CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 23569|Reply: 158

Awas, beribu klip seks 3gp dari Malaysia

  [Copy link]
Post time 17-10-2011 11:50 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by caicai at 17-10-2011 12:37

Apa nak jadi tak tahulah. Mengikut tulisan ni, ada berpuluh ribu klip seks 3gp dari Malaysia. Patut le banyak sgt kes buang bayi... pemerintah tidur lagi ke?

http://inimajalah.com.my/awas-hampir-20000-klip-seks-3gp-dari-malaysia/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2011 11:51 AM | Show all posts
So, pemerintah nak buat apa?

ada idea?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 11:52 AM | Show all posts
Ada sapa2 nampak razhar tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 11:55 AM | Show all posts
Ada sapa2 nampak razhar tak?
penyo Post at 17-10-2011 11:52



   razhar kaki 3gp ka
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 11:57 AM | Show all posts
hudud plis..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 11:58 AM | Show all posts
So, pemerintah nak buat apa?

ada idea?
Cakkkk....aaaa Post at 17-10-2011 11:51



    nak suruh pemerintah kasi potong anu2 yang masuk dalam itu 3gp secara rela
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 11:58 AM | Show all posts
3gp melayu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 11:59 AM | Show all posts
razhar kaki 3gp ka
ketum Post at 17-10-2011 11:55

razhar Hantar pada 25-3-2007 12:13
nak tanya ni..apasal bila aku covert 3gp video ke avi guna Mobile 3GP converter,hasil nya video tu jadi up-side down le...test dgn windows clasik,pun serupa,try dgn kmplayer pun serupa...apasal?



BUkan sahaja kaki,, malah semua tangan, ketiak, lobang pusat semua 3gp
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2011 12:00 PM | Show all posts
Semuanya adalah salah pas, pas parti islam, jadi pas bertanggungjawab,
menteri2 berkaitan agama islam adalah pas, Perdana menteri malaysia orang pas, mahkamah /polis/FRU semua adalah anggota pas, Pas berkuasa , bab2 hudud pas tak mo buat serta merta pasal tu jadi lagu camni..

ohh..media, RTM, tv3 , astro semua milik pas, program hiburan tahap khinzir tu semua dipelopori oleh puak2 pas..

tu yang islam di malaysia jadi jahanam.. seks gaya hidup adalah gara2 parti PAS.


~ komen pakcik kertu dari parti keramat

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:01 PM | Show all posts
So, pemerintah nak buat apa?

ada idea?
Cakkkk....aaaa Post at 17-10-2011 10:51


hu   hu  hu  ...dud  dud   ....  
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:01 PM | Show all posts
So, pemerintah nak buat apa?

ada idea?
Cakkkk....aaaa Post at 17-10-2011 11:51



    kasi hudud je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:02 PM | Show all posts
hu   hu  hu  ...dud  dud   ....
mahathirGX Post at 17-10-2011 12:01


Jgn hina Isle...........
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:05 PM | Show all posts
gi cek hp budak2 sekolah..berlambak ade klip 3gp mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:05 PM | Show all posts
BUkan sahaja kaki,, malah semua tangan, ketiak, lobang pusat semua 3gp
penyo Post at 17-10-2011 11:59



    satgi ada orang tempek PM hang minta no. tepon pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:06 PM | Show all posts
huiiiiiiii..... banyak lagi rupanya... koleksi 3gp aku satu ketika dahulu (dah buang) yg burn dalam cd pun ada 100++ klip..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:09 PM | Show all posts
pelakon, penata cahaya, boom, pengarah, penerbit, runner.... All in One... asal boleh.. itulah pelakon 3gp...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2011 12:09 PM | Show all posts
gi cek hp budak2 sekolah..berlambak ade klip 3gp mcm ni
annehuda Post at 17-10-2011 11:05


cuba   check    cikgu   dulu  .....  :re:
pepatah      ada  kata  cikgu   kencing  berdiri  ...murid  kencing berlari
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:10 PM | Show all posts
BUkan sahaja kaki,, malah semua tangan, ketiak, lobang pusat semua 3gp
penyo Post at 17-10-2011 11:59



   tu diaaaaa aku ingat unit amal PAS suci lagi murni
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:10 PM | Show all posts
haramkan hp yg ada camera dan bleh amik video 3gp etc, haramkan jugak videocam, haramkan internet(penyebab gambar ni tersebar)
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 12:10 PM | Show all posts
cuba   check    cikgu   dulu  .....   
pepatah      ada  kata  cikgu   kencing  berdiri  .. ...
mahathirGX Post at 17-10-2011 12:09



    cube check hp bapak, abang pakcik n datuk budakkk...pun konpem ade gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 03:55 AM GMT+8 , Processed in 0.119132 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list