CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 03:27 PM | Show all posts
babycc replied at 25-11-2022 12:14 AM
Kenapa mcm sama dgn officemate i ek? Die kena tgl dgn gf dia.. ciri2 pon sama mcm yg u describe ni ...

hihi..ke lelaki camni mmg ramai kt malaysia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 03:30 PM | Show all posts
shaiy replied at 24-11-2022 10:16 PM
Kann! i tak ragu2 apa husben i ckp. Tp tu la nk menyakinkan kawan iol tu. She husnuzon betol. Bg i ...

tq..doakan i temu jodoh yang baik tau..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lagi ciri2 laki gay ni pakai short pants mesti ats pada lututkn,baju sendat
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
razzia replied at 25-11-2022 03:40 PM
lagi ciri2 laki gay ni pakai short pants mesti ats pada lututkn,baju sendat

Yee paling utama suka pakai shortpant dgn sleeveless (ni kalo body sado). Ada sorg mamat ni tktau la kan uma closet or not,pegi genting pakai shortpant dgn sleeveless?tak sejuk ke nyahhh?hahahahaah. Koser la eh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 25-11-2022 03:30 PM
tq..doakan i temu jodoh yang baik tau..

Aminnn biar lambat asal tk tersalah pilih.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 07:01 PM
btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan  ...

Ini yang nampak kegayahannya. My friend terkena dengan lelaki gemuk and nampak masam. Sekali, dah 17 tahun since deols together dari college pula main belakang!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 25-11-2022 08:10 PM
Ini yang nampak kegayahannya. My friend terkena dengan lelaki gemuk and nampak masam. Sekali, dah  ...

Once kalau dah terjebak susah nk patah balik. Melainkn diri individu tu dia sedap main laki ka fomfan?ada yg ikut sedap dia tk pikir gender lol.

Ni base iol ada kenal lelaki yg dia penah je terjebak dgn gay tp dh kawen. He kata tk best bila nk main tgk lelaki. Masih bernfsu dgn fomfan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 23-11-2022 06:12 PM
Ade yg tgh viral
Sado badan kawen ngn janda anak bape ntah
Mcm mak ngn anak

Yg driver lorry muda Tu ka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-11-2022 09:02 AM
Yg driver lorry muda Tu ka?

X bace pn article tu
Tgok gmbr je xlalu nk bace

Ye kot u
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada kenal sorang ni,dah kawin anak 2 orang perempuan.dia keje sendiri,wife lecturer uni swasta kat kl.
Sebelum kawin,siap nangis depan xbf,tak nak jumpa dah,tapi kejap je.
Sekarang ni,selalu je jumpa,siap bagi kje lagi kat ex bf dia.selalu jugak outstation dgn ex bf dia.siap sponsor barang2 kat rumah ex bf,beli mcm2 chuols
kesian kat wife dgn anak2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 26-11-2022 10:36 AM
Iols ada kenal sorang ni,dah kawin anak 2 orang perempuan.dia keje sendiri,wife lecturer uni swasta  ...

Iols tau je ig wife dia,tapi tu lah.
Xde bukti video,gambar pasal laki dia.nanti tak pasal2 kena saman fitnah kalau bagitau
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-11-2022 09:02 AM
Yg driver lorry muda Tu ka?

Apa ig dia?nak check jap
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 25-11-2022 03:30 PM
tq..doakan i temu jodoh yang baik tau..

Doakan utk iols jugak uols
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 22-11-2022 07:26 AM
delete dah eh kat twider, tak jumpa dah

Ada lagi cuols
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:10 PM | Show all posts
Namasayaomel replied at 25-11-2022 03:27 PM
hihi..ke lelaki camni mmg ramai kt malaysia...

I baru kenal seorang lelaki ni (since I tengah cari jodoh. So kawan dengan ramai2 lelaki). Dia selalu membayangkan yang dia ni perempuan. Contohnya kata dia tengah period, peranakan jatuh, sakkt rahim, etc.
Lepas tu ada satu hari tu I saja puji dia hensem bila tak pakai spek. Then dia cakap "you jgn lebih2, i report kat laki i"....

I pernah saja pancing dia..I kata I ada je member laki yang couple dgn lelaki, then dia tanya "Apa jadi kat member you sekarang ni?"...Then i ckap la, "Diaorg pergi oversea, stay sana" (ni memang cerita betul)...Then dia reply, "Bestnyaaaa...."

I usha media sosial dia..Ada satu pic seorang lelaki peluk pinggang dia, tp dia peluk bahu lelaki tu..Normal ke ni eh?

I confuse ni, dengan memang saja2 gurau ke, atau dia mmg gay? I tak nak la tersalah pilih..Naya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:13 PM | Show all posts
mendapat la nina sebab berperangai nurul zahid. abis orang selongkar hahhahahaha more pls!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fatinz replied at 26-11-2022 12:10 PM
I baru kenal seorang lelaki ni (since I tengah cari jodoh. So kawan dengan ramai2 lelaki). Dia sel ...

SAH in the closet!Cepat lari..tinggalkan dia laju2 sbelum u patah hati..normally dorg akan putuskan dulu..then akan play victim, buruk burukkan u and akan salahkan u balik 100%…

after putus i checked kt insta melambak dia follow jantan gayah…pastu bila kita deep investigate..siap bg likes lg kat jantan2 yang sexy…muscular..jntan sado pose penuh gaya (dipercayai gay)…

I hampir nk tunjuk all the bukti kat mak & adik bradik dia the proofs time dorg attack i time putus sbb dorg kata i ni mulut jahat tuduh my ex tu gayah, etc ada hubungan abnormal dgn bff jantan 1 umah dgn dia tu…tp fikir balik..biarlaa luncai dgn labu2 nye..i bye2 je…x kuase nk layan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 26-11-2022 10:39 AM
Apa ig dia?nak check jap

Meols dpt tau bukan dari IG tp online news portal. Ada gambaq depa sefamily n info pasal heols lorry driver. Idok le meols tau IG heols
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fatinz replied at 26-11-2022 12:10 PM
I baru kenal seorang lelaki ni (since I tengah cari jodoh. So kawan dengan ramai2 lelaki). Dia sel ...

Sah2 la dia gay sis;
Chuols boleh je kawan dgn dia,tapi kalau nak kawin tu,xyah la sis.terpkasa berkongsi dgn jantan lain nanti kalau kawin dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-11-2022 10:08 PM
Meols dpt tau bukan dari IG tp online news portal. Ada gambaq depa sefamily n info pasal heols lor ...

Yeke..
Xpe,nanti iols cari pasal dorqng.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:40 PM GMT+8 , Processed in 0.215749 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list