CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7130|Reply: 8

Jadi Mangsa Gangguan Seksual, DJ Soda Pertahan Imej Seksi

[Copy link]
Post time 15-8-2023 10:07 PM | Show all posts |Read mode
Selebriti Korea Selatan, DJ Soda mendakwa mengalami gangguan seksual ketika muncul membuat persembahan di Music Circus Festival, Osaka, Jepun.


Dakwa pemilik nama sebenar Hwang So Hee itu, ketika kejadian beberapa orang lelaki cuba menyentuh payudaranya.






Bagaimanapun, DJ Soda, 35, meluahkan rasa kecewa apabila ada pula menyalahkannya kerana pakaiannya yang seksi menyebabkan berlakunya insiden itu.


Tampil mempertahankan diri, DJ Soda berkata, gangguan seksual itu perbuatan yang tidak boleh diterima dan isu pakaian bukan alasan untuk seseorang melakukan perbuatan terkutuk itu.


"Tak kira apa pakaian yang saya pakai, gangguan seksual adalah tidak wajar. Saya sudah lama ingin mengatakan perkara ini.


"Saya tidak pakai pakaian mendedahkan untuk orang lain menyentuh saya," katanya.


Tambahnya lagi, dia memakai pakaian sedemikian hanya untuk membuat dirinya tampil menarik dan yakin dikhalayak ramai dan bukannya menjadi bahan nafsu orang lain.


"akaian yang saya kenakan adalah untuk kepuasan diri tetapi orang lain tiada hak untuk menyentuh saya atau membuat gangguan seksual.


"Saya tak faham apa difikirkan orang yang mengatakan gangguan seksual itu berlaku sebab pakaian saya? Saya ada hak untuk pakai apa sahaja dan tidak siapa boleh menilai seseorang hanya berdasarkan penampilan mereka.


"Badan saya milik saya, bukan orang lain. Saya suka pakaian yang mendedahkan dan akan terus memakainya," ujarnya.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2023 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak, pernah dengar tak istilah geram? Alangkan tengok budak pipi montel pun kita geram nak cubit pipi gebu tu. Inikan pulak kau tunjuk ketet kau terjojol macam tu. Manusia ni bernafsu, kak. Jantan memang akan geram kalau kau tayang2 ketet kau kat dia, tak kisah la ketet kau kecik ke besar labu. Kalau jantan tu gayah pun, dia akan bernafsu jugak kalau tengok ada jantan lain tayang lato2 walaupun lato2 tu dalam seluar. Yang jantan non gayah bernafsu tengok pompuan. Gaytuhhhh.

Alangkan kucing tengok ikan depan mata pun geram nak terkam, kak. Unless kalau kucing tu dah nak mati, memang takdenya nak terkam ikan depan mata. Gaytuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2023 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
baru tgok ig dia..mmg mgundang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2023 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Korean ke.. boob job cantik! Patut laa orang geram
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki2 tu ingat maid cafe boleh pegang2 except sex kot. Ada kn cafe bg customer lampias gitu. Lelaki yg budiman x heran pmpuan sexy.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 09:12 AM | Show all posts
sapa la yang tak geram tgk si dj soda ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-8-2023 10:33 AM | Show all posts
dia nie sure semua yg ada tu bkn real..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2023 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni tak cantik tapi mungkin bodinya cantik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2023 07:02 PM | Show all posts
Seriously so sad.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.057817 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list