CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 11713|Reply: 35

untuk husband yang PJJ dgn wife..

[Copy link]
Post time 23-11-2011 02:02 PM | Show all posts |Read mode
salam.. nak tanya sikit kat forumer yang dah berkawin.. or yang ada pengalaman PJJ dgn isteri.. kepada husb yang PJJ dengan wife, berapa lama korang boleh tahan tanpa *tut*..?
kalau dah sampai tahap tertentu, korang ambil jalan 'alternatif' ke atau meroyan je sorang2?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 02:22 PM | Show all posts
cer citer pengalaman n solution tt sendiri dulu macamana...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 02:46 PM | Show all posts
tungu kenyataan orang2 berkenaan...

apa maksud "meroyan sorang2" tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 02:50 PM | Show all posts
rumah urut kan byk kt selangor
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 02:53 PM | Show all posts
lorong TAR ade, brickfield ader, b bintang ader...
rasanya kalau lelaki takde problem....masalahnya kaum isteri la kot... nak lempias kat maner
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 07:10 PM | Show all posts
Hehe. Kawan aku baru kawen. Tak la baru, bulan 7 ke 8 hari tu. Dia kat sini (Bangi), husband kat Kemaman. Tak plak aku tau frekuensi mereka bertemu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 07:26 PM | Show all posts
Post Last Edit by cmf_blingblings at 23-11-2011 19:27

aku pernah PJJ  lapan bulan utk 4 tahun berturut2 ..............................rasanya macam tua 10 tahun dr umur sebenar...

sekarang PJJ gak, tp every 3 minggu mesti balik, kalau tak ada org hilang waras....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 08:00 PM | Show all posts
kes kwn aku..dia kt selgor n hb dia kt jb..baru kawen bln 10 aritu..frekuensi bertemu setiap hjung mggu (harus la kan).. jumpe dia ari senin senyum smpi ke telinga..ari rabu lak hangin semacam..ari jumaat mode ok balik..itu la kekdah nye
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2011 08:34 PM | Show all posts
PJJ....Peluang  Jolok Jari (bukan aku kata..ada org kata...)aku tolong taip ja..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2011 09:53 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2011 10:03 AM | Show all posts
{:4_189:}fast only to avoid all possibility{:4_189:} ker zikir @ ngaji kots{:4_231:}
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2011 11:20 AM | Show all posts
Reply 11# 3mazlina


   setuju...kalau dah kepala tu dok fikir hat yang tu je memanjang memang lah satu hapa keje tak jalan...banyak lagi benda nak buat sepanjang PJJ ni..pegi shopping ke,gym ke...karang bila ketemu asyik nak mengadap je tak mau lepas...peluang yang ada tu spend lah tok diri sendiri..betul tak..??..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2011 12:43 PM | Show all posts
rumah urut kan byk kt selangor
Loloq89 Post at 23-11-2011 14:50



   lolok ni mmg loklak la..  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2011 12:49 PM | Show all posts
takde la, bukan pe.. sbb sekarang ni kawin makin ramai yang trend PJJ..
melalui pembacaan aku, (x mo mention la tred mana2), org dah kawin ni ada yg tiap2 hari, dua tiga hari seminggu, sminggu skali or kalau dah lama kawin kut2 sebulan skali pun ado agaknyo..
jadik just curious lah, camne pasangan PJJ handle.. sbb kalau ikutkan berisiko juga duduk jauh2 ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2011 12:50 PM | Show all posts
Reply 5# zulka
bahaya nih...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2011 12:51 PM | Show all posts
lebih baek mlancp dr melanggan pelacur
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2011 02:30 PM | Show all posts
lolok ni mmg loklak la..
chr0nic Post at 24-11-2011 12:43



hahaha..btol ape..kalo rase nk je,g je la umah urut tu..
byk pilihan kannn
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2011 11:02 PM | Show all posts
ek, maybe aku belum kawen, aku tak tau le hal2 tu..
tapikan...nak tanya...

memang kite akan terasa 'nak' ke kalo dah lama tak tuttt?
nape time2 belum kawen tu, takde plak terasa nak..

ohh..sory kalo soklan aku macam bangang sket..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2011 12:16 AM | Show all posts
mmg seksa. kalau muda2 aku nasihatkan jangan la PJJ ni. Kalau dah kawin lama (10 tahun ke)ok la sikit, tu pun kalau boleh elak, elakkan la. *Nasihat ini ditujukan buat mereka yg memilih jalan yg lurus sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2011 08:11 AM | Show all posts
adat kalau berjauhan.. kena kerap pulang jumpa isteri... itu aje jalannya... tujuan berkahwin utk elak maksiat.. tapi kalau masih pergi ke tempat maksiat.. elok tak payah kawin
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.089435 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list