CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11189|Reply: 14

Datang Pakai Selimut, Justin Bieber Tak Nak Join Hailey Di Karpet Merah Oscar

[Copy link]
Post time 15-3-2023 07:11 PM | Show all posts |Read mode
Desas-desus keretakan rumah tangga Justin Bieber dan Hailey Biebar dikuatkan lagi dengan kelakuan mereka di Anugerah Oscar.




IG




Dalam acara yang berlangsung di Dolby Theatre, Los Angeles pada malam Ahad lalu, pasangan itu dilihat enggan mengambil gambar bersama di acara karpet merah.




ELLE/GUMU/BACKGRID




Marca melaporkan, Justin mengelak daripada jurugambar apabila menyelinap melalui pintu belakang acara berkenaan yang berlangsung di Dolby Theatre, Los Angeles pada malam Ahad lalu.


Manakala Hailey pula tampil seorang diri di pintu utama sambil memperagakan gaun hitam di hadapan jurugambar.




ELLE/GETTY IMAGES




Bukan itu sahaja, Hailey juga dilihat dengan sengaja mengusap perutnya memandangkan terdapat khabar angin bahawa dia sedang berbadan dua.


Dalam pada itu, penampilan Justin yang tidak terurus selain menggunakan selimut untuk menutup tubuh badannya juga menjadi bualan peminat.



Rachpoot / GC Images / Getty Images





Pada awalnya peminat menyangka penyanyi itu tidak sihat namun tular pula Justin ketawa ceria bersama Clippers Russell Westbrook.




GETTY IMAGES




Namun ada peminat berpendapat Justin ingin menjauhkan diri susulan kemelut yang sedang melanda antara Hailey dengan bekas teman wanitanya iaitu Selena Gomez yang masih hangat diperkatakan.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2023 11:39 PM | Show all posts
Kalau nak cerai pun lecehnyalah, Justin oi. Dah kahwin tak buat prenup.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2023 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
karang buat prenup di bandingkan lagi dengan batak selena, why prenup if you really love her yada yada.

btw bieber ni douche betul kan, concert cancel sakit dia tu macam dah baik, ok je kalau nak postpone. menyusahkan organizers untuk refund, kecewekan peminat. ambillah dia hailey
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2023 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
HYSB replied at 16-3-2023 12:13 AM
karang buat prenup di bandingkan lagi dengan batak selena, why prenup if you really love her yada ya ...

Betul ke heols dulu kene buli dgn selena? Nampak vid bergentayangan kat twt dia pukul justin masa dulu dulu kapel
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2023 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 16-3-2023 12:22 AM
Betul ke heols dulu kene buli dgn selena? Nampak vid bergentayangan kat twt dia pukul justin masa  ...

eh i tak tahu pula, tapi tak mustahil juga relationship diaorang ni toxic sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2023 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk dia pakai selimut itu rasa mmg pesen je kot
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-3-2023 03:38 PM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 16-3-2023 12:22 AM
Betul ke heols dulu kene buli dgn selena? Nampak vid bergentayangan kat twt dia pukul justin masa  ...

kalau u rajin tgk twitter mmg nmpk byk buruk selena.
kalau tgk tiktok byk buruk hailey.
btw masa tu justin bdk lg, selena lg pemes dulu dr dia.
mmg laa selalu kena herdik dgn selena.

yg i x paham skrg kenapa fan selena nk kenenkan dgn zayn pulak sbb dorg follow ech other kat ig.
gigi tu bff taylor, selena pun bff taylor.bella tu adik gigi, selena dulu kapel dgn sebl ex bella.
ni xkn nk try ex gigi pulak ke.kalau ikut girl rules, kita x kapel dgn kwn2 punya bekas
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2023 03:43 PM | Show all posts
CinnamonR replied at 16-3-2023 12:33 PM
Tgk dia pakai selimut itu rasa mmg pesen je kot

mmg pesen je sbb matching corak biru tu dgn corak pd topi kalau prasan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2023 03:59 PM | Show all posts
aku lebih percaya si jb dengan hailey saja buat propa, inside joke je between them pasal hal yg kecoh skang. fan jelena je yg dah bertahun2 pon tak move on lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2023 05:52 PM | Show all posts
betulke kawan aku ckp bieber ni kne penyakit kelamin? taktau dari diri sendiri ke dari hailey.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2023 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeye je selena tu nak pukul si justin. Video mcm tu mungkin gurau² je. Selena pon dah movr on. Kalau selena tu pukul justin dah kenapa ada video justin tu ckp selena tu 1st love & real love dia. Dah² la nak buruk kan selena. Selena pon tak ingin dgn justin tu. Baru berapa bulan kawin pon justin dok call² selena lagi. Selena couple dgn Abel tu dah lama lepas Abel putus dgn bella. Yg gatal tak tentu arah justin tu yg tak boleh tengok selena happy with abel. Tengok abel jaga selena time lupus & after kidney transplant. Tuptup si justin ni lah yg konon² paling resah risau dgn selena sampai sel putus dgn abel get back balik dgn dia. Takdenya lah si selena tu yg drama cuma fans yg tak moveon dgn jelena je over but sel dah happy skrg. Sel tu dah elok² bergambar dgn hailey tiba² si hailey ni yg create isu tp still put blame on sel. Neway, org yg ada hatred towards someone mmg tak akan belive apa pon kat org tu h semua yg baik dia buat tetap tak di terima. Apa pon harap jailey ni keluar lah dari hidup sel. I takde hatred towards both of them cuma any issues after this please don't drag Selena's name
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 11:05 AM | Show all posts
i sbg peminat selena setuju dia dgn captain amerika...lah tibaaaaaa
btw, hailey ni insecure bebeno. get a life la.. sedehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 05:04 PM | Show all posts
busuknya tgk kapel ni..dlm gambar pun leh terbau2
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2023 08:42 PM | Show all posts
dari dulu i team Selena tau, but after figure out what shes done to justin's ex so sick! selena is cancel. team hailey baby <3
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2023 07:11 AM | Show all posts
Really wish these two would divorce already.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 02:54 AM GMT+8 , Processed in 0.376572 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list