CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: masarju

::Sessi LUAHAN PERASAAN d Pahang [2]::

   Close [Copy link]
Post time 22-7-2013 08:44 AM | Show all posts
saye masih terbayangkan mcm mane budak kecil tu meninggal dlm kete ...... sampai koyak2 baju dia ........ mak dia memamg cuailah
banyangkan 5 jam dlm kete dlm cuaca yg panas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2013 09:14 AM | Show all posts
jusoren12 posted on 22-7-2013 08:44 AM
saye masih terbayangkan mcm mane budak kecil tu meninggal dlm kete ...... sampai koyak2 baju dia  ...

macam x logik dek akal kan jus
ana klu tinggalkan anak dlm keta sbb nak isi minyak jer
klu ke bank atau bilik air mmg ana angkut yg kecik2 tu
xleh nak bayangkan si mak ni x sedar ke apa ditinggalkan anak yg kecik
patut ada undang2 yg menghukum mak yg sungguh cuai mcm nie
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2013 09:19 AM | Show all posts
ingt nk teruskan kesinambungan citer semlm tapi xnpk respon pun?....bolayan!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2013 11:17 AM | Show all posts
jusoren12 posted on 22-7-2013 08:44 AM
saye masih terbayangkan mcm mane budak kecil tu meninggal dlm kete ...... sampai koyak2 baju dia  ...

Maknya cuai..xkan langsung xterlintas dipikiran ttg anak keciknya tuh!
Hmmm..xtau nk kata apa.
Terlupa sb terlalu nk konsentrate pd keja.

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2013 08:45 AM | Show all posts
sampainya hati...xkan xde sedikitpun soft side fm u?
wht's wrong if u just show just a lil love, u x rugi pepe pun, malah hati u pun akan tenang if u hv the will to do tht!

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2013 08:54 AM | Show all posts
pagi ni saye betol2 tkde mood nk buat keje
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2013 08:55 AM | Show all posts
jusoren12 posted on 23-7-2013 08:54 AM
pagi ni saye betol2 tkde mood nk buat keje

jom wempit
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 12:24 PM | Show all posts
Tashu posted on 23-7-2013 08:55 AM
jom wempit

tk mao ...... takut terbabas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2013 12:31 PM | Show all posts
jusoren12 posted on 24-7-2013 12:24 PM
tk mao ...... takut terbabas

dun weri sy kan hader
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 12:34 PM | Show all posts
Tashu posted on 24-7-2013 12:31 PM
dun weri sy kan hader

..... nk pelok kat pinggang @ dada?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 12:44 PM | Show all posts
jusoren12 posted on 24-7-2013 12:34 PM
..... nk pelok kat pinggang @ dada?

pegang tangan ja
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 01:01 PM | Show all posts
Tashu posted on 24-7-2013 12:44 PM
pegang tangan ja

kanan @ kiri?Klau kiri saye tk nak
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 09:50 AM | Show all posts
tak tau nak luah mcmana
sabooor je lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 10:29 AM | Show all posts
jusoren12 posted on 22-7-2013 08:44 AM
saye masih terbayangkan mcm mane budak kecil tu meninggal dlm kete ...... sampai koyak2 baju dia  ...

kata hasben saya...

Allah nk uji mamanya tu...Allah 'lupakan' dia tentang anaknya....

secara logiknya takkan la mamanya tu tak nampak anaknya tido kt seat belakang kan...sedangkan dia pakai keta myvi jer...bukannya naza ria ke, exora ke...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 08:55 AM | Show all posts
sfhzuraz posted on 25-7-2013 10:29 AM
kata hasben saya...

Allah nk uji mamanya tu...Allah 'lupakan' dia tentang anaknya....

tadi bace sana ...... mamanya da biasa tinggalkan anak tu sorang2 ...... tk tau nk pikir mcm mane lg
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 02:54 PM | Show all posts
tak paham dgn mentaliti setengah2 orang...tengok kt gambar jer dah memandai buat cerita yg bukan2...
pastu siap bercerita kt orang lain pulak tu...sudah2 la mengumpat pasal orang di bulan pose ni...mcm dah takde keje lain...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-7-2013 03:25 PM | Show all posts
hananie posted on 25-7-2013 09:50 AM
tak tau nak luah mcmana
sabooor je lah

luahkanlah..nk dngr ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2013 02:10 AM | Show all posts
haku dah mereng....hahaha...byk nau pikir keje opis sampai diri sendiri terabai...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2013 08:16 AM | Show all posts
sfhzuraz posted on 30-7-2013 02:10 AM
haku dah mereng....hahaha...byk nau pikir keje opis sampai diri sendiri terabai...

JGN sebut/type mereng..takut nnti mereng betul2..hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2013 09:19 AM | Show all posts
yaaaay berjaya!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 12:09 PM GMT+8 , Processed in 0.098662 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list