CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Politik] YDP Agong perkenan melantik Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai PM 10 | Majlis Angkat Sumpah selesai

  [Copy link]
Post time 21-11-2022 10:43 AM | Show all posts
sufi^_^ replied at 21-11-2022 10:32 AM
betul sangat, jangan salahkan rakyat tak ambik pusing pasal mengundi.

Alih2 bergabung la, cemolot ...

sokong kata hang..dok gabung2 lepas pilihan raya...sama ja..nak elak yg tu, dia orang gi gabung..nak elak yg ni..gabung juga...malas dah lah..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:43 AM | Show all posts
Come on Anthony Loke ? What say you ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2022 10:43 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kelana36 replied at 21-11-2022 10:39 AM
from my little burung la :

BN nak had 3 full menteri, 3 timb menteri dari DAP

damn...
its all about power..

padahal dalam tu ada DAP kot..
dah sah2 DAP yg menang kat tpt demografi non-Malay. Kalau bergabung dgn DAP (read: PH) sekarang  means kau gali kubur untuk BN.

takkanlah sampai rAYKAT nak turun kejalan protes baru nak berhenti politiking.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:44 AM | Show all posts
PRU15 in a nutshell:


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:44 AM | Show all posts
Body_language replied at 21-11-2022 10:40 AM
Macai PH kat twitter

PN + BN => Not my PM

art of beruk kera
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
rashiman replied at 21-11-2022 10:41 AM
ahli politik.....tak ada hal punya jilat balik ludah....
Tun M pun sanggup jilat balik....

Diorang tak sempat rasa zaman Ku Li n Tun muda dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:44 AM | Show all posts
juruterra replied at 21-11-2022 02:38 AM
dh lama kak long ni limit komen takut kena kecam. dulu2 saya DM IG dia tentang article2 tuduhan ra ...

hahaha adoii kelakarnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
PH + BN
Barisan Harapan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kelana36 replied at 21-11-2022 10:39 AM
from my little burung la :

BN nak had 3 full menteri, 3 timb menteri dari DAP

4/30 MP akan dipilih dari BN banyak juga percentage tu..

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 21-11-2022 10:40 AM
TPM zahid la ye....ayoyo...

ini yg cai PH nakkk....PM Nuat.. TPM wak jahit.. bravo.. tapi x heran pun.. 2-2 pihak  ada  kluster mahkamah....jejak kasihan ahhhgiteww..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarla BN tu jadi pembangkang. Sedarlah diri kalah election
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:45 AM | Show all posts
rashiman replied at 21-11-2022 10:40 AM
terserah kepada pucuk pimpinan parti Umno...sama ada nak bergabung dgn PN atau PH
bajet 2023 boleh ...

bosannya jadi pengikut mcm ni. kena tipu pun ikottt ajaaaa, terserah aja..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:46 AM | Show all posts
ninnakarinna replied at 21-11-2022 10:41 AM
Takpe.. Biar BN dan PH tanggung ekonomi tak menentu 5 tahun ni..

PN boleh tunggu

Acik2 di kubu2 kuat BN yang masih undi BN baru ni pasti akan beralih arah. Maka bakal tercapai lah cita2 orang ramai nak tengok BN terhapus terus

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:47 AM | Show all posts
wahhh PH nak bergabung dengan parti penyamun perasuah @sam1528

bakal jadi pegawai khas wak jahid la pasni sam1528



Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sufi^_^ replied at 21-11-2022 10:23 AM
Korang tak rasa penat & membazir ke susah payah pegi mengundi kalau akhirnya gini jadinya?

Tgh rasa la ni....nk carut sgt da ni....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:48 AM | Show all posts
SedihPedih replied at 21-11-2022 10:45 AM
bosannya jadi pengikut mcm ni. kena tipu pun ikottt ajaaaa, terserah aja..

dia mana ada pendirian..ikut je bos buat apa...sokong je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:49 AM | Show all posts
rakyat dah memilih, sepatutnya PH gabung dgn PN
bahagi sama rata jawatan
BN kekal pembangkang, dan lucutkan jawatan presiden zahid
perjuangan zahid perjuangan tengkuk sendiri,sampai BN jadi mangsa & berpecah belah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 21-11-2022 10:18 AM
10 BN yang sokong PH :

1. Bagan Datuk

Lg 20 belum tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninnakarinna at 21-11-2022 10:51 AM
theotherfriend replied at 21-11-2022 10:43 AM
damn...
its all about power..



BN nak sakau for the last 5 years

Bagi je dulu..

PN akan kuburkan BN GE16.

5 tahun sekejap je..

Rasa macam baru je semalam kena kencing PH
Manifesto bukan kitab suci
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:06 PM GMT+8 , Processed in 0.211976 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list