CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2065|Reply: 4

Melakukan hubungan intim waktu berada di luar rumah

[Copy link]
Post time 3-12-2022 02:54 AM | Show all posts |Read mode
hanya pertanyaan orang yg dah kahwin. pernah tak korang ajak or main dgn bini korang waktu2 keluar rumah? contoh mcm time pergi kenduri ke, hari raya ke, shopping ke, dlm kereta ke.. rasenye macam tak elok ke kalau main waktu keluar rumah? sebab kadang2 aku dgn bini aku mcm horny sgt so kitorang kadang2 main ringan2 sikit2 bila line clear kadang smpai seks.. tp biase aku selak je kain dia raba2 pun luar tudung still rase selamat kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2022 03:18 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2022 03:22 PM | Show all posts
jangan sampai viral suatu hari nanti. haha.

agaknya masih jatuh dalam kesalahan "indecency", berkelakuan tidak sopan ditempat awam.
So, cuba elak kan.

#getAroom
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2022 12:34 AM | Show all posts
many in big towns or cities pernah kot
just the nature of the human behaviour
jika rajin, buat lah poll on that
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2022 12:38 AM | Show all posts
yowa2 replied at 22-12-2022 03:22 PM
jangan sampai viral suatu hari nanti. haha.

agaknya masih jatuh dalam kesalahan "indecency", berkel ...

wah ini forumer lama ie joined in 2003..
nanti sy beritahu @admin6  untuk beri medal purple tu


and yes, I think in our country and many other muslims and non-muslim countries, engaging in close-contact relationship even if between 2 consenting partners such as husband and wife, still constitute breach of laws eg Moral Laws, Breach of Peace, Indecency Act etc etc

and also yes, go get a room
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 03:47 PM GMT+8 , Processed in 0.099521 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list