CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7250|Reply: 15

[Tempatan] Mandi-manda dalam kolam KLCC, ramai gak yg simpati

  [Copy link]
Post time 16-4-2024 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm.

Awal 2000an dulu, menda gini tak wujud sebab KLCC belum jadi tempat Ndons dan Banglas bersarang di zaman tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Fast forward 24 years later,

weols are seeing what weols are seeing.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 08:12 AM | Show all posts
nak kerja dekat Singapura kena provide police clearance, tapi warga asing Bangladesh, Indonesia, Myanmar kerja kat Malaysia takder pun provide police clearance, ntah2 yang masuk tu ada kes bunuh orang ke, perompak, perogol, tapi tu lah, lagi ramai masuk, lagi masyukkkk

keselamatan....pedulik, beli rumah kat Aussie ke London ke....selamatkan diri dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 08:21 AM | Show all posts
Cuaca tengah panas, baik sejukkan badan
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 09:22 AM | Show all posts



Lagu background video tu buat aiols rasa geli di pagi yang mulia ini hahahahahaa
Bagus ada pihak berkuasa jaga, kalau tak, siap ada yang nak shampoo rambut segala agaknya kat kolam ni.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-4-2024 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
masalahnya takkan la dia sndiri tak rasa pelik dia sorg je masuk situ plus mesti org situ perhati je dia. tak pernah beranak pun boleh urat putus ke? apo
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Bground audio mcm hanat.
Tu ja nk ckp.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 09:38 AM | Show all posts
Tu bukan kolam mandi he2...asal boleh je bangla ni. Sesekali mungkin rondaan kat tempat tumpuan pelancong macam KLCC, KLIA boleh libatkan PGA ke...Pakaian seragam dengan raifal auto...gerun jgk org tengok. Penjenayah pun fikir 2-3 kali nak buat hal nanti...berlubang satu badan mcm sarang tebuan.
Macam kat Paris, area Menara Eiifel, ada je askar Foreign Legion meronda siap raifal G-36. Kat stesen keretapi polis siap dengan anjing besar. Kita tengok pun ngeri.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 10:45 AM | Show all posts
nak mandi ada kolam budak kat belah belakang sikit..
tapi dah lama tak jalan belakang tu tak tau la kolam tu ada lagi ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 10:49 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 15-4-2024 03:17 PM
Hmm.

Awal 2000an dulu, menda gini tak wujud sebab KLCC belum jadi tempat Ndons dan Banglas bersaran ...





Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 11:13 AM | Show all posts
acah2 simpati pulak

simpati tak bertempat sungguh netizen2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 12:11 PM | Show all posts
kemaruk replied at 16-4-2024 11:13 AM
acah2 simpati pulak

simpati tak bertempat sungguh netizen2 nih

toxic positivity



Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapak kolam tu was the original location of one of the towers.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh.kejap...sebelum ni bukan ke ada parts kt kolam KLCC tu boleh kanak2 mandi..?

Mcm sekitar 98-2001 mcmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
"tahniah banglasia"-Indon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:10 AM GMT+8 , Processed in 0.070031 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list