CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 8767|Reply: 43

Anak-Anak Tak Tahu Puteri Sarah Kerja Apa "Saya Tak Nak Mereka Bangga Diri Ibu Bapa Dan Datuk Sebenarnya Artis"

  [Copy link]
Post time 14-11-2023 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Puteri Sarah mendedahkan bahawa dia tidak pernah memberitahu kepada anak-anaknya bahawa dia sebenarnya seorang artis.


Menerusi Livve di TikTok, Puteri Sarah merahsiakan mengenai kariernya dengan tujuan supaya anak-anak tidak mengambil kesempatan terhadap perkara tersebut.


Foto: IG




"Saya tak nak anak-anak saya rasa bangga diri dan menganggap diri mereka istimewa serta ada kelebihan kalau mereka tahu bahawa ibu bapa dan datuk mereka adalah selebriti.


"Saya tak nak mereka tahu apa sebenarnya pekerjaan kami dan sehingga sekarang mereka masih tak tahu. Mereka cuma tahu nama kami sahaja."







Di ruangan komen, rata-rata warganet memahami tindakan Sarah yang mahu anak-anaknya menjalani kehidupan normal seperti kanak-kanak yang lain.


  



Sekadar info, Syamsul pernah mendirikan rumah tangga bersama Puteri Sarah pada 8 Mac 2014 namun pasangan itu bercerai talak satu pada 14 Jun lalu.




  

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua cahaya mata Syaikhul Islam, 6, dan Sumayyah, 4. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2023 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak bangga sbb mak bapak datuk nenek artis?
Nasib baik datuk dan bapak artis yg kaya dan raya
Hihihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 12:29 PM | Show all posts
aik bukan dulu ko cakap si syaikul tu baca gosip ko gado ngn sole sole ke. ko jgn nipu sarah oi ank ko xtau ko retis
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rosedemon replied at 14-11-2023 12:29 PM
aik bukan dulu ko cakap si syaikul tu baca gosip ko gado ngn sole sole ke. ko jgn nipu sarah oi ank  ...

Yala, syaikul terbaca kt paper. Tp sebolehnya la ps xmau cerita lebih details kt syaikul..benak nya kau, benda simple pun xreti nk paham. Kcik2 dulu mkn semut byk ke tu? Benda simple pun xpaham. Ataupun kau paham tp buat2 xpaham...sejenis ada mslh pnykit hati..hasad dan dengki pd ps...saje cari salah ps... utk info kau...ps dgn datin besama dato ialah manusia baik hati, xda salah kt mana2... 1 dunia tahu benda tu.. kcuali kau dan irakaza.. nokhtah...this is my last reply for u...yg bodo bahlul bengap....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex madu bangga je dapat bapak pelakon veteran yg legenddd siap pakej dpt sondol jutawan filem rempit cara kotorrr....oh lupe..ex madu budak Kelas Blkg xhabis sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 12:39 PM | Show all posts


Errr...bangga? Jadi artis bangga ke.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-11-2023 12:58 PM | Show all posts
bitterchoc replied at 14-11-2023 12:39 PM
Errr...bangga? Jadi artis bangga ke.

kalo atok i veteran yg dihormati & disegani, bapak i pengarah kutipan juta2 opkos ade rasa sedikit bangga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 01:06 PM | Show all posts
Manusiabesa: Yala, syaikul terbaca kt paper. Tp sebolehnya la ps xmau cerita lebih details kt syaikul..benak nya kau, benda simple pun xreti nk paham. Kcik2 dulu m ...


oi benak dah tu kalau si sekol tu baca kat paper kan ada tulis si ps ni penyanyi ke pelakon ke. xknla dah besar xtau penyanyi pelakon tu dalam kategori retis. engko ni maid si saikol ke sume benda tau semua pasal dia?benak

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2023 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohhh....bangga sbb ahli kuarga retis?
Gurauan kasaq apakah ini?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry..if ada my family members jadi retis, takde la i nak bangga..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 01:24 PM | Show all posts
bitterchoc replied at 14-11-2023 12:39 PM
Errr...bangga? Jadi artis bangga ke.

tuh lah tu...rasanya takde apa nak dibanggakan ada family artis. bangga kalau family tuh berpendidikan tinggi & menyumbang pd agama bangsa & negara ok juga(walaupun tak sepatutnya bangga dgn apa2 pun, kejap je Allah balik tarik semua yg kita ada)
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sailormars at 14-11-2023 07:31 PM

bangga jd artis? omg...serius la...

geng2 artis yg konon hebat nie bawak2 la sedar diri tu dan belajar cara menjawab soalan menggunakan otak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya bangga datuk sebelah ayah dan ibu seoarang pelakon berjaya dan banker berjaya.

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 14-11-2023 01:24 PM
tuh lah tu...rasanya takde apa nak dibanggakan ada family artis. bangga kalau family tuh berpendid ...

bangga la weii
depa bkn retis yg semekin
Retis jutawan kot
Buat filem juta2
Kira berpengaruh jgk la
Klu retis sendu suam2 kuku mcm komeng dgn nur nilam pnjm seratus tu memg la xde ape nk dibanggakan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Basic nya muka.. Phew membongak
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 14-11-2023 12:31 PM
Yala, syaikul terbaca kt paper. Tp sebolehnya la ps xmau cerita lebih details kt syaikul..benak ny ...

Ko ingat budak hari ini at age 6 ...bodoh macam biskut marie seperti ko waktu ko berumur 12 tahun during your time?

Boleh nak selindung selindung darinyer?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2023 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 14-11-2023 08:21 PM
Basic nya muka.. Phew membongak

Ko yg below basic iteww yg sampai dapat adik baru....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 14-11-2023 08:24 PM
Ko yg below basic iteww yg sampai dapat adik baru....

Kahkahkahkahkah

Arghhh sedap nya berjimakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 14-11-2023 08:28 PM
Arghhh sedap nya berjimakkkkk


Sedap nengok adik baru dgn laki...menggegar katil ...

Pahala besar payung emas ko....

Kahkahkahkahjahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu bangga ke? Celah bedah mana pk org lain bangga kalau artis?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 07:20 PM GMT+8 , Processed in 0.068458 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list