CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3724|Reply: 5

Luna Maya Terkena Gangguan Mistik Di Lokasi Penggambaran, Wajah Berubah Jadi Nenek Tua

[Copy link]
Post time 26-11-2023 11:56 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Indonesia, Luna Maya berkongsi pengalaman seram berdepan gangguan mistik ketika menjalani penggambaran filem terbaharunya berjudul ‘Panggonan Wingit’.


Menerusi laporan Kapan Lagi, Luna memberitahu perkara tersebut mula disedari oleh seorang pemerhati aktiviti paranormal yang ditugaskan berada di set penggambaran bagi mengesan sebarang kejadian aneh.






Meskipun kurang percaya dengan perkara tahyul, Luna berkata dia sendiri dapat melihat perubahan yang berlaku pada wajahnya selepas kejadian tersebut.


"Yanto beritahu ada yang mendekati dan mahu masuk ke dalam badan saya. Ketika itu kami sedang merakamkan babak terakhir sekitar pukul 3 pagi.


"Saya ambil gambar di depan gua peninggalan zaman Jepun. Sewaktu berehat saya lihat wajah saya dalam foto yang saya ambil nampak berbeza. Muka saya kelihatan seperti seorang nenek tua," katanya.


Difahamkan, penggambaran filem tersebut diadakan di sebuah kawasan peninggalan era penjajahan Jepun di Bandung, Indonesia.


Tambah Luna, meskipun sudah banyak kali berlakon dalam filem genre seram namun ini merupakan pengalaman pertama yang dialaminya.


"Ini kejadian seram pertama berlaku pada saya. Akhirnya saya dapat merasai dan mengalami sendiri pengalaman ini," ujar Luna




Sumber: Oh Bulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2023 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ke engko ter on filter nenek kebaya. kt fon
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2023 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
whimsicalmusic: ke engko ter on filter nenek k ...
whimsicalmusic: ke engko ter on filter nenek k ...


Ahahha tak pun dia terlupa nak on filter ploles..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2023 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
production suka betul ambik dia ni pilemmm seram, muka tak sesuai.. di amat iols muka Dian sesuai bila part serious dgn jelingan tajam sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:16 AM | Show all posts
terlupa on filter kot. sebb dia pon dh berumur kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 10:29 AM | Show all posts
BOSANNYA LUNA MAYA NI.... muka kejung...berlakon pun banyak pakai prosthetic getah, try so hard nak jadi Suzanna versi moden...suzanna cantik original...dia muka pun dah kedut2 dah botox2... mix yang biasa2 saja.. jadi hantu pun tak feel...
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 01:22 AM GMT+8 , Processed in 0.064540 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list