CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3610|Reply: 18

Gal Gadot Hilang Sokongan Rakan Artis Gara-Gara Tayang Dokumentari Hamas Hentam Israel

[Copy link]
Post time 28-11-2023 11:21 AM | Show all posts |Read mode
LOS ANGELES:  Gal Gadot, kehilangan sokongan daripada rakan-rakan artis gara-gara tindakannya menganjurkan tayangan dokumentari berjudul Bearing Witness to October 7th Massacre, baru-baru ini.


Menerusi laporan media antarabangsa, Gal, yang sepatutnya berada pada majlis tayangan yang diadakan di sebuah Museum of Tolerance di Los Angeles, Amerika Syarikat, itu turut tidak berada di lokasi tersebut meskipun idea itu daripadanya sendiri.


Menurut laporan, Gal juga tidak mendapat sokongan daripada rakan artis yang dijemput sekali gus menyaksikan banyak kerusi kosong pada majlis tayangan perdana dokumentari tersebut.




Foto: IG




Tayangan dokumentari tersebut dilaporkan atas bantuan Jawatankuasa Yahudi Amerika dan Liga Anti Fitnah.


Pengarah dokumentari itu, Guy Nattiv memberitahu penting baginya untuk menayangkan filem tersebut bagi menunjukkan kebenaran tentang peperangan di antara Palestin dan Israel.


Pelakon yang juga bekas pengajar kecergasan dalam Pasukan Pertahanan Israel (IDF) merupakan antara aktres Hollywood yang lantang bersuara mengenai Israel.


Pelakon filem Wonder Woman itu terbuka menyatakan sokongannya terhadap Israel dan berpendirian negara zionis itu berada di pihak yang benar dan menganggap Hamas adalah pengganas Islam. -CARI


Sumber: Utusan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 11:34 AM | Show all posts
Kena pulau ek..padan muka..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 12:00 PM | Show all posts
padan muka....gigih buat dokumentari bagai....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 12:30 PM | Show all posts
Yg kata dia ni cantik mata kero kot.. tang mana cantek ntahler.. badan papan tetek tak mengghairahkan dahi jendul.. ekekekek
#galgadotkayu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan gal gadot..ni gal badot
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 12:54 PM | Show all posts
bodoh ramai x suka yisrael
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-11-2023 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la berlakon pon kayu manjang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 01:17 PM | Show all posts
konfiden makcik israHELL ni eh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 01:19 PM | Show all posts
Bodoh lah Israel ni. Dah lah kebanyakan org awam y mati pada 7 Oktober disebabkan kesalahan IDF sendiri. Pilot helicopter Apache main tembak jer pada hari kejadian sebab dia tak nampak jelas, so dia main tembak. Pastu salahkan Hamas. Bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangang x bertempat. Gigih nak buktikan israel tu "baik" di mata dunia. Apsal ko x buat dokumentari pasal Israel bunuh kanak2, bom sana sini tu? Dasar laknatullah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 02:20 PM | Show all posts
kesian...tak lama lagi nama hilang terus dari radar. sama macam geng dia juga lah si batu tu. ke batu tu dah insof??
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 02:22 PM | Show all posts
Bearing Witness to October 7th Massacre kepala bapak kau sundal....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 02:41 PM | Show all posts
aku mmg x minat dia.. xde wow factor pn.. elok ko berkubur jer dlm industri x lama lg..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 28-11-2023 02:20 PM
kesian...tak lama lagi nama hilang terus dari radar. sama macam geng dia juga lah si batu tu. ke bat ...

Batu tu sapa wei?
Dia ni pun alu kenal lepas F&F je.. Kalau dak harommm.. Wonder women pun x berapa lakonan dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 04:19 PM | Show all posts
beatgirlX replied at 28-11-2023 02:55 PM
Batu tu sapa wei?
Dia ni pun alu kenal lepas F&F je.. Kalau dak harommm.. Wonder women pun x berap ...

the rock girl
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Adan uke!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2023 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar mampus. IDF ni penakut.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 05:14 PM | Show all posts
booo gadott booo
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 06:14 AM | Show all posts
So sad Gal Gadot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 04:25 PM GMT+8 , Processed in 0.076383 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list