CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: masarju

::Sessi LUAHAN PERASAAN d Pahang [2]::

   Close [Copy link]
Post time 11-1-2012 08:50 AM | Show all posts
Reply 140# monorail


saya pun baru jer tau pasal ni setelah baca soal jawab agama bersama ustaz zahazan kt suratkhabar baru ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2012 08:54 AM | Show all posts
Reply 141# sfhzuraz
dalam jadual waktu solat 2012 WP KL & Putrajaya ada dinyatakan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 08:56 AM | Show all posts
Reply  Tashu

lama xberjumpa
masarju Post at 11-1-2012 00:38


rindu kak mas{:4_184:}
porem cari slow la skang neh xleh nk reply lelaju
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 09:57 AM | Show all posts
hr ni sy rase nyampes amats pd seseorg yg selama ini sy cukup respek sama dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 10:00 AM | Show all posts
sejak kebelakangan ni napela seme org nak tunjuk bagus je..b.o.s.a.n..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 10:07 AM | Show all posts
Reply 137# masarju


    adakah mas kuturunan drakula mau asah gg sampai tajam
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:02 AM | Show all posts
check in.

perasaan hari ni : takut2 sebab jadual exam dah kluar..bdebar2 nak 'jadi' orang utara 2 minggu nanti..takutny nak exam...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:02 AM | Show all posts
minum 12 gelas ke?
satusembilan Post at 10-1-2012 21:15


tak ... cuma 1/2 gelas pagi td
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2012 12:17 PM | Show all posts
harap2 Sabtu ni sempat lagi tengok wan...semoga umur wan masih panjang...amin
sfhzuraz Post at 10-1-2012 17:13



    Kenapa dgn wan? sakit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 12:20 PM | Show all posts
Reply 149# budakgraphic

a'ah...sakit tua...umur pun dah 90++...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 12:28 PM | Show all posts
Reply  budakgraphic

a'ah...sakit tua...umur pun dah 90++...
sfhzuraz Post at 11-1-2012 12:20



Owh, ok.... Takpe ar, sama2 kita doakan yg terbaik utk dia....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 03:46 PM | Show all posts
Reply 151# budakgraphic


tq...adik citer dah ramai sedara kt spital tp saya belom gerak2 lagi dari opis ni sb tunggu hb...dia ada kursus lak ari ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 03:53 PM | Show all posts
Reply  budakgraphic


tq...adik citer dah ramai sedara kt spital tp saya belom gerak2 lagi dari  ...
sfhzuraz Post at 11-1-2012 15:46



    Takpe... jgn rushing2 sgt... Nnt suruh hubby drive leklok... Skang ni musim hujan, kena drive extra carefull...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 04:15 PM | Show all posts
rs ngantok sb tlalu kenyeng
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 10:28 PM | Show all posts
Biar mimpi..
Mimpi kita, jejak sampai ke bintang..
Walau harus menggapai awan..
Menongkah arus ini..
Aku tahu bukan mudah
Tapi mimpi ini harus satu..

Tiada gunung yg terlalu tinggi..
Tiada laut yg terlalu luas..
Untuk mereka memisahkan kita..
Dari mimpi-mimpi kita ini..
Jangan resah
Ini takdir
Tuhan mendengarnya
Untuk membawa mimpi-mimpi
Kita........

Biar Sampai Ke Bintang......
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 08:34 AM | Show all posts
selesai sudah majlis menyambut di pihak kami..
kalau tidak sakit otak hendak memikirkannya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2012 08:50 AM | Show all posts
lapo
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 11:27 AM | Show all posts
1001 macam perasaan!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2012 11:44 AM | Show all posts
2002 post nk kena reply



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 05:22 PM | Show all posts
rasa malas hendak masak untuk makan malam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 03:44 PM GMT+8 , Processed in 0.100491 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list