CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1683|Reply: 5

PREMIUM BEAUTIFUL Corset NEW RM1000 shj!

[Copy link]
Post time 26-12-2011 11:44 AM | Show all posts |Read mode
Hi sume,
sape2 minat nak dptkan set PB baru dan ori (with tag & warranty) dgn harga cuma RM1000 (utk complete set) leh hubungi sy.

yg betul2 berminat nak beli saja ye!

anything leh sms sy 0192547005 @ pm sy.

TQ
* im an authorized pb dealer. reason nak let go, haku dah muak xmow jual PB dah. ok tq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-12-2011 12:05 AM | Show all posts
Alhamdulillah 4 set dah terjual. ada 1 set sahaja lagi tinggal!

yeay!

sape cepat dia dpt okeh...
cepat2 pm@sms sy..
sementara stok masih ada
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2012 06:02 PM | Show all posts
utk sebarang size ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2012 10:02 PM | Show all posts
ada lg ke..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 11:54 AM | Show all posts
Post Last Edit by minahb0san at 5-4-2012 16:09

JOM.. ADER 4 SET JER (2 PCS JER LAGI)

salam.. saya pun nak habis kan stok premium beautiful corset... harga DIKAUN 50% yer...beli lebih dari satu more diskaun wil be given...postage adalah FREE....saiz yang ada seperti di bawah:

LONG BRA:
E100 (RM450)
C80 (RM400)
D80 (RM400)
D85 (RM400)


WAIST NIPPER
98 (RM400)

LONG GIRDLE
70 (RM500)
70 (RM500)
76 (RM500)
76 (RM500)



kalo berminat boleh contact saya @013-3998987
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 05:07 PM | Show all posts
JOM.. X BANYAK DAH... JANGAN TUNGGU LAMA2.. SUSAH TAU NAK JUMPA PROMOTION 50% NI...


salam.. saya pun nak habis kan stok premium beautiful corset... harga DAH DIKAUN yer......postage adalah FREE....saiz yang ada seperti di bawah:

LONG BRA:
E100 (RM450)
C80 (RM400)
D80 (RM400) - SOLD
D85 (RM400) - SOLD


WAIST NIPPER
98 (RM400) - SOLD

LONG GIRDLE
70 (RM500)
70 (RM500) - SOLD
76 (RM500)
76 (RM500) - SOLD

kalo berminat boleh contact saya @013-3998987
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.868565 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list