CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 32144|Reply: 187

Nikah Senyap-Senyap- Bekas Jurulatih Liga Super Umur 50-An Masih Laku, Kahwin Dengan Adik Kepada Artis Popular

  [Copy link]
Post time 4-1-2023 02:33 PM | Show all posts |Read mode
Seorang bekas jurulatih Liga Super berumur lingkungan 50-an masih laku, khabarnya berkahwin kali kedua dengan artis wanita berusia 29 tahun.


Katanya wanita yang dikahwini berkenaan bukanlah calang-calang kerana dikhabarkan adalah seorang artis yang juga adik kepada pelakon dan penyanyi terkenal tanah air.


Kata sumber, pasangan terbabit berkahwin baru-baru ini namun hanya diketahui oleh individu dan ahli keluarga terdekat saja.




Gambar Hiasan




"Jurulatih berkenaan pernah mengendalikan beberapa pasukan utama Liga Super dengan kali terakhir membabitkan kelab berpangkalan di utara tanah air.


"Malah, jurulatih berkenaan cukup terkenal kerana beliau adalah bekas pemain kebangsaan era 90-an dengan ketangkasannya di atas padang membantu Malaysia meraih pelbagai kejayaan.


"Wanita berkenaan pula dikenali umum kerana pernah menyertai program realiti televsyen syarikat swasta dan memenangi tempat ketiga,"katanya ketika dihubungi Arena Metro.


Difahmkan jurulatih berkenaan berkahwin kali pertama pada tahun 80-an dan dikurniakan tiga anak. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2023 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh..awal lak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiii.. Sapa nk tlg decode ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Fyna jebat kah... Adik Aida mat aris... Kakakkakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
OKG laki nya irfan bakti tapi org tu da 70++ cm salah pulak ????
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:44 PM | Show all posts
wiki alumni AF yang match, tempat ke-3, kakak artis jugak = Fyna Jebat je lah..
Amylea takde kakak, Bila pun takde kakak artis. Hehehehe...

So, fyna kawin ngan siapa? Dollah Salleh ke? ehh!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:45 PM | Show all posts
mcm ye fyna je..umo dia 29 kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami :
✅ Bekas jurulatih Liga Super berusia lingkungan 50-an
✅ Berkahwin kali kedua dengan wanita berusia 29 tahun.
✅ Jurulatih berkenaan pernah mengendalikan beberapa pasukan utama Liga Super dengan kali terakhir membabitkan kelab berpangkalan di utara tanah air.
✅ Bekas pemain kebangsaan era 90-an
✅ Berkahwin kali pertama pada tahun 80-an dan dikurniakan tiga anak.

Isteri :
✅ Wanita dikhabarkan adalah seorang artis yang juga adik kepada pelakon dan penyanyi terkenal tanah air.
✅ Dikenali umum kerana pernah menyertai program realiti televsyen syarikat swasta dan memenangi tempat ketiga

Ayuh detective netizen, sambung puzzle ????

C&P FB
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2023 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin masa tahun 80 an.. Ayoo dah atuk2.. Mgkin dh 60 thn.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
neve4881 replied at 4-1-2023 02:40 PM
OKG laki nya irfan bakti tapi org tu da 70++ cm salah pulak ????

1951 lahir
Tapi msh segak
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by prizadane at 4-1-2023 03:00 PM

Yang iols boleh speku:
Yusri Che Lah (late 40s)
Azraai Khor (70)
Nidzam Adzha Yusof (54)
Manzoor Azwira (late 40s)

Semua ni player bola tahun 90an dan pernah jadi jurulatih negeri Perak dan Kedah. Tapi macam menjurus pada Nidzam Adzha
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 02:58 PM | Show all posts
Meols nk lock fina jebat.. No.3 AF9
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat apa kalau menang teka silang kata nih?
Harga babi turun?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 03:03 PM | Show all posts
prizadane replied at 4-1-2023 02:58 PM
Yang iols boleh speku:
Yusri Che Lah
Azraai Khor

Merujuk nama2 chuols share tu nidzam adha yang last jadi jurulatih kedah usia mmg 50an.
Lagipun yusri che lah tu belum 50an lagi.
Azrai tu dah kematu sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 03:09 PM | Show all posts
Nnasda53 replied at 4-1-2023 03:03 PM
Merujuk nama2 chuols share tu nidzam adha yang last jadi jurulatih kedah usia mmg 50an.
Lagipun yu ...

meols lock Fyna Jebat & coach Nidzam Adha.... sebab coach nizam pernah jadi AC melaka...kan fyna orang melaka? tibehh... hahahaha

"enolong jurulatih Melaka United, Nidzam Adzha Yusoff menegaskan tiada sebarang gerakan boikot yang dilancarkan oleh pemainnya setelah menyaksikan Melaka tewas kepada Felda United dalam saingan kumpulan D Piala Malaysia musim ini."


masa muda :

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki tu masih suami org atau duda
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2023 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt fb mmg org teka adik ayda kan.. Fyna..
Laki nya iols tak tau.. Tp apsal rahsia Sgt.. Bini bernombor kah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 4-1-2023 03:03 PM
Merujuk nama2 chuols share tu nidzam adha yang last jadi jurulatih kedah usia mmg 50an.
Lagipun yu ...

Nidzam Adzha tu walaupun 50s, masih good looking. Masa muda tak berapa hensem. Dah tua, eh hot pulak.

Yusri Che Lah masa muda hensem… dah tua ni biasa biasa je lah.. kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 03:14 PM | Show all posts
Masa baca gosip ni kt metro tadi dah terdetik nama si Fyna ni hahahhaha xsangka pula betul telahan meols yach. Cuma pengantin lelaki je meols xtahu siapa. Tadi meols terfikir Tan Cheng Hoe tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2023 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 4-1-2023 03:14 PM
Masa baca gosip ni kt metro tadi dah terdetik nama si Fyna ni hahahhaha xsangka pula betul telahan m ...

Kaka! Ya ampun. Takkan TCH nak convert pulak kaka? Kahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 08:40 AM GMT+8 , Processed in 0.122031 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list