CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 25775|Reply: 151

Tak Sambut Hari Lahir Isteri, Media Sosial ‘Lesap’, Status Rumah Tangga Hafiz Suip Jadi Tanda Tanya

  [Copy link]
Post time 26-5-2024 05:46 PM | Show all posts |Read mode






Penyanyi versatil, Hafiz Suip dilaporkan ‘menghilang’ sekali lagi daripada industri seni hiburan tanah air.


Ini berikutan penyanyi lagu popular Awan Nano itu dilihat menyahaktif akaun media sosial miliknya.


Sebelum ini, Hafiz mengemas kini akaun IG Stories dengan memuat naik perkara mengenai keadaan tubuh badannya.


"Ye saya sakit, sakit hati tengok korang kata saya sakit. Perut on the way."


Malah, muncul dakwaan yang mengatakan rumah tangga penyanyi itu kini sedang bergolak.


Ini berikutan ketiadaan Hafiz ketika sambutan hari lahir isterinya baru-baru ini.


Terdahulu, nama Hafiz Suip menjadi sorotan warga maya gara-gara tampil dengan imej rambut berwarna hijau selain keadaan fizikalnya yang susut mendadak.


Hafiz Suip mendirikan rumah tangga bersama Nureffy pada 14 Mei 2016 dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan dua orang cahaya mata.





Sumber : Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2024 05:58 PM | Show all posts
awal sangat mak masuk ni nyah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:04 PM | Show all posts
Kemana pulak hilang nyee
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:23 PM | Show all posts
bini dia cantik, model ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah Aku perasan ig Bini hapis pon xde letak dah gambar apiss...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:36 PM | Show all posts
Bini anak orka..apis dah lama x de job..ke ada bisnes gak?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-5-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 26-5-2024 06:36 PM
Bini anak orka..apis dah lama x de job..ke ada bisnes gak?

tringat plak Bagio Damasutra dulu..time tgh femes kawen anak Dato’..cerai jugak akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendadih ke budak ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2024 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga yang baik2 aja. Kalau udah takde jodoh, coparenting sajalaj
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendadih ke? Dari dulu dah rase ada yg tak kena dgn dia ni
Tapi masa tu ramai ckp dia join tabligh
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hilang ada pasai la tuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin nk jaga privacy dan exclusivity agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dah lama sebenarnye bini dia tak post gambar apiz..kalo ada pun sekali dua je..since apiz join tabligh pun nampak life wife dia biasa2 je tak de la hardcore nak berubah jugak..aku suka tengok muka wife dia sebab sejenis muka manis..and takde la urban sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ada sambut  bday kt secret recipes. ada dah cashier secret recipes bgtau. tp tak upload kt mana2 letew
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafiz hafiz.. emmm..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakat suara die Mahal
Sayangnya tak manage kerjaya dgn Baik
He seems lost

Last live performance die yg iols tgk 2 thn lps kot di aim duet dgn Ernie

Moga yg baik2 je la dgn uol Hafiz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2024 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols tergelak semalam ada orang komen ha baru nampak Hafiz dengan bini baru yg netizen pangil olaf tu..astaga tu Hafiz lain..hahahahahaha..ex laki shuringai, bingai betul netizen
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols tergelak semalam ada orang komen ha baru nampak Hafiz dengan bini baru yg netizen pangil olaf tu..astaga tu Hafiz lain..hahahahahaha..ex laki shuringai, bingai betul netizen
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
hafizzzz y la u gini. suara u mahal tau. syg sgt sgt. i byk baca kt TT yg dia amik brg. sebagai someone yg dulu byk begaul dgn org mik benda2 ni i mmg syak lama dh. why hafiz whyy i suka smua lagu u kot. dulu ada forumer jugak gak kan yg spill wife suka pakai spek sbb kena debik. wife u cantik sweet kot. alah syg nya. i baru je layan AJL dia yg dia nyanyi kt wife dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 27-5-2024 12:10 AM
hafizzzz y la u gini. suara u mahal tau. syg sgt sgt. i byk baca kt TT yg dia amik brg. sebagai some ...

Iols pun suspish yg sama...sbb muka dia ,reaksi , mata, cara bcakap sama mcm org2 yg iols dealing hari2 skrg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.069665 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list