CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6323|Reply: 16

Transfer aset trading?

  [Copy link]
Post time 10-6-2024 12:21 PM | Show all posts |Read mode
Hai korang, baru-baru ni aku ada sembang-sembang mamak dgn member kata nak tutup akaun trading.tapi dia kata kan dari tutup, baik transfer semua aset ke Moomoo. kalau siapa yg pakar dalam hal-hal ni, boleh tolong tak?
Berbaloi ke kalau dari Rakuten nak ke Moomoo ? Kalau macam ni punya offer.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 02:45 AM | Show all posts
tak sure sgt bro, tpi apa yg saya boleh ckp moomoo ni kira stabil and boleh dipercayai and x silap klau kau nk transfer asset ke moomoo takkan ada fees cuma maybe ada fees dri outside brokerage firm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:05 AM | Show all posts
abnegation replied at 11-6-2024 02:45 AM
tak sure sgt bro, tpi apa yg saya boleh ckp moomoo ni kira stabil and boleh dipercayai and x silap k ...

betul...moomoo kira trading app yg boleh dipercayai sbb ada lesen dri Securities Commission of Malaysia and backed by a Nasdaq-listed parent group which can providing reliability and strength in financial market
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:03 PM | Show all posts
klu tnya aku, aku akan ckp berbaloi sbbnya, better fokus pd 1 trading apps.
lagipun ko tgk ehh, kira tinggi lah jugak offer trade value kalau dari rakuten.
0% commission kira ok la ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 01:06 AM | Show all posts
broker baru ke moomoo ni? kompom selamat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 02:37 AM | Show all posts
abnegation replied at 11-6-2024 02:45 AM
tak sure sgt bro, tpi apa yg saya boleh ckp moomoo ni kira stabil and boleh dipercayai and x silap k ...

saya dgr dorg moomoo ada new users rewards betul ke ? and apa rewardsnya ?? sbb saya tau ada rewards tpi x tahu apa huhuhu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 02:45 AM | Show all posts
fai00 replied at 12-6-2024 01:06 AM
broker baru ke moomoo ni? kompom selamat ke?

trading app yg bru launch kt Malaysia bro...and app trading ni mmg legit bukan scam sbb dorg siap ada lesen dri Securities Commision of Malaysia jdi jgn risau
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 03:26 AM | Show all posts
gaokopi replied at 14-6-2024 02:37 AM
saya dgr dorg moomoo ada new users rewards betul ke ? and apa rewardsnya ?? sbb saya tau ada rewar ...

klau deposit 10k boleh dpt fractional shares worth rm450 from US stock dri Apple, Tesla, Nvidia etc, klau depo 1k boleh dpt rewards cash rm100. even rm1 pn dpt rewards which is dpt info psl Malaysian market quotes
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 03:29 AM | Show all posts
awanrindu replied at 11-6-2024 03:05 AM
betul...moomoo kira trading app yg boleh dipercayai sbb ada lesen dri Securities Commission of Mal ...

yep...even now moomoo ada offers stock dri Johor Plantations Group Berhad sbb dorg ada buat IPO now strat dri 12 June smpai 24 June
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:57 AM | Show all posts
Ape benda lah nak trading2 zaman ekonomi gawat, semua benda naik. korang ade pulak duit ehhh bagi ak ni semua scams je macam skim cepat kaya
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:58 AM | Show all posts
abnegation replied at 14-6-2024 03:26 AM
klau deposit 10k boleh dpt fractional shares worth rm450 from US stock dri Apple, Tesla, Nvidia et ...

pfffftttt mana mau nya RM 10k nak deposit bukan sikit2 tu ak cakap mengarut lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 01:16 PM | Show all posts
awanrindu replied at 14-6-2024 02:45 AM
trading app yg bru launch kt Malaysia bro...and app trading ni mmg legit bukan scam sbb dorg siap  ...

ooooh ok terbaik mantapp. pastikan regulated broker & bukan broker cap ayam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 02:57 AM | Show all posts
hazael123 replied at 14-6-2024 09:57 AM
Ape benda lah nak trading2 zaman ekonomi gawat, semua benda naik. korang ade pulak duit ehhh bagi ak ...

faham kak, mmg bnyk yg scam sekarang tpi moomoo ni berlesen jdi mmg takkan scam even backed by Nasdaq-listed parent group
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 02:58 AM | Show all posts
hazael123 replied at 14-6-2024 09:58 AM
pfffftttt mana mau nya RM 10k nak deposit bukan sikit2 tu ak cakap mengarut lah

tak mengarut bro mmg betul, even RM 1 pn ada benefits which is boleh dpt info psl Malaysian market quotes. lagi pn trading app moomoo ni berlesen
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 03:35 AM | Show all posts
abnegation replied at 19-6-2024 02:58 AM
tak mengarut bro mmg betul, even RM 1 pn ada benefits which is boleh dpt info psl Malaysian market ...

moomoo based singapore, now bru masuk malaysia. saya mmg rsa ok je nk guna moomoo sbb betul dia berlesen and ada bnyk rewards, jdi untung lah untuk users
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 03:37 AM | Show all posts
abnegation replied at 14-6-2024 03:29 AM
yep...even now moomoo ada offers stock dri Johor Plantations Group Berhad sbb dorg ada buat IPO no ...

yep...now dorg ada provide IPO feature and Johor Plantations Group tu adalah yg pertama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2024 09:21 AM | Show all posts
[AceHand SPECTaceLAR]

Tah lar...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Pulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Perempuan,Albertine Leo Jia Hui,  Enam Tahun Dilapor Hilang di Iskandar Puteri
YgBenarPulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Pe
Views : 36454 Replies : 51
TAKZIAH: Isteri Wan Saiful meninggal dunia akibat kanser
mojarean_XTAKZIAH: Isteri Wan Saiful meninggal dun
Views : 4583 Replies : 8
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 56948 Replies : 83
Warga KL paling murung, stress
JoyahMengayahWarga KL paling murung, stress
Views : 7509 Replies : 75
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21169 Replies : 348
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 35696 Replies : 40
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92700 Replies : 1045
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31786 Replies : 218
Sejauh mana GIGIHNYA  korang
fahdramliSejauh mana GIGIHNYA korang
Views : 75006 Replies : 396
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 32221 Replies : 173

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 09:41 PM GMT+8 , Processed in 0.074374 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list