CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21029|Reply: 246

Noh Dah Tunang, Bakal Nikah 23 September Tahun Ini?

  [Copy link]
Post time 6-5-2023 10:43 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi, Noh Salleh didakwa sudah bertunang dengan wanita pilihannya dikenali sebagai Fatin Athirah Mustapa di Putra Heights, di sini, hari ini.


Sumber Harian Metro berkata, majlis diadakan secara tertutup membabitkan keluarga dan rakan terdekat.


Noh dan Fatin.




Difahamkan, wanita itu adalah graduan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang, Universiti Teknologi MARA (UiTM), Shah Alam.


Sementara itu, menerusi laporan Kosmo! Online, sumber terdekat yang juga kenalan ibu bapa bakal isterinya itu menyatakan ahli keluarga terdekat Noh datang dari Kuching, Sarawak membawa bersama dulang hantaran.


“Kami dimaklumkan tuan rumah mengadakan majlis pertunangan anaknya, sekali dengan rumah terbuka Syawal yang dihadiri keluarga dan kenalan terdekat.


“Ketika tiba di kediaman mereka sekitar pukul 3 petang tadi majlis pertunangan sudah selesai, tetapi Noh serta keluarganya masih berada di sana,” kata sumber.


Sumber turut menjelaskan Fatin, 30, mempunyai minat terhadap muzik, sama dengan Noh, selain berkebolehan bermain gitar dan menyanyi.



Sebelum ini, Noh yang juga penyanyi kumpulan Hujan berkahwin dengan penyanyi, Mizz Nina pada 2 Julai 2011. Namun, mereka bercerai awal Ogos tahun lalu.


Mereka tidak dikurniakan cahaya mata tetapi memiliki seorang anak angkat, Musa yang diperkenalkan pada April tahun lalu.




Sumber: Harian Metro, Kosmo! Online
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2023 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats noh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck la kahwin dgn lawyer... Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunang dah noh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu noh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:01 PM | Show all posts
awak busuk! tiberr
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-5-2023 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang ada tengok tak noh punya ig story yg dia mengadu apa susah sangat nak jumpa anak dia musa tu.. hmhh takkan ada isu tak bagi jumpa anak kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2023 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 6-5-2023 11:04 PM
Korang ada tengok tak noh punya ig story yg dia mengadu apa susah sangat nak jumpa anak dia musa tu. ...

Nanti da ada anak sndri lupa lah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunang dia ni student lagi ke or baru grad ke apa? Kalau dah keje mesti reporter letak pekerjaan kan instead of graduan. Nmpk macam 30+ dah ke mmg bdk2 skrg cenggitu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 6-5-2023 11:04 PM
Korang ada tengok tak noh punya ig story yg dia mengadu apa susah sangat nak jumpa anak dia musa tu. ...

Anak angkat je kot.esok ko dah dpt zuriat sendiri anak tu dilupakan la.sedangkan masa krisis pun musa mcm byk spend time dgn nina je
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheol ke punca Nina ceraikan Noho?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Saje tnya ni ke ‘punca’ video leaked dulu Sbb ex wife dia ada post something kat ig dulu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious question, laki wajib bg nafkah kat anak angkat ke lps cerai? Mcm noh ngn musa. Ke sama dikira cm anak kandung. Ke camana
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2023 11:48 PM | Show all posts
Betul la dulu Noh ada gosip dgn chinese, rupanya muka je mcm chinese tapi melayu.

Sejak mizznina berhijrah nampak lah Noh tak happy, mizznina 24 jam islamic toxic positivity. Setengah orang alim tapi masih boleb ketawa buat lawak marah , kira mcm manusia biasa. But not mizznina dia mcm patung islamic
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2023 12:10 AM | Show all posts
AcikBuncit replied at 6-5-2023 11:36 PM
Serious question, laki wajib bg nafkah kat anak angkat ke lps cerai? Mcm noh ngn musa. Ke sama dikir ...

yang i pasti,jika pasangan bercerai anak angkat kena serah kepada JKM semula.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2023 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai dan sekufu sebab sama2 nampak kepam, tahniah.
Mesti ada sesi ludah meludah, maybe sebagai pelincir.
Tapi bucuk k laki merokok ni ludah2, pakai lidah buaya je nok.

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2023 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 7-5-2023 12:20 AM
Sesuai dan sekufu sebab sama2 nampak kepam, tahniah.
Mesti ada sesi ludah meludah, maybe sebagai pel ...

Nak nangis baca cercaan perenggan kedua,
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2023 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar baca komen2 kat fb, komen yg lelaki especially, "tahniah noh, semoga berjaya mengubah jasmin hamid macam mizznina", "tahniah noh & jasmin hamid" , dan² disamakan tunang mamat ni dgn hakak "hebat bukan" tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2023 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 6-5-2023 11:34 PM
Saje tnya ni ke ‘punca’ video leaked dulu Sbb ex wife dia ada post something kat ig dulu kan?

apa ex wife dia post?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 15903 Replies : 35
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 40498 Replies : 21
Banyak Billboard kosong dari tol KLIA menuju Airport .Apa yang berlaku?
YgBenarBanyak Billboard kosong dari tol KLIA me
Views : 40218 Replies : 34
Jawa Tengah yang mistis
bizardJawa Tengah yang mistis
Views : 2929 Replies : 0
Suami kejar isteri dengan gunting, mengamuk sebab bayi jatuh
AbahmungSuami kejar isteri dengan gunting, menga
Views : 5693 Replies : 8
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33670 Replies : 234
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 86226 Replies : 3878
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 19227 Replies : 55
CUACA PANAS
keypochinoCUACA PANAS
Views : 20877 Replies : 2
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21952 Replies : 410

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.450769 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list