CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 11283|Reply: 27

Tular Artis Lelaki Hantar Foto "Bebird" Kepada Wanita Yang Dikenali Di ‘Dating Apps’ – “Siap Minta ‘Review’ Saiz Dan Diameter”

  [Copy link]
Post time 2-4-2024 02:00 PM | Show all posts |Read mode





Kecoh di media sosial apabila seorang individu ada menceritakan mengenai seorang artis lelaki Budak Baru Nak Up (BBNU) dengan selambanya menghantar gambar tidak senonoh kepada seorang wanita.


Menerusi Tiktok, individu itu berkongsi pada awalnya wanita dengan gelaran Safi itu kenal dengan artis lelaki BBNU berkenaan menerusi satu dating apps.





"Jadi diorang pun bertukar hantaran mesej tapi yang kelakarnya lelaki selalu hebohkan diri dia sekarang ini merupakan peserta bagi program tersebut walhal, Safi tak tengok pun program itu. Sampaikan dia tanya pada Safi, ‘Awak tak takut ke bertukar mesej dengan saya. Saya ini peserta bagi sebuah program realiti tau. Tak takut kena kecam kalau orang dapat tahu?’"


Kemudian, kedua-dua mereka mula bertukar daripada aplikasi dating apps itu kepada Telegram untuk berhubung.


"Bila dah ada ‘contact’ masing-masing di Telegram dan bertukar mesej, ‘selfie’ dan sebagainya, tiba-tiba satu hari ini dia hantar gambar kemaluan dia kepada Safi. Dia siap minta Safi ini ‘review’ saiz, diameter dan bentuk kemaluan dia."


Safi kemudiannya memaklumkan yang dia berasa tidak selesa dengan tindakan artis itu dan menyekatnya di semua media sosial.


Walau bagaimanapun, artis itu dikatakan masih gigih mencari Safi sampai ajak tidur sekali dengannya. Allahu! Perangai apa dia ni?


Kredit: Tiktok/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Review sini laa

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah betul ke tidak artis tu. Sb apps dating ni bkn leh caya. siapa Pon boleh letak muka siapa2.. contact kt tele Pon setakat msg xde video call kan.. ntah2 scammer.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mana bukti? ntah scammer
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 02:29 PM | Show all posts
Kalau kenal dr dating apps takyahla confident sgt. Banyak catfish je.
Aku pun pernah nyaris2 kena kononnya masa tu chat dengan Gambit, tapi rupanya Jimbit

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 02:35 PM | Show all posts
paling latest gmbr n video sorang peserta lelaki big stage tu kan... iols dah lupa dah nama... tp lepas keluar program tu heols ada job berlakon...

and iols syak orang lain yg guna gambar tu utk catfish pompuan ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-4-2024 02:45 PM | Show all posts
kiki more on scemmer la kalau apps ni melainkan korang VC la kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 04:27 PM | Show all posts
Bukti mana bukti...link sopee...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pensil 2b lagi???
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yakinnya perempuan ni! Entah betul entah tipu artis tu sebenar artis. Muka bawah par je pon..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Laa kena catfish ke sis. Kalau dah face to face or atleast vc legit lah juga kewujudan ‘mamat’ tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 08:59 AM | Show all posts
tak logik
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 09:05 AM | Show all posts
rayna_raynes replied at 2-4-2024 02:29 PM
Kalau kenal dr dating apps takyahla confident sgt. Banyak catfish je.
Aku pun pernah nyaris2 kena k ...

upss!! hahahahaa
takde maknanya mamat tu nak ada apps gitu
jimbit betul ekkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk wajah dia agak desa..iols rasa mungkin scammer catfish jah ni yg dm dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
lanacondor replied at 2-4-2024 02:22 PM
Ntah betul ke tidak artis tu. Sb apps dating ni bkn leh caya. siapa Pon boleh letak muka siapa2.. co ...

Klu kt tele tu tiber2 org add group terlarang tu knp ah.. tension la nk left2... Org nk soping pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 10:44 AM | Show all posts
iolss dlu2 mase zaman purba penah vc ngn Ryzal jaafar ..
zaman tk wujud lg gadget..ade yahoo mesenger je..
mase tu taste teruk dkt die..x sangka plak layan... haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 10:59 AM | Show all posts
ko kena kencing jer kak....wajahmu nan desa, takder mana retis tu desperado nak kan akk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
so siapa je retis tu
terkenalkah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 11:29 AM | Show all posts
mana pensilnya tu uolssss? kat sini ramai pakar boleh review
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 11:31 AM | Show all posts
Ko kalau takat cerita je,
And takat hantar gmbr bebird je,
Mmg xde sape la nk caye.
Sape2 je leh buat cmtu.
Ko ngku je la kene catfish
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 05:19 AM GMT+8 , Processed in 0.060162 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list