CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10911|Reply: 12

Shah Rukh Khan Dicop Gagal Didik Anak

[Copy link]
Post time 22-8-2023 12:49 PM | Show all posts |Read mode
Raja Bollywood, Shah Rukh Khan kembali menjadi sorotan dan topik hangat perbincangan netizen India sebaik gambar bersantai seisi keluarga di tepi pantai tular dalam media sosial.


Biarpun gambar percutian luar negara itu bukan dikongsikan bintang terbabit, perkara berkenaan dijadikan bahan kutukan ramai.






Bukan disebabkan sikap sombong atau kelakuan tidak bermoral, sebaliknya kecaman menjurus kepada pemakaian dua anak pelakon itu, Suhana dan Aryan.


Puteri dan puteranya yang sudah meningkat dewasa itu memilih baju mandi yang mendedahkan tubuh sehingga didakwa mencemarkan budaya masyarakat.


Shah Rukh dan isterinya, Gauri dicop sebagai ibu bapa yang tidak pandai mendidik anak sehingga mereka bebas berbuat apa saja.


Begitupun, segelintir peminat tidak melihat berbikini sebagai isu kerana itu persalinan sesuai ketika berenang atau berada di pantai.




Sumber: Kosmo! Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2023 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana gambarnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2023 02:09 PM | Show all posts
haduu... bukti mana bukti.. setakat taip je aii pon boleh cani
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2023 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni kot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2023 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh ummah india

Pakai sari pon macam nak terbogel
Apa laa sgt bikini

Tgk si urfi tu
Hadoiii segala celah selulit dah tunjuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2023 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-8-2023 03:17 PM | Show all posts
Mcm SRK pulak yg pakai bikini tu.. ekekek
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2023 04:00 PM | Show all posts
rupa bini dia yg kat pic atas tu macam bini adlin aman ramli lak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2023 04:26 PM | Show all posts

Ini merapu2 pakai. Dah kuar Islam rasanya. Lantak kau la, keley lg pon.

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2023 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Xbley buat ape la korg jd anak superstar. Buat apa2 pun kena kecam. Dpt job cover majalah terkemuka pun, org still ckp sbb apak ko. Tp, Ak suka tgk anak2 saif ali khan. Yg lelaki tu. Ibrahim khan. Encem.. Hoho.. Tiberrr.. Yg sara ali khan tu pulak, manis je.. Ank lelaki SRK yg sulung muka poyo nak mampus, mcm ko plak superstar..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2023 12:27 AM | Show all posts
Are we even surprised???
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2023 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa sebab ank dia pompuan dia tu jenis muka below par makan dihencap..sara anak saif pun seksi jugak dalam movie tapi okay je dipuji lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 03:01 AM | Show all posts
Are we even still surprised by now???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 02:28 PM GMT+8 , Processed in 0.069639 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list