CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2676|Reply: 12

Taylor Swift mengganas di panggung

  [Copy link]
Post time 25-10-2023 10:10 PM | Show all posts |Read mode
Edited by JoyahMengayah at 26-10-2023 11:37 AM

Taylor Swift: The Eras Tour mendominasi pada hujung minggu kedua, dengan membawa masuk anggaran keuntungan sebanyak $31 juta di A.S, menurut beberapa laporan dan menjadi filem konsert pertama dalam sejarah domestik dengan tidak mengambil kira inflasi yang melanda negara itu yang melepasi kutipan $100 juta, menurut Hollywood Reporters.

Selepas hujung minggu ini, filem konsert Eras Swift membawa masuk anggaran $129.8 juta di seluruh teater Amerika Utara dan menjadi filem pertama melepasi $100 juta hanya mengambil masa dua minggu sahaja di pawagam.

Filem Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon membawa masuk $23 juta secara domestik pada hujung minggu pertamanya, menjadikannya tayangan pembukaan ketiga terbaik dalam kerjaya Scorsese.

The Exorcist: Believer menduduki tempat No. 3 di box office hujung minggu ini, tambah $5.6 juta lagi kepada $54.2 juta jumlah kutipan keseluruhan di Amerika Utara, menurut majalah Variety.

Swift's Eras Tour adalah satu-satunya filem konsert dalam sejarah yang memegang tempat No. 1 box office selama dua hujung minggu berturut-turut.

Filem konsert terbaru Swift ini menjadi filem konsert yang berjaya mencecah kutipan tertinggi dalam sejarah selepas hanya seminggu, mengalahkan Justin Bieber: Never Say Never's $73 juta pada 2011 dan Michael Jackson This Is It, yang membawa masuk $72 juta dalam negara semasa tahun 2009, menurut kepada data Box Office Mojo.

https://www.forbes.com/sites/mollybohannon/2023/10/22/taylor-swift-reportedly-sets-concert-film-record-as-eras-tour-dominates-box-office-for-a-second-weekend




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-10-2023 11:24 PM | Show all posts
cantik2 yach baju sheols, suka plak meols tengok
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2023 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape sheols dh nmpk tua?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2023 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 26-10-2023 12:46 AM
Nape sheols dh nmpk tua?


Dah nak mid 30s pun. Lahir tahun1989. December ni 34 tahun. Mekap kot tak kena.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2023 06:20 AM | Show all posts
hyie replied at 25-10-2023 11:24 PM
cantik2 yach baju sheols, suka plak meols tengok

tak heran yg Aretha dok puji TS mengenai baju2 dia jer...


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2023 09:12 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-10-2023 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Injek filler jugak… huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2023 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Go...go taytay .....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2023 10:29 AM | Show all posts
uols rasa berbaloi tak gi tgk kt wayang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2023 12:07 PM | Show all posts

Saya suka gadis ini, dia sangat menawan dan baik. Saya menonton rancangannya di pawagam dan ia membuatkan saya merinding. Jadi sebenarnya berada di konsertnya pasti membingungkan.

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 11:13 PM | Show all posts
Taylor Swift has nice fashion sense.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni performance tak best sebab tak pandai menari. Nyanyi dengan gitar aje la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 06:23 AM | Show all posts
Taylor is good but not the best.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 05:39 AM GMT+8 , Processed in 0.074421 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list