CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7960|Reply: 2

Buat muka anak jadi sticker whatsapp tak elok?

  [Copy link]
Post time 12-5-2024 06:51 PM | Show all posts |Read mode
Hari tu saya marah isteri sebab buat sticker gambar anak-anak begini..

Saya kata suka ke bila orang lain guna sticker muka kita & anak sebagai bahan lawak jenaka mereka?

Tahu tak, sticker macam ni sesiapa sahaja boleh save di phone mereka & guna sesuka hati mereka..

Guna je la sticker default yang dah ada tu, tak perlu pun nak guna gambar sesiapa..

Saya sendiri tak tergamak nak save & guna gambar kawan-kawan yang duk saling bahan membahan dalam group wasap tu..

Apatah lagi nak guna gambar diri sendiri.. tak sanggup lihat muka kita di jadi bahan gurauan.. bukan tak sporting, cuma tak ada faedah baik jangan buat..



Kredit : Cahaya Mata

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang guna je lah sticker anak tu untuk conversations laki bini. Duhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sukati diaorg la, anak diaorg..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:45 PM GMT+8 , Processed in 0.062956 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list