CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8900|Reply: 64

“Saya Pun Terkejut Hubungan Kami Kekal..” – Masuk Tahun Kedua Bersama Jejaka Perancis, Maya Karin Terbuka Bergelar Isteri Semula

  [Copy link]
Post time 2-4-2024 10:59 PM | Show all posts |Read mode




Selebriti terkenal, Maya Karin mengakui sudah mempunyai seseorang yang istimewa dan masih berkawan rapan dengan jejaka Perancis sama yang pernah aktres ini dedahkan pada tahun lalu. Katanya, hubungan mereka masih kekal dan lelaki tersebut dikatakan seorang paling berharga dihati Maya.


Selebriti terkenal, Maya Karin mengakui sudah mempunyai seseorang yang istimewa dan masih berkawan rapan dengan jejaka Perancis sama yang pernah aktres ini dedahkan pada tahun lalu. Katanya, hubungan mereka masih kekal dan lelaki tersebut dikatakan seorang paling berharga dihati Maya.


"Hubungan saya dengan lelaki itu masih berterusan dan masih lagi (paling istimewa)."

"Kadang-kadang kami tidak berjumpa dalam tempoh masa yang lama iaitu sekitar tiga minggu begitu kerana masing-masing juga sibuk dengan kerja.


"Saya cuba menjadi seorang yang realistik. Kalau nak berjumpa, mungkin dia boleh datang ke lokasi penggambaran sebab dia suka tengok saya bekerja."  


  



Dalam pada itu, aktres berumur 45 tahun ini juga tidak tolak untuk membawa hubungan mereka itu ke jinjang pelamin memandangkan Maya pun berbesar hati untuk meluangkan hidupnya bersama seseorang yang istimewa.


"Tipu kalau tiada pasang surutnya dalam hubungan tetapi kini kami saling memahami."

"Saya terbuka untuk mendirikan rumah tangga sekali lagi dan saya sangat gembira dan menikmati momen bersama seseorang.

"Cuma saya percaya dengan ketentuan Allah, terserah kepada perancangan-Nya."


  



Sebelum ini sekitar tahun 2022, Maya sempat mendedahkan dirinya sedang mengenali seseorang jejaka yang disifatkan individu yang paling rapat dengannya ketika itu. Mereka juga masih dalam tempoh mengenali hati budi masing-masing.


SUMBER : Kosmo/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal aku nampak muka pakwe dia mcm eric cantona masa muda2.ke sbb dia french automatic aku nampak mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen le dulu tgk kekal ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:44 PM | Show all posts
Moga berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:46 PM | Show all posts
Apa jadi dgn cikgu matematik ex tok laki maya jenaka italiano, mcm pnh dgr dah jadi pelakon
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga berjodohan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-4-2024 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni gambar2 sheols post semua curated. Dah filter siap2.

Gambar pkai tak cukup kain dkt pantai, ambik sampai leher je Post apa yg perlu selari senditiviti ummah melayu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 3-4-2024 01:01 AM
Dia ni gambar2 sheols post semua curated. Dah filter siap2.

Gambar pkai tak cukup kain dkt pa ...

Adik sheols selamba post gambar dgn pet anjing.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
hensem la jugak bf france dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mak tiri sheols orang apa? chinese ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dua tahun nak kenal apa lagi Maya...  Not into you lah tu or not into marriage . 45 yo dia nak tunggu you 60 ke...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 3-4-2024 01:01 AM
Dia ni gambar2 sheols post semua curated. Dah filter siap2.

Gambar pkai tak cukup kain dkt pa ...

Lawa biasa Mat Salleh campur tapi dah kembang muka.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat tiktok penah tgk ada ejen hartanah ni nak sewakan rumah kt sg.penchala....lps dah explore satu rumah, aku rasa mcm penah tgk umah tu dlm urtv dulu2
Baca kt komen2, rupanya umah family maya karin....lawa umah tu tp mcm penat sket la sbb byk tangga utk stp kali naik ke bilik2...bukan tipikal 2 tgkt...tp mmg bertingkat2
Tp nyaman la sbb dikelilingi hutan2 n pokokss
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 3-4-2024 02:09 AM
mak tiri sheols orang apa? chinese ke?

Penah baca dulu kt porem....katanya org vietnam
Tp jenis vietnamese yg educated laaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih lom move on ngn ex mk cikgu math tuh
Lg tasty lg laki speedo minachi queen xjadi
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis J yg tak kalut nak berlaki lg
Aman2 je buat hal sdr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls tekejut sbb baru 2 tahun. Lahai, 2 tahun! Nikah pon belum. Umur makin kertu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Enjoy je life dia. Masih lagi jadi agen property ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 07:28 AM | Show all posts
maafkan aku. aku bila tgk maya karen ni
aku teringat orang kata dia tak wangi.
betul ke.. aduhai.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
muka sheols makin kembang. iols risau je bila iols tua nanti muka kembang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 10:24 PM GMT+8 , Processed in 0.085943 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list