CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2548|Reply: 7

internet download manager dengan mozila firefox 4.0

[Copy link]
Post time 14-5-2011 08:30 PM | Show all posts |Read mode
ok tajuk panjang giler..xpe kot..momod kalo dah ade thread ni or seangkatan dengannyer just move je la ek..aku dah usha page-page belakang takde lagi..

ari tu aku mozila 4.0 pastuh try install addon extension nak letak IDM, tapi malangnye die cakap not compatible dengan new feature mozila..so aku uninstall balik mozila 4.0 guna yang lame..dah ignore terus 4.0..tapi semalam aku ade view versi 4.0..nampak smart sket dari yang lame nih..just nak tanya masih tak compatible lagi ker idm ngan mozila baru nih..?? or ade ape2 aku miss..??

seyes, dah google dah..tapi diorang suh update idm yang masalahnye aku gune idm versi crack (bukan secara halal la)..so kalo update for sure susah nak install idm balik..tak gitu..??

ade sape2 tau tak..same ade skang nih dah compatible ke tak skang nih coz aku malas la nak install dan uninstall balik...dah la tenet lembap kat sini..

p/s: sorry ayat aku tunggang terbalik..arap2 yang berkenaan paham ek..huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2011 05:07 PM | Show all posts
aku guna ok jer..
IDM terbaru dengan FF terbaru lah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2011 06:45 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2011 09:54 PM | Show all posts
ff tu belom byk plugin lagi kot.
tu psl aku malas nak update jugak, stil pkai version 3.6.16 sbb takut add-ons aku yg lelain pun takleh guna jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 12:04 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2011 07:06 PM | Show all posts
aku dah install dah..and latest ff ngan idm dah compatible tapi..bila donlot video..tajuk dia letak "flashvideo.flv" instead of tajuk webpage.

contohnye macam donlot dari youtube video eminem not afraid ..biasa dia kuar title kat idm "youtube- eminem not afraid"..agak leceh sket, kene rename satu-satu..so aku dah uninstall dah ff 4 tuh..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2011 04:25 PM | Show all posts
Buang karen saja nak upgrade2..yang penting add-ons kena compatible
dengan version Firefox kita guna, Firefox 5 lagi macam bangang lembab nya
Beta lagi apa kan..kalau nak interface cantik ke apa, boleh saja cari theme
yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 10:15 AM | Show all posts
ak pakai 4.01 pun xleh gak dgn idm paling latest, nak buang malas sbb dh pakai 4.0 drpda beta lagi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.089899 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list