CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7687|Reply: 28

“Hari-Hari Aku Stalk FB Dia” – Kalah Dengan Nafsu Sendiri Sampai Terlanjur, Wanita Akui Kesal Curang Dengan Suami

  [Copy link]
Post time 28-2-2024 08:46 PM | Show all posts |Read mode







Selalu kita dengar jika individu berlaku curang, ia kerana atas faktor merasakan pasangan mempunyai kekurangan tetapi kali ini, luahan seorang wanita yang berlaku curang terhadap suaminya yang disifatkan ‘sempurna’ telah raih perhatian.


Dalam screenshot NGL yang dimuat naik oleh seorang pengguna di platform X, wanita yang sebelum ini bergelar isteri kesal berlaku curang terhadap suami yang serba serbi sempurna sifatnya.


Kata wanita itu, bekas suami seorang yang sangat matang dan sempurna, bahkan tidak pernah lupa memberi nafkah.





Biarpun suami sempurna, satu hari, wanita tersebut berkata dia terlanjur bersama seorang lelaki yang dijumpai sewaktu keluar dengan rakan-rakan lain.


Malah wanita tersebut akui berlaku curang tanpa pengetahuan suami selama setahun dan kantoi sewaktu bekas suami ternampak dirinya keluar dengan skandal.


Kata wanita itu lagi, walaupun sudah bercerai, bekas suami tidak pernah culas bayar nafkah untuk dirinya dan dua orang anak.




Sehingga ke hari ini bekas suami masih kekal positif dan meletak harapan agar dapat kembali bersama satu hari nanti.




SUMBER : X/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusia tak pernah puas.


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Org bekeluarga x tunjuk contoh yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gamaknya ko kak

Dah berlaki buat cara berlaki lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sound like "perfect" life yang dicemburui ramai wanita...

Tp hang tak bersyukor noks.. sanggup mencurang bertahun selagi tak kantoiiiii ye dak......
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:55 PM | Show all posts
Apa yang menarik minat sipelaku nie...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-2-2024 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sempurna salah, tak sempurna pun salah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 28-2-2024 10:03 PM
Sempurna salah, tak sempurna pun salah

She just "misses" the money..... bukan dia cintakan exhusband dia pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
suka cari masalah...
dah hidup happy ape lagi yg kurang??
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
#hasanah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols harap laki tu.tak.get back balik dgn ex wife dia...huhu...
Kau tak teringat betina tu kongkek dgn org lain masa Masih Jadi Bini Kau?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 28-2-2024 10:41 PM
suka cari masalah...
dah hidup happy ape lagi yg kurang??

mana awak tau heppi?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:57 PM | Show all posts
power of social media / dunia tanpa sempadan.. bermula dengan tengok reels and video suka2 masa lapang, turned into hobby and addiction.. dan eventually finding ways to live the fantasy by any means possible..

sebab tu meols sangat xberkenan tgk reel2 perfect wife perfect husband perfect girlfriend perfect boyfriend segala2 nya innieh.. tak tahu dalam ribuan jutaan pasang mata yg tgk video tu berapa org bini org mak org yg tgh dlm mode escapism.. so diorg craving that idealism in relationship..

sebab tu zaman nenek2 mak2 kita dulu jrg sgt la berlaku kes2 cmni... yg selalunya berlaku suami curang sbb suami nature nya keluar mencari rezeki, so lebih byk peluang jumpa perempuan lain, berbanding isteri jumpa lelaki lain.. skrg ni ketek2 jari je dh terpampang segala jenis orang kt phone..xperlu keluar rumah pun..

it's sad actually. semoga Allah pelihara kita daripada bala yang kita sendiri x tahu bila dia akan datang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:57 PM | Show all posts
Looks like dia yang tinggalkan laki dia yang masih berharap

Apa lagi yang ko nak harap bodoh punya jantan.

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
apa lg yg ko cari kak oii
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:07 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 29-2-2024 12:13 AM

wanita nakkan perhatian..

nak lelaki perhatikan dia dgn penuh minat..

nak lelaki yg endah dengar apa yg pompuan tu bicarakan..

nak hati n jiwanya dibelai-belai..

nakkan diambil berat...

nakkan layanan n pandangan romantik dari lelaki

sesekali nakkan kata2 romantik dari lelaki

nakkan lelaki peluk mesra dengan kata2 romantis

nak lelaki bawa dia keluar makan2  










Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 12:18 AM | Show all posts
@CARI-HBZ ni merapu2 thread nk cukupkan kuota FEB.
Kat BODGOS abis semua sampah "influencer" die bukak thread.

Kat CI, dok la post post dari @meinngl.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 28-2-2024 10:41 PM
suka cari masalah...
dah hidup happy ape lagi yg kurang??

Yg kurangnya ialah eee..... man.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 07:23 AM | Show all posts
nikmat Tuhan mu yg mana lagi kau dustakan?
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 08:15 AM | Show all posts
shaking...shaking
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 10:26 AM GMT+8 , Processed in 0.153732 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list