CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: carlisha

Penerimaan LELAKI Terhadap Gadis Dirogol/Terlanjur

[Copy link]
Post time 14-9-2013 04:13 PM | Show all posts
LakiMillenieum posted on 1-2-2013 08:55 PM
wife aku pun byk kali terlanjur sebelum kawin dgn aku..
yg penting nak berubah lepas kawin..dan jgn ...

bro memang lelaki mulia...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2014 04:36 PM | Show all posts
korang terima tak perempuan yg ckp dier dh terlanjur padahal tipu je semata2 nak uji lelaki tu sayang kat dier or tak..??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow ingat dalam drama ja ada.. aku pernah jugak tapi time tu x sampai tahap bercinta lagi baru dalam proses kenai hati budi.. tapi dia ni memang cantik.. selama aku hidup ni dia la pompuan paling cantik aku pernah tengok,tak tipu...kulit putih melepak macam zizie cik cik bung.. hidung mancung, badan pun chubby2 sedap2... dia jenis free hair.. dressing pun seksi2.. aku mula2 heran jugak kenapa dia boleh layan aku.. aku ni nak kata x hensem, bnyak jugak member aku kata hensem.. tapi aku x pernah rasa aku hensem pun sebab aku selalu rasa member2 aku jenis kaki penipu kihkih.. aku time tu ada moto..

Kereta aku x pakai lagi time tu.. maw pulak dia naik moto honda ex5 aku tuh.. time tu aku rasa donia ni macam aku yang punya.. hohooo ya lah awek lawa siot... aku tgok dia geram ja.. macam nak gigit pun ada ... nasib baik iman ni ada jgak sikit..
Lepaih kami dok jumpa ada la dalam 3 , 4 kali mcam tu dia terus terang dia cakap dia mangsa rogol...
Time tu aku dah rasa macam nak pitam.. hmmm dalam hati aku ada setan dok bisik betoi ka kena rogol? Ka dia dok r*men dengan bf lama?
Tapi aku x rasa dia tipu sebab bila time dia bgtaw aku tuh.. aku boleh nampak kejujuran kat mata dia tu .. huhuu
Tapi ntah lah aku x boleh nak terima lg time tu so aku cakap kt dia bagi masa kat aku...bersambung huhuu letih tangan nak taip
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni punya lawa aku nak bagitaw kalau aku jalan2 dengan dia semua orang akan tengok kat dia.. x kira lelaki ka pompuan ka... memang cantik cuma badan tu la chuby chuby sikit tapi  still ada cutting la.. senang cakap meleleh la kalau laki tengok gulppp... time tu aku memang rasa insecure gila... huhuu bangga pun ada dapat gf mcam artis
Tapi tu la kecantikkan bukan segala galanya bagi lelaki huhuu... orang lain aku x taw.. mula mula tuh dia bgtaw aku down
dalam 3 hari..makan x lalu.. p kerja pun dok ingat kat dia.. tup2 dia hantar mesej kata tu semua lakonan dia nk uji aku .. nak tengok aku boleh terima atau tak pompuan yang jadi mangsa rogol.. huhuu aku rasa dia malu kot sebab tu dia ckap macam tu ke cam mana?ke aku yang bodoh? Huhuu..lupa pulak nak cerita time tu aku rasa mcam boleh ja nak abaikan dia kena rogol tapi ntah lah dalam pikiran aku ni dok kta dia ni jenis kaki main.. pakai seksi.. baju tu kalau pakai jenis nampak alur t*t*k.. .. confuse aku dengan pompuan macam ni..

Lupa pulak nak cerita dia ada cakap dia ada jual pil2 dadah ni... bab tu yang paling aku x boleh blah.. tapi dia x amik2 benda2 tu..
Dia cuma jual saja.. alih2 cakap tu semua reka cerita ,saja nk test aku... tinggi sungguh imiginasi dia
.. agak2 dia tipu aku ka betoi? Sampai la ni aku x boleh hadam cerita dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa aku kawan dengan dia tu aku cakap la aku suka tengok pompuan pakai tudung.. tup2 balik tu dia suruh tengok picdia kat fb.. dia pakai tudung semata2 sebab aku suka .. huhuu tapi bila time jumpa x dak makna bungkuih2 ni.. segala sendat mendat dia pakai.. sabaq ja la napsu oi... aku hampir2 nak cium dia huhuu nasib baik ada orang time tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesimpulanya aku x boleh terima sebab aku pun masih teruna.. cuma kalau yang ringan ringan tu aku pernah la buat.. x sampai celop mencelop lagi..la ni aku dah insaf sebab aku fikir aku ada kakak,adik pompuan.. klau aku buat prgai x elok kat anak dara orang x mustahil nanti kena kat batang famliy aku sndiri.. huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
syahfiq posted on 7-2-2014 04:36 PM
korang terima tak perempuan yg ckp dier dh terlanjur padahal tipu je semata2 nak uji lelaki tu sayan ...

Sama la macam aku bro... tapi betoi ka dia nak uji atau dia malu sebab hang lambat respon ka apa ka?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 02:55 PM | Show all posts
pada mata pandangan aku...org yg baik utk org yg baik...org yg jahat untuk yg jahat...Allah Maha Pengampun Maha Penyayang...Maha Adil...mungkin org akan ckp ada je org baik dpt org jahat...tp igtlah konteks jahat n baik ni terlalu subjektif... ada 1 citer aku x tahu ada kaitan atau tidak dlm ini forum...aku dpt cite ni org jais share utk teladan... ada sorg isteri n suami ni...bekas student uia...awal kawin mmg happy sampaila satu tahap bila isteri dia terjumpa ex bf lama dan cinta kembali bertaut dan hampir terlanjur...sang suami pertikaikan knp harus jadi mcm tu...sedangkan dia suami yg bertanggungjwb...cukup semua nafkah dibagi...dan tak percaya isteri dia buat mcm tu...sbb isteri dia the best wife...bagi semua cukup..tak kurang apa pun...setelah pihak jais siasat kedua belah pihak...salah satu sebab jadi sedemikain dlm rumahtangga mereka disebabkan SIKAP sang SUAMI dgn IBUBAPA dia adalah sgt2 menyedihkan...

so kita manusia sesungguhnya tak boleh nk menghukum sapa2...bukan hak kita pon...siapa kite pilih..siapa jodoh kite...tak siapa pon tahu... Jahat dan Baik itu bagi aku  = DUGAAN...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 04:00 PM | Show all posts
susah nk strict sgt kalo nk reject..

sbb pompuan yg nmpk suci skrg ni pun..
tak semestinya suci...
jd... berserah dan redha je le..
kalo tu jodoh yg ditentukan...

yg penting masa kawen tu..dia dah insaf...
tu yg penting...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2014 04:42 PM | Show all posts
sebenarnya wanita ni cuma ade kuasa sex...tanpa itu, wanita tidak mempunyai ape2 lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2014 05:20 PM | Show all posts
LakiMillenieum posted on 1-2-2013 08:55 PM
wife aku pun byk kali terlanjur sebelum kawin dgn aku..
yg penting nak berubah lepas kawin..dan jgn ...

Ko pulak camna bro sebelum kawin? prnah terlanjur x?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2014 09:53 PM | Show all posts
ada laki yang  masih boleh terima prmpuan yg terlnjur (xder dara)..yg penting prmpuan tu dh berubah..
tp kena ada kekuatan, jangan dah kawen nnti mengungkit pulak..

aku penah uji tunang aku, sajer melawak2 masa nk buat pengakuan bujang/anak dara utk borg nikah..

tunang: nnti sy nk sruh mjikan buat surat akuan dara
aku: kalau prmpuan mcm mana pulak nk thu anak dara
tunang: mlm prtma nnti thu la
aku: kalau x dara macam mana
tunang: kalau xdra nk wat mcam mana..lgpun sama jer kot ada dara ker tak..
aku: bukan semua laki pentingkan dara prmpuan ker
tunang: x semua..sy ok jer, yg penting skrang dah berubah dn  x buat bnda2 yg lepas.. lgpun sy tkot darah (hampeh)

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2014 06:04 AM | Show all posts
baruli_san posted on 13-2-2014 05:20 PM
Ko pulak camna bro sebelum kawin? prnah terlanjur x?

Heheh..jujur lah aku katakan aku bukan baik sgt..bukan kaki surau masa tu..awek pun mmg ramai
tapi xlah sampai terlanjur sblm kawin..dgn mana2 perempuan pun

aku kenal wife aku masa tu..sbb join satu NGO buat kerja2 kaunseling utk golongan camtu. .masa cuti belajar
sbb yg ajak pun kawan2 aku masa belajar kat U sini.. sampai aku sambung lg belajar kat luar negara beberapa tahun..still contact diorg..
.. dah mmg jodoh aku dgn dia kot.. dlm masa cuti tu gak terus nikah.. kenal sbb aku jadi tutor dia dlm program tu..sbb dia SPM..opps PMR pun x lepas..maklumlah kisah silam dia dah bergaul dgn byk lelaki seawal usia remaja
Selamattt..x sempat nak terlanjur pun ..aku dah kawin dgn dia (pasal citer2 romantik camne terpikat tu..x yah lah aku citer sini..hahaha..cukup aku katakan dia berjaya tukar prinsip aku..nak kawin hanya lepas belajar)

Biasala org mengata (tapi ada gak yg faham)..tapi aku lepas nikah cepat2 aku bawak dia terbang balik ke luar negara habiskan belajar dan aku kerja di sana.
x payah nak dengar mulut2 org..
Tapi rezeki aku mmg murah lepas kawin dgn dia..PhD aku abis x sangkut..malah siap lebih awal..dpt kerja yg lumayan..
dan paling penting dpt baby pun awal..(dia subur kot..hehe)..
lepas anak dua org..kami blk sini....sbb aku dpt tukar kerja kat sini..so org pun dah lupe citer pasal dia..
bg aku dia isteri dan ibu terbaik sampai sekrang utk uruskan aku, anak2 dan rumah tangga...
Mungkin berkat aku kawin awal dgn dia..xlah aku melalut dgn perempuan2 lain masa tu....hihi Last edited by LakiMillenieum on 15-2-2014 06:10 AM

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2014 02:32 PM | Show all posts
LakiMillenieum posted on 15-2-2014 06:04 AM
Heheh..jujur lah aku katakan aku bukan baik sgt..bukan kaki surau masa tu..awek pun mmg ramai
tap ...

Gua respek sama lu bro..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2014 11:23 PM | Show all posts
Member2 aku citer, "bahaya" gak awek2 yg terlanjur ni... nanti dia bandingkan anu2 bekas2 dia ngan korang? haaaa... sebab pompuan ni sikap dia kalau ingat satu perkara..... sampai mati dia ingat....boleh jadi kalau tak puas dia cari balik bekas2 dia.... skandal. Haaa korang sanggup???

Tapi tak semua lah.... mungkin ada yg betul2 insaf dan kawen dgn korang kerana Allah....

Tapi kepada pompuan2 yg penah terlanjur kat luar sana.... jgnla sekalikali korang cerita kat laki korang kalaupenah terlanjur ke atau hilang dara ker.... uat2 lupa je la....kdg2 lelaki bukan perasan sgt tu semua hehe
Last edited by 9adrenalin on 22-2-2014 11:26 PM

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
9adrenalin posted on 22-2-2014 11:23 PM
Member2 aku citer, "bahaya" gak awek2 yg terlanjur ni... nanti dia bandingkan anu2 bekas2 dia ngan k ...

Lelaki memang x tau ke? Kawan aku penah kena rape oleh pakcik dia masa kecik dlu... dia nih memang baik lah... alim..

pastu dia kawin dan malam pertama tu suami dia mengamuk sakan sebab suami dia tau dia dah x de dara wp dia x citer.... kecoh satu rumah....

lepas tu baru la dia citer dia kena rape... abang abang dia baru tau... teruk la pakcik dia kena belasah...

dia lak trauma gak la seketika..

so lelaki memang tau kan sama ada isteri dia dara or not kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2014 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa aku lum kahwin suami aku pernah tanya aku yg aku prnah tak 'apa apa' dgn bekas aku...:Q
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2014 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
nazsh posted on 24-2-2014 11:37 AM
Dulu masa aku lum kahwin suami aku pernah tanya aku yg aku prnah tak 'apa apa' dgn bekas aku...:Q

Masa dia tanya tu apa perasaan ko? Terkejut tak?

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2014 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Syumaimah posted on 24-2-2014 11:41 AM
Masa dia tanya tu apa perasaan ko? Terkejut tak?

Terkejut la juga..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2014 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Syumaimah posted on 23-2-2014 09:32 PM
Lelaki memang x tau ke? Kawan aku penah kena rape oleh pakcik dia masa kecik dlu... dia nih memang ...

lelaki yg pernah buat sex yg tau sorg ppuan tu dara lg kot... klu teruna, mmg xde pengalaman dan xtau...

sbb i pnah bincang hal ni dgn hubby.. kami sama2 virgin, so blurr je msa bru kawin..

i tnya hubby,klu skrg dia leh knal x dara ke tidak,dia ckp mstila knal sbb dh pandai.. haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57879 Replies : 1914
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5114 Replies : 88
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.094206 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list