luvly_snow8608

Gossip: Hubungan Cinta VIP Dan Aktress Terhalang Kerana Tiada Restu Ibu?

  [Copy link]
Post time 5-7-2012 07:40 PM | Show all posts
kenape aku paham mak FG yg tak restu eh??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2012 08:22 PM | Show all posts
Reply 160# aina_shaira

cable kuat..apa ko nak hairannn...df dulu kan org kuat saluran tv popular tue...so..sendiri maw ingat laaa....zyraa klu artis2 sendu ni jd heroin..bakat zero..mmg tak hairan pun jd heroin....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 08:26 PM | Show all posts
heppppp!!!
FG belakon ok whattt... dolu2 mmg kayu cengal lah
skrg dah ok
aku suke gile dia masa jadik heroin dalam drama Trilogi Cinta ngan rosyam noor tu
wah melayang2 perasaan gitu
now tgh sabo menunggu sambungan TC new season


hal chenta dia ngan si tua tu tolak tepi, in acting she's much better than miss fake
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 10:19 PM | Show all posts
fg la nih kan klunya ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 11:50 PM | Show all posts
carik je lah yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 01:35 AM | Show all posts
aiiii betol mak tak restu....ker awokk dh jumpe yg lg mantop
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 11:50 AM | Show all posts
artikel pasal pojiah n datuk payed uols



Pelakon jelita Fouziah Gous akhirnya membuka mu ...
luvly_snow8608 Post at 5-7-2012 09:27


kenapa lah perlu nak di blur kan muka DF ni?? da terang2 lah muka dia. huh. entah apa2. bajet berahsia lah sangat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 11:50 AM | Show all posts
kenapa lah perlu nak di blur kan muka DF ni?? da terang2 lah muka dia. huh. entah apa2. bajet be ...
tapibukanaku Post at 6-7-2012 11:50



   surprise konsepnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-7-2012 11:53 AM | Show all posts






Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 12:15 PM | Show all posts
surprise konsepnya
luvly_snow8608 Post at 6-7-2012 11:50


jom berjemaah!!..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 09:53 PM | Show all posts
Orang kata kalau tak dapat restu perkahwinan susah nak bahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2012 12:59 AM | Show all posts
Vip tu buaya sgt..salu buat pesta seks kt the ascott....suweiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2012 02:54 AM | Show all posts
tue dia kesimpulan dr penyiar berita yg x bertauliah
fatehana Post at 5-7-2012 09:45



   
nak masuk on air tak lepas, sini jelah yg mampu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2012 03:01 AM | Show all posts
alah honey akak pun naif jugak ingatkan diaorg x tunjuk kat khalayak ramai tp rerupanya dah rama ...
fatehana Post at 5-7-2012 09:48



   tape kak.ramai yg naif tmasuk saya  *tetibe*


tp b4 die dgn FG pun, ade bau2 sket ngn sorg lg aktres.ni org kuat syarikat yg bgtau

but as usual, diorang buat tak nmpk je.bos katekan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2012 09:21 AM | Show all posts
iols mmg ketinggalan keretapi betoi... tak tau pun bila Farid ni cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2012 10:25 AM | Show all posts
Reply 25# beatgirlX


   DF tu sape? femes ke dia tu??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2012 09:31 AM | Show all posts
Reply  beatgirlX


   DF tu sape? femes ke dia tu??
rosseamanda Post at 7-7-2012 10:25


famous la rosse...belek page 7..ada le muka DF tu bawah pic FG...tu le jawapannya..huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 09:34 AM | Show all posts
korang...
kat sini aku ketinggalan skit..DF tu duda pasal kes cerai hidup ke mati aa?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 10:20 AM | Show all posts
korang...
kat sini aku ketinggalan skit..DF tu duda pasal kes cerai hidup ke mati aa?
beatgirlX Post at 9-7-2012 09:34


cerai idup
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 11:59 PM | Show all posts
Reply 177# beatgirlX


   biar btuulllll??!!.. dh lme ke dia menduda? ish..ish..ish..ish.. ketinggalan zaman btl aku ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:02 PM GMT+8 , Processed in 0.095097 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list