CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4020|Reply: 15

Lim Ji Yeon Menyesal Lakon Aksi Ranjang Ketika Awal Kemunculan

[Copy link]
Post time 5-8-2023 08:59 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Lim Ji Yeon mengakui menyesal melakonkan aksi ranjang dalam drama Obsessed ketika awal pembabitannya dalam industri hiburan.


Kata Ji Yeon, dia memegang watak Jong Ga Heun yang merupakan seorang jururawat yang menjalinkan hubungan sulit bersama suami orang.






"Ia merupakan peluang berharga buat saya pada ketika itu, watak di dalam skrip itu memang bagus dan mencabar diri saya.


"Saya juga lihat pengarah begitu bersemangat untuk lihat lakonan saya," katanya di dalam rancangan You Quiz On The Block baru-baru ini.


Meskipun teruja melakonkan watak berkenaan, dia tetap bimbang mengenai pandangan ibu bapanya yang akan menonton babak tersebut.


Namun semuanya kebimbangannya hilang apabila ibunya hadir dengan jambangan bunga semasa tayangan perdana drama berkenaan.


Babak dalam filem Obsessed



"Saya risaukan padangan ibu bapa saya. Saya risau kalau dia malu dan terluka kerana saya lakonkan aksi di ranjang," katanya lagi.


Bukan itu sahaja, dia juga menerima kritikan hebat dari netizen akan lakonannya di dalam drama berkenaan.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2023 06:40 PM | Show all posts
Ramai je awal2 kemunculan berlakon dlm crta cenggitu. Tgk la song ji hyo
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2023 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan iols satu je

Mmg dia betul2 buat aksi tu ke?

Sebab real betul aksi tumbuk Lesung tu

Kalau betul buat real

Untung lah hero
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2023 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa gila dia ni dlm Obsessed. Aku suspect film korea ni some aksi tu betul sb real kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 8-8-2023 06:47 PM
Lawa gila dia ni dlm Obsessed. Aku suspect film korea ni some aksi tu betul sb real kan?

Hamboiihhh
Pretty much all (almost all) sex scenes dlm movie are fake
Kissing²..uli² bubis tu real la..
Tp tader actual penetration
Simulated ajerr..
Try gugel carik yg unsimulated kalo curious.
Jgn nyesal lak pas nengok
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 02:44 PM | Show all posts
Edited by iolss at 9-8-2023 02:46 PM

ala ilek la.. gong yoo i pon ada je pilem cmtu. hmmmmmm even kim go eun..song ji hyo.. ramai lgi. sblm pemes ble demand movie drama apa mau belakon..
apa dtg je sapu..jnji dpt debut. done bekap acik2 kafirr
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-8-2023 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa mula2 kemunculan tu maybe tersilap buat keputusan or management/agency yg encourage. Ramai je retis dorg masa muda2 Ade berlakon citer gitu. Arts katanya. Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg x faham biasa movie2 erotic ni heroine mmg muka2 baru nk naik..tu faham la nk naik ony psl ap pun sanggup..tp partner yg hero tu semua dh top..perlu ap lg dorg berlakon cite gini sedangkn dh famous pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2023 01:13 AM | Show all posts
Too late for regret.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2023 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
KikiHadid replied at 16-8-2023 04:26 PM
Yg x faham biasa movie2 erotic ni heroine mmg muka2 baru nk naik..tu faham la nk naik ony psl ap pun ...

money talks kot? mungkin payment lebat?

lagipon biasa dah kalau movie/drama yg ada hero/heroin terkenal, partner dorang mesti pelakon baru yg biasanya payment murah je. So boleh la cover untuk bayar extra dekat retis terkenal tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2023 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nasib baik first time tengok dia berlakon dengan Park Hyungsik dalam drama High Society. Comel nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2023 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
laicibiru replied at 20-8-2023 04:29 PM
money talks kot? mungkin payment lebat?

lagipon biasa dah kalau movie/drama yg ada hero/heroin te ...

Ye la kot u..x pun alasan cliche hero2 tu semua sbb nk cabar diri buat sesuatu yg baru..padahal sesambil berlakon dpt menyedap
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
KikiHadid replied at 22-8-2023 06:31 AM
Ye la kot u..x pun alasan cliche hero2 tu semua sbb nk cabar diri buat sesuatu yg baru..padahal se ...

sambil menyelam minum air kan. Cuma macam kecewa la sebab ada rekod berlakon projek macam tu.

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 04:14 PM | Show all posts
eww parents sheols boleh tgk scene xxx anak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KikiHadid at 5-9-2023 11:18 AM
laicibiru replied at 3-9-2023 04:02 PM
sambil menyelam minum air kan. Cuma macam kecewa la sebab ada rekod berlakon projek macam tu.


Asal dpt tembus main stream chuolls
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2023 06:59 PM | Show all posts
Too late now.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 04:47 PM GMT+8 , Processed in 0.066749 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list