CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3402|Reply: 40

Nad bangun, kita dah ada PM baharu – Sharifah Amani

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 04:54 PM | Show all posts |Read mode

SHARIFAH Amani berharap agar Nad Zainal segera sedarkan diri dan melihat pembentukan kerajaan baharu dengan menyaksikan negara Malaysia kini sudah pun mempunyai Perdana Menteri ke-10 iaitu Datuk Seri Anwar Ibrahim (tengah).



Nad bangun, kita dah ada PM baharu – Sharifah Amani

PETALING JAYA – Rakan seperjuangan pelakon Nad Zainal, Sharifah Amani terus memanjatkan doa agar sahabatnya itu yang kini bertarung nyawa disebabkan jangkitan kuman pada paru-paru diberi kesembuhan.

Amani atau nama sebenarnya, Sharifah Amani Syed Zainal Rashid Al-Yahya menitipkan kata-kata perangsang supaya Nad lekas sedarkan diri untuk melihat realiti pertukaran kerajaan di negara ini.

“Nanad (panggilan Nad), kita dah ada Perdana Menteri (PM). Wake up soon (tolong sedarkan diri),” ciap pelakon filem Sepet itu menerusi Twitter.

Terdahulu, Amani, 36, meminta orang ramai terus mendoakan yang baik-baik buat Nad agar dia kuat berdepan ujian yang sedang dihadapinya sekarang.

“Kita doakan kesembuhan buat Nad Zainal atau Farah Nadia Zainal Abidin.

“Anda kuat Nanad. Semoga dipermudahkan segalanya. Insya-Allah,” coretnya.

Sementara itu, bekas suami Nad iaitu Muhammad Faliq Amiruddin ketika dihubungi Kosmo! Online sebentar tadi memaklumkan, dia masih belum diberitahu tentang kondisi terbaharu mantan isterinya itu.

“Maaf, saya belum diberitahu apa-apa yang terbaharu tentang keadaan atau kondisi terkini Nad Zainal.

“Kalau nak tahu selanjutnya, mungkin boleh telefon atau hubungi Ungku Ismail,” katanya ringkas.

Sehingga semalam, media melaporkan Nad, 32, masih dirawat di unit rawatan rapi (ICU), Hospital Pakar Ampang Puteri namun mula menunjukkan perkembangan positif.

Bagaimanapun, ibu Nad melalui mesej yang dikongsikan kepada Sherry Alhadad berkata, doktor akan merawat buah pinggang pelakon itu kerana sedikit terjejas akibat komplikasi jangkitan kuman pada paru-paru. – KOSMO! ONLINE

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2022/11 ... aru-sharifah-amani/

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 05:12 PM | Show all posts

apabenda lah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 01:09 PM | Show all posts
adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu die, ex laki bg setepek kat UI eh. So buat2 tak tau ke. Perihatin la sket. Lama kot bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:15 PM | Show all posts
macam la nad tu baca twitter
dok berjuang nyawa kat spital
apa punya kata2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia cuba buat lawak ke ni...
Dia ingat nad kisah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap.. BARU PERASAN YG NI

Sementara itu, bekas suami Nad iaitu Muhammad Faliq Amiruddin ketika dihubungi Kosmo! Online sebentar tadi memaklumkan, dia masih belum diberitahu tentang kondisi terbaharu mantan isterinya itu.

“Maaf, saya belum diberitahu apa-apa yang terbaharu tentang keadaan atau kondisi terkini Nad Zainal.

“Kalau nak tahu selanjutnya, mungkin boleh telefon atau hubungi Ungku Ismail,” katanya ringkas.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:22 PM | Show all posts
tak salah x nad juga
dah UI tu dok bertunggu tangga kat situ
mesti lah x laki nad tak selesa nak menunggu
atau berjumpa doktor bertanya kondisi nad
takkan dr nak ulang2 cakap kat 2-3 orang relativedah wartawan dok tanya dfia watper
tanyalah UI

tak jurus sungguh UI ni

paham sangat laha perasaan x nad tu (tak tahu lah depa cerai pasaipa)


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols husnuzon je la dgn ex nad ni.. Heols pon mesti ada kerja.. So mmg tunggu update dari family nad je.. Betul la Heols ckp nak tau Tanya UI.. UI yg sentiasa ada kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang wartawan pun tanya ex Nad buat apa...
Orang tu dah cakap dari hari tu, dia stress orang call2 dia... Dia nak urus kan anak2 lagi..
Yg ui dah tentu2 la ada kat sana... Mesti la doc inform dia... Bagitahu semua update...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah sbb dia consume barang yg dia jual tu ek
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:49 PM | Show all posts
bangga pulak dapat bekas banduan rasuah dan liwat jadi PM ni dah nape bdk2 ni???

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jijik

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi content....dia ingat nad bangun tengah malam bukak hp nak check IG twitter semua pastu coma balik...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex nad kan jaga anak2, xkan la nak berulang ke spital plak
Betul la dia ckp tu, gi tya UI
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke...euww
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lawak la makcik. Igt nad baca ke. Simpan sikit bengap tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tak lawak langsung lah. tau la kau totok geng2 liberal, lgbtq segala kan.. so chill2 suda.. takyah nak happy sgt la.. takyah nak taksub sgt dgn politics ni. hoi hoi ho ya hoi la sgt.. last2 org atasan cium molot penyamun jugek! choii sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 26-11-2022 07:27 PM

lahhhh… hahahaha.. aneh2 la pyokong ph ni baru keluar dr benang hans jumpa benang ni pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 26-11-2022 03:22 PM
tak salah x nad juga
dah UI tu dok bertunggu tangga kat situ
mesti lah x laki nad tak selesa nak men ...

kesian la ex laki dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sekali nanad sedar2 jd penyokong pas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:39 PM GMT+8 , Processed in 0.138605 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list