CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6314|Reply: 118

[Dunia] Amerika akan dilanda mega tsunami pada 15 Mei 2023' - Time Traveller

  [Copy link]
Post time 4-12-2022 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Seorang pengguna TikTok yang mendakwa dirinya pengembara masa dari tahun 2,671 memberi amaran bahawa akan berlaku banyak peristiwa besar di bumi dalam tempoh enam bulan akan datang, termasuk 'mega tsunami' yang akan melanda Amerika Syarikat.


Eno Alaric, yang juga dikenali sebagai @theradiantimetraveller, mempunyai lebih 122,000 pengikut di aplikasi tersebut memuat naik amaran mengenai peristiwa yang akan berlaku pada masa depan.

Sebelum ini, Alaric pernah mengeluarkan amaran tentang planet berkembar dengan Bumi, kedatangan makhluk asing dan juga kewujudan portal ke dimensi lain.

Tetapi kini, Alaric mengeluarkan amaran tentang lima peristiwa besar yang akan berlaku antara sekarang sehingga Mei 2023 membabitkan kes kehilangan pesawat dan bencana alam.

"Ramai di antara anda yang masih tidak percaya bahawa saya adalah pengembara masa yang benar. Ingatkan lima tarikh utama ini.



"14 November 2022, 10 orang akan menerima kuasa daripada tenaga matahari yang melampau. 30 November 2022, Teleskop James Webb menemui planet yang menyerupai Bumi.

"12 Disember 2022, pesawat penerbangan yang dilaporkan hilang 12 tahun lalu akan muncul kembali dan tiada penumpangnya yang berusia.

"6 Februari 2023, sekumpulan empat remaja menemui runtuhan purba dan peranti yang akan membuka pintu portal ke galaksi lain. 15 Mei 2023, mega tsunami 750 kaki (The Great Wave) akan melanda California, terutamanya San Francisco," katanya.


Pendedahan individu itu mengundang pelbagai reaksi di media sosial. Namun majoriti netizen mendakwa Alaric terlalu banyak menonton televisyen.


Sumber
theradiantimetraveller

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cokoro at 4-12-2022 10:40 AM

Tgu jelah nnt 12 disember tu jd ke dok
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ko menipu orang malas membaca dik.... Sudah lama orang tahu venus itu earth twin... Cerita ribu tahun alien visit bumi sehingga  ada berapa scientist cuba explain ceruta ini termasuk sagan.... Ter masuk ancient history...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Time traveller konon
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tau pasal org yg dpt tenaga matahari tu...benda tu dah jadi kan..so diorg ni ada kuasa superhero? Dah tau ke sape diorg ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
MH370 tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 4-12-2022 07:59 AM
Nak tau pasal org yg dpt tenaga matahari tu...benda tu dah jadi kan..so diorg ni ada kuasa superhero ...

Masih awal lagi mungkin diorang dalam fasa training control badan
sebab tiba2 dapat kuasa kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 08:39 AM | Show all posts
Macam-macam hal mereka ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 09:12 AM | Show all posts
miszclassique replied at 4-12-2022 08:11 AM
Masih awal lagi mungkin diorang dalam fasa training control badan
sebab tiba2 dapat kuasa kan



hahaha...adoii....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada 122,000 ribu pengikut.
Wowweee.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 4-12-2022 09:24 AM
Ada 122,000 ribu pengikut.
Wowweee.

Lara alana punya pengikut lagi ramai....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 3-12-2022 05:20 PM
Sekurang kurangnya masih ada juga pilihan utk bermalasan dari membaca....if only that option utk t ...

No wonder ko bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 3-12-2022 05:58 PM
stingergrumpy replied at 3-12-2022 05:45 PM
Cermin dibilik mana yg ko sedang ngadap ni?

Kahkahkahkahkahkahkahkah


Jantan kaya seperti manak tidak masuk forum maki perempuan..... Ko akan enjoy hidup di kejar wanita ko kaya walaupun rupa hodoh + level confident 100% babi terbang
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu, 122,000 tu kena banyak latihan membaca dan membaca.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Membaca tau, memahami tu perkara lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:15 AM | Show all posts
miszclassique replied at 4-12-2022 08:11 AM
Masih awal lagi mungkin diorang dalam fasa training control badan
sebab tiba2 dapat kuasa kan

betul kami tgh contol lgi kuasa ni
tiba2 mndapat sinar plasma tv... igtkn kuasa dri piramid moloyu bani imam mahdi.
antara kuasanya...xlut dek virus kobodo
harap dpt terbangkn gajah nti

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa..hbislah pelakon fevret aku mati lemas. Sapa nama pelakun tu pon aku lupa..sapa ada tgk citer ray and raymonds. Ethan hawke dgn sorg lgi tu. Sorg lagi tu feveret aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.131031 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list