CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6468|Reply: 19

[Cadangan] Bas Ekspres S.E Super a.k.a Semarak Ekspres

[Copy link]
Post time 1-8-2011 09:58 AM | Show all posts |Read mode
Salam

Nak tanya

Bas S.E Super ni ok tak service die?

Member aku ni bengong betol tau!

Ak soh die belikan aku tiket bas Penang-KL tiket Transnational tp die dengan sengalnye pegi beli tiket S.E Super ni

Ape kah?

Tak pernah dengat pon namanya

Elok ke?

Mau ak x balik raya taun ni...

Huaaaaaaaaaaaaaaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 04:09 PM | Show all posts
get ready la utk delay.pastu dyorang tak henti rehat kat r&r tau
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 04:10 PM | Show all posts
1 lagi.. driver diaorg mmg pecut giler2 kalo dh lambat...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 04:26 PM | Show all posts
takut kena bas gantian yang mcm nak roboh jahhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-8-2011 04:53 PM | Show all posts
Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nangessss



Memang sangat terokkah?

Dah la bas aku kol 12 malam punya...

Ya Allah, selamatkanlah aku nak beraya nih...

huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2011 10:11 AM | Show all posts
Reply 5# nameloo

tgh malam nek trus pejam mata, sok pagi celik da sampai
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2011 10:32 AM | Show all posts
sila mintak gantirugi kat kawan yg mengong tu
lain disuruh, lain yg dibuat. tak boleh harap langsung! :@
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2011 12:52 PM | Show all posts
Bukan nak takutkan TT la..

Ye..kalau dah lambat driver dia bawak laju nak mamposss. Kalau tak lambat pun mmg bawak laju gak..Biasa kat hiway, aku kat lane tengah dia buleh bg hi-beam lagi suruh aku gi lane slow lagik..cilako..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2011 02:25 PM | Show all posts
blk raye ni.. jln jam.. xdenye bas nk laju2 kot... S.E Super ni yg kaler merah kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-8-2011 08:29 PM | Show all posts
sila mintak gantirugi kat kawan yg mengong tu
lain disuruh, lain yg dibuat. tak boleh harap ...
ruffleen Post at 3-8-2011 10:32




Kan!!!??



Ishhh!!!


Rasa nk lesing je!

x bole diharap langsong!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-8-2011 08:31 PM | Show all posts
Lagi satu bas ni turun kt KL kt mana?

Kalau kat Duta mau aku nanges lagi....



Ak nak talipon satu nombor x ada kt tiket tu...

Apakah!!!???



Kalau aku x balik raya taun ni, memang muka aku kuar metro muka hadapan raya nanti kes pembunuhan...:@
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2011 08:31 PM | Show all posts
Reply  nameloo

tgh malam nek trus pejam mata, sok pagi celik da sampai
md.jie Post at 3-8-2011 10:11 AM



    kalau celik tp sampai tpt lain camno???
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 12:34 AM | Show all posts
Bas ni kira "berhemah" sikit la dr bas Naeila sakai dulu tu..

Kalau bas lain dr KL ke Melaka dlm 2 jam. Kalau bas Naeila 1 jam dah sampai. Kalau jalan clear 45min dah smpi. Bawak cam siyal.Rupanya baru tau, driver bas Naeila tu diimport dr driver bas mini wilayah..hampehh..:@
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 07:00 AM | Show all posts
Kalau bas Naeila 1 jam dah sampai. Kalau jalan clear 45min dah smpi. Bawak cam siyal.Rupanya baru tau, driver bas Naeila tu diimport dr driver bas mini wilayah..hampehh..:@
tungkai Post at 4-8-2011 00:34

patut la...entah2 mat2 rempit era millenium ni adalah serpihan keturunan driver2 bas mini wilayah tu. sapa tau kan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 08:17 AM | Show all posts
Reply 12# medangmru

penah trjadi nek bas nak balik kedah, tetiba sampai kuala perlis sebab tertido
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 08:58 AM | Show all posts
sila mintak gantirugi kat kawan yg mengong tu
lain disuruh, lain yg dibuat. tak boleh harap ...
ruffleen Post at 3-8-2011 10:32


takleh la cenggitu...
dah la kita suruh orang lain... pastu nak salahkan dia pulak...
kalau nak sempurna, kena buat sendiri loooo...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 09:03 AM | Show all posts
Lagi satu bas ni turun kt KL kt mana?

Kalau kat Duta mau aku nanges lagi....



Ak nak  ...
nameloo Post at 3-8-2011 20:31


Ni nombor SE Super KL-HQ - boleh call dan tanya depa...

  • 03-5634 2085
  • 03-5633 8959
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 09:20 AM | Show all posts
Reply 16# ryo_takahashi1

kita mintak tolong...dah dia menyanggupi, kenalah dengar betul2....apa yg kita suruh beli..jgn la beli benda lain
aku sendiri pun, kalo besfren aku suruh beli tiket wayang filem Transformer, mestilah aku beli tiket Transformer, takkan nak beli tiket filem Senario plak....
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 02:31 PM | Show all posts
aku tk suke bus SE..tike blaja dlu..rs cm hazab kalo dpt bas ni..tk sukeeee
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:50 PM | Show all posts
Edited by Suraya_Majid at 5-2-2020 12:51 PM

Lenkali beli tiket Mara online je lerrr..[size=14.6667px]tengok kat https://www.maraliner.com.my/[size=14.6667px]
[size=14.6667px]Iols selalu beli kat situ jek...senang
[size=14.6667px]



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 05:29 AM GMT+8 , Processed in 0.086499 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list