CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 45007|Reply: 678

Fuad Rahman bercinta dengan Tom?

  [Copy link]
Post time 8-12-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Tular malam tadi peserta program Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9) iaitu Fuad Rahman Fuad atau Mohamed Fuad Abdul Rahman, 43, dikatakan bercinta dengan salah seorang Peserta Gegar Vaganza musim ke-9, juga iaitu  Tom. Hal ini dapat disaksikan di posting Facebook Fuad yang berkongsi selfie bersama dgn Tom beserta status hubungan mereka berdua yang dimuat naik sebagai "In A Relationship". Rata rata peminat memzahirkan rasa terkejut selain mwnyokong hubungan kedua dua artis tersebut memandangkan masing masing merupakan seorang duda & janda.

Sama sama la doa semoga hubungan mereka ke jinjang pelamin.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2022 07:27 AM | Show all posts
Amboi cepatnya. Baru je bercerai. Pastu terus update in a relationship dengan tomyam. Kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 07:29 AM | Show all posts
sekadar peneman di kala kegersangan..........
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tom ni mmg dari dulu suka ambil laki orang
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Fuad ni baru kawin?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
tom tom bak ni memang jenis suka laki org ek…bukan main mengelitis dua2 duda janda ni…
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorang tak handsome sorang lagi tak cun...padanlah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:17 AM | Show all posts
tak sabar sabar nampaknya dua dua ni nak declare
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Woww skali lg spekuan cik forum mengena.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:29 AM | Show all posts
macam baru aje lg baca artikel yg konon si Tom ni dah serik nak kawan dgn laki. Dah trauma nak kawen lagi. Nak fokus anak-anak...

retis skrg pun cakap macam ahli politik...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Asyik gosip pelakor je dia ni. Mmg lesson never learn ke cemana? Ish..ish..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:35 AM | Show all posts
bangga sangat ke lepas runtuhkan rumahtangga org?

sesuai la korang dua. harap tak bahagia sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:35 AM | Show all posts
takat buang ayor
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:41 AM | Show all posts
berpeluk sakan macam dah kawin...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Nutizen x jeles.memang sesuai depa mat pet dengan minah rempits
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:50 AM | Show all posts
Jijiknya ni dua. Belum apa apa dah peluk sakan gini. Ewwww, Kepams.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2022 08:52 AM | Show all posts
dedua sampah, perangai sampah
elok lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:59 AM | Show all posts
petai011212 replied at 8-12-2022 07:29 AM
Tom ni mmg dari dulu suka ambil laki orang

Gumuknya petai... sho shedap
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 08:59 AM | Show all posts
Pasangan busuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak rugi bini fuad kena cerai pun
Tak berbaloi nak rebut jantan sampah mcmni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 06:54 AM GMT+8 , Processed in 0.443336 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list