CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8484|Reply: 24

Lelaki cedera didagu terkena benang melintang di Lebuh Raya SUKE buat laporan polis esok

[Copy link]
Post time 15-5-2024 08:15 AM | Show all posts |Read mode




PETALING JAYA – Lelaki yang cedera akibat terkena benang yang melintang di Lebuh Raya Bertingkat Sungai Besi-Ulu Kelang (SUKE) bakal membuat laporan polis dalam masa terdekat.


Menurut MuasRosdi menerusi sebuah ciapan di aplikasi X, dia akan membuat laporan di Balai Polis Ampang Jaya, esok.


“Alhamdulillah terima kasih pada yang mendoakan. Esok saya akan berjumpa ketua balai polis Ampang untuk membuat laporan,” katanya.


Sebelum ini, MuasRosdi telah memuat naik sebuah hantaran yang mendakwa dia telah mengalami kecederaan pada kawasan dagu ketika melalui Lebuh Raya SUKE pada pukul 6.30 petang, Isnin.


Difahamkan, kejadian tersebut berlaku selepas susur keluar Taman Kosas, Ampang, menghala ke tol Bukit Teratai.


Terdahulu, Kosmo! melaporkan Projek Lintasan Kota Holdings Sdn Bhd (Prolintas) meminta penunggang motosikal terbabit agar tampil melaporkan kejadian itu kepada pihak berkuasa.


Prolintas dalam kenyataan berkata, mana-mana saksi kejadian yang mempunyai maklumat berkenaan insiden berkenaan untuk menghubungi Ibu Pejabat Polis Ampang Jaya atau Prolintas secara terus.


Sumber – KOSMO! ONLINE.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 08:40 AM | Show all posts
nasib baiklaa x kene leher weiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kna wat cam korea la wey.
Boh cctv molek kt hiway tu..4k terus.
Senang nk monitor org saiko.
Lani ramai saiko. Budak² pn dh ramai sakit mental contoh yg dok baling batu kt keta org tu.
Takan nk tggu vvip yg kena jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 09:35 AM | Show all posts
samannnnnnnnnnn...jgn tak samannnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:11 AM | Show all posts
oh my
ajer giler nk bunuh org deme ni

cer klu kena leher
blh putus wey



Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:11 AM | Show all posts
aper di msia lately ni bnyk plk kes pelik2

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-5-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik tak kena mata.

Apa tindakan prolintas, takde cctv ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:56 AM | Show all posts
up kat socmed dulu tapi tak report polis?


huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 11:23 AM | Show all posts
Weller replied at 15-5-2024 10:56 AM
up kat socmed dulu tapi tak report polis?

itu la...kalau kita, cpt2 report polis dulu slps gi klinik sementara bukti masih ada di lokasi kejadian...pastu nk citer kat medsos berjela2 silakan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tali tangsi ke?

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg bahaya betul ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Le report dkt social media dulu apa blh buat noks. Pastu nak delay lak risk baru nak pergi. isk mcm2. Patutnya kena je terus dptkan rawatan than keluar dr tpt tu terus gi balai buat report. Tu pun nak kena ajar.  Batak perhatian lbh
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia share kt socmed tu utk pastikan rider lain berhati2 kt area tu la. Report polis tetap jalan. Bagusla dia viralkan tu. Bukannya dia viralkan benda yg mengaibkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 benang layang2 pun boleh Jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 01:37 PM | Show all posts
matamata replied at 15-5-2024 12:51 PM
Kadang2 benang layang2 pun boleh Jadi...

or benang joran orang balik mengail.


Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 01:42 PM | Show all posts
saman lebuh raya SUKE tu
gagal menjaga keselamatan pengguna
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 01:49 PM | Show all posts
silap2 boleh putus kepala ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm dlm scene Final Destination dah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju..... Biar cakna sikit keselamatan pengguna.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Motor2 takyah naik elevated highway (mex, suke, akleh etc) la.. menyemak je bukan ada bahu jalan pun utk korang menyelit2 laju merempit..

Ngko tak hadap jem.. sila berambus pakai jalan raya biasa.... those elevated hiway not designed for you
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.064830 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list