CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11226|Reply: 92

[Dunia] 'Doakan kami selamat'- Alex Yoong

  [Copy link]
Post time 16-4-2024 10:00 AM | Show all posts |Read mode
Edited by maklukpenggoda at 16-4-2024 11:44 PM

Bekas pelumba Formula 1 (F1) negara, Alex Yoong, memohon doa daripada seluruh rakyat Malaysia agar dia dapat pulang dengan selamat ke tanah air esok.

Pengarah Perlumbaan Kejuaraan Persatuan Permotoran Malaysia (MAM) E-sport 2024 itu kini terkandas di Tehran, Iran selepas lapangan terbang di negara itu ditutup berikutan serangan ke atas Israel baru-baru ini.

"Harap-harap kami dapat pulang esok, doakan kami selamat," katanya ringkas ketika dihubungi Stadium Astro.


https://www.astroawani.com/berita-sukan/alex-yoong-mohon-doa-harap-dapat-pulang-ke-negara-esok





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 16-4-2024 07:33 PM
Dah dia taliban cam satu parti kat mesia ni gak bebal. Unesco bela supaya negeri kau dapat jana la ...

Heols gi holiday seminggu kat Iran. Taste Persian girl.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak hensem..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:07 AM | Show all posts

tak pernah hensem pun ..bagi aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikgu aku cakap dia ni pengecut sb tarik diri..hahahah..nih dolu2 masa f1..aku pun xfhmlah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
billiejean replied at 16-4-2024 11:07 AM
tak pernah hensem pun ..bagi aku

Muda2 masa kurus heols hensem...tapi adik heols aliyah yoong and another brother  muka biasa2 je sbb mak melayu..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-4-2024 11:21 AM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 16-4-2024 11:11 AM
Cikgu aku cakap dia ni pengecut sb tarik diri..hahahah..nih dolu2 masa f1..aku pun xfhmlah...

dia nyaris nak dapat point....
dulu2 punya race, sampai no 6 ja dpt point....
tapi time race dia kasi pelumba belakang potong tanpa defend
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Iran building cantik2.. baru je nk naik tourism dah jadi gini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 11:30 AM | Show all posts
kalo dia dah gemuk..ex wife dia ariana tu mcm mana rupa dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
s@s@ replied at 16-4-2024 11:21 AM
dia nyaris nak dapat point....
dulu2 punya race, sampai no 6 ja dpt point....
tapi time race dia k ...


Oh patutlah cikgu aku ckp "apa yg dia takut sgt??sb baju dia tuh sndr dh kalis mcm2, lawan jerlah"

Tp knowing cikgu aku tuh mmg smgt kesukanan yg tinggi..smgt juang bertanding dia haizzzz...kdg2 aku nknjee ckp , apa kata cikgu jer yg bertanding?

Hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak alamak alamak

Lain benor skg alex yoong ye..dulu masa musa hot stuff kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:40 AM | Show all posts
I jumpa heols dulu2 masa heols masih kurus dekat Bangsar. Memang handsome nak toleh 2-3 kali. Tak sangka I dah jadi begini heols sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:58 AM | Show all posts
uiks, tembun nya sekarang...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 12:02 PM | Show all posts
dulu kan muka dia muscular, nampak tulang2 rahang, skrg dah bulat...

ensem la lagi, cuma dah berusia kot, metabolisma dah rendah
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 12:19 PM | Show all posts
Kesian ko Alex Yoong...mohon doa utk selamat pulang tapi org ramai lebih suka komen pasal penampakan terbaru mike je
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 12:25 PM | Show all posts
Herlina replied at 16-4-2024 04:19 AM
Kesian ko Alex Yoong...mohon doa utk selamat pulang tapi org ramai lebih suka komen pasal penampakan ...

hahaha tu la...

tapi dia dulu mmg hensem terokss. jarang jumpa jejaka hensem begitu zaman2 kite masih sekolah dulu

btw, moga Alex and family selamat balik ke Malaysia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Padaku alex yoong ni masa muda rupa mcm cristiano ronaldo....kira handsome la tu!!

Arianna teoh rupa caner now?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dah kembangzz!
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 16-4-2024 03:25 AM
Iran building cantik2.. baru je nk naik tourism dah jadi gini.

Apa je tak rosak dek perang di area padang pasir tu. Afghanistan tu pun asalnya kaya dengan tamadun dan kepelbagaian budaya tapi dah jadik hampagas dah sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau gemok, heols nampak happy n enjoying laif.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 01:58 PM | Show all posts
aiseh, crush I masa muda mudi dulu dah tembun.... dulu mmg hot stuff sgt.... tinggi n hensem dgn chiseled jaw tu... haih la...so tak salah la kalau I pun tembun skrg...hahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:32 PM GMT+8 , Processed in 0.086428 second(s), 56 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list