CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Y_me?

Jam tangan mencerminkan gaya hidup anda?

  [Copy link]
Post time 7-1-2011 09:55 AM | Show all posts
Reply 20# melinda_gordon


   cek sendiri la
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-1-2011 09:56 AM | Show all posts
Reply  melinda_gordon


   cek sendiri la
chenta_dewi Post at 7-1-2011 09:55



    selak la kain tu sat nak nengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 09:56 AM | Show all posts
Reply 22# melinda_gordon


dah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 09:59 AM | Show all posts
Reply  melinda_gordon


dah
chenta_dewi Post at 7-1-2011 09:56



    awat haku selak hang punya lain sket dr yg lain???
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 10:00 AM | Show all posts
Reply 24# melinda_gordon


   syhhhhh...resia
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 10:01 AM | Show all posts
Reply  melinda_gordon


   syhhhhh...resia
chenta_dewi Post at 7-1-2011 10:00



    patut pung..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 10:51 AM | Show all posts
kompius haku..jap ckp pompuan..jap ckp lelaki hang ni..
golongan khunsa ka hang???
melinda_gordon Post at 7-1-2011 09:54



same la...
hakak pon penin jap..   

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 10:53 AM | Show all posts
aku plak..
mmg xde prasaan lgsung kt jam memahal..
x kesah la laki tu pakai jam tgn murah ke mahal.
jnji die tau time n kalo brjnji nk jompa kene dtg tepat pd waktu..










ape aku melalut neh..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-1-2011 10:56 AM | Show all posts
same la...
hakak pon penin jap..
hafieza Post at 7-1-2011 10:51



    kan???mel pung..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2011 12:05 PM | Show all posts
Reply 18# bintang_hati

camtu kek...wife I kata mcm org tua2, tali jam tengah warna gold.  Masa tu aku beli ngan kawan lelaki dari Manila, kita org baru dapat bonus, tu yg beli Seiko 5, balik2 wife kata camtu geli2, masuk balik dalam kotak.  Lepas 2 tahun baru bagi kat kak ipar, sadis betul komen wife I sampai tak gamak nak pakai.  Moral of the story, kalau nak beli hadiah kena bawa sekali sebabnya wife selalu pow sama bonus aku....ha...ha...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 12:28 PM | Show all posts
bagi iols jam tu penting sebab nak tengok waktu
x pernah terpikir pun kalau org2 sekeliling pakai jam yg gempak2
suka hati masing2lah nak pakai brand apa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2011 12:32 PM | Show all posts
laa...apasal aku tak tukar tali jer....tak terfikir lak....dah kena beli jam lain.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 02:06 PM | Show all posts
Reply 30# Y_me?


    hahahaha... ye laaaa.......mmg mcm org tua2 pun 1 gak...tp org tua2 pun jrg sgt2 aku tgk pki jam gold ni..
pndangan dr aku seorang wanita ni ko kene amik tau....wife ko pun x sanggup pki jam mcm tu juga...so, pas2 ni ko ckp le kat kwn2 laki ko, jgn le pki jam kaler gold....geli aku tgknyee ... cam laki gatal...cam laki miang... ni pndangan aku jek ek..klu ko pki jam gold pun, ade aku kesah?....aku bkn knl ko kan....hiihihi
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 03:07 PM | Show all posts
iols takleh pakai jam mahal2..
kalau beli yang mahal2 mesti jatuh & bercalar....
so kalau iols beli pun yang murah2 je less dari RM200
my favorite brand - casio...sebab jam ni paling serasi dengan iols...
karang ni jarang pakai jam, sebab kat HP dah ada time...
jam casio edifice yang iols ada sekarang pun sebab dapat hadiah beli camera casio..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 03:12 PM | Show all posts
iols plak kalo beli jam murah2..sure stok tgn naik bijik2 gatal2..
tak sesuai kekdahnye..kang mula la mcm nak berkudis bagai iols duk garuk2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2011 03:24 PM | Show all posts
Reply 32# Y_me?

Cuba tengok jam Rolex tuh....walau berkilat cantik tapi takut kena rompak lak...kalau pakai Rolex naik Merc or BMW orang caya gak, ni cuma naik Honda, ...orang lelaki tak leh pakai cincin dan rantai sebab haram, sebab tu kita orang lelaki melaram pakai jam mahal2, Rolex, tak mampu pakai Tag Huer, turun sikit Tissot, sikit bawah Seiko, lagi bawah Casio, Fossil dan sewaktu dengannya...my 2 cents sebab lelaki cerewet beli jam.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-1-2011 03:41 PM | Show all posts
Reply 34# Hang


oo, bawh 200 tu kire murah ek...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 03:41 PM | Show all posts
Reply 2# kenesep

kalau pakai jam DINDING amcam?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 04:14 PM | Show all posts
Hi.... aku nie kategori gila jam jugak laaa. Dalam koleksi aku ada 1 jam Guess, 2 Seiko, 1 Nike, 1 Gshock. Semua jam nie satu dalam harga RM300-RM 650 jer. Aku mmg minat giller jam brand SEIKO. Kalo SEIKO nie belilaa yg automatic tue. Aku akan pakai  jam aku ikut keadaan. Meeting pakai SEIKO, bersukan Gshock or Nike, dan mcm tue laaa seadanya.
Tapi baru -baru nie aku ada terjumpa jam GOER (first China made Watches). Murah giller!!! Design tak ingat. Tapi kena beli online laaa. Susah nak dapat kat snie.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 04:14 PM | Show all posts
1-1nya jam yg aku penah beli...poloclub kot...rega lam 1++ camtu...lelain...urang kasik... pakai selagi tak rusak...
skrg ni aku tak pakai jam...
sbb kalau nak pakai jam...aku takkan pakai yg seploh hengget nye...
sbb aku neh agak ganeh urangnya...
kalo jam yg seploh hengget tu aku penah pakai paling lama tak sampai seminggu...
pastu dah lingkup... sbb aku tak reti nak pakai bukak pakai bukak...
semer jam 10hengget yg aku beli...semer wosak sebab masok ayer...
skrg ni ntah bila aku nak beli jam lagik...tunggu kaye sket kot...
nak tgk jam...aku tgk kat enpon jah...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.092550 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list