CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1429|Reply: 8

Victoria Trauma Ditinggal Anak Kesayangan, Takut Beckham Meninggalkannya Selama-Lamanya

  [Copy link]
Post time 17-11-2022 10:26 PM | Show all posts |Read mode

Victoria Beckham meluahkan kebimbangan terhadap rumah tangganya bersama bintang bola sepak, David Beckham.


Bekas anggota kumpulan Spice Girls itu berkata, dia trauma jika ditinggalkan David selepas anak lelaki mereka, Brooklyn memulakan kehidupan baharu jauh dari London selepas berkahwin dengan Nicola Peltz.




IG Victoria




Penyanyi dan pereka fesyen itu bimbang David akan menjadi orang seterusnya yang meninggalkan dirinya suatu hari nanti.


Victoria trauma ditinggalkan anak kesayangan, Brooklyn.


"Saya bimbang sekiranya David akan pergi meninggalkan saya memandangkan kami masing-masing sudah berusia," katanya dipetik Geo Entertaiment.


Mengetahui kebimbangan isterinya itu, David dikatakan memberi layanan istimewa kepada Victoria agar kebimbangan itu tidak menghantui dirinya.




IG Victoria




"Saya melihat betapa kecewanya Victoria dengan apa yang berlaku selepas Brooklyn berkahwin, Dia benar-benar sayangkan anak sulung kami itu.


"Selepas Brooklyn berkahwin saya lebih memberikan perhatian kepadanya agar dia tidak rasa kecewa atau kesunyian," ujarnya.


Untuk rekod, pasangan ini berkahwin pada 1999 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David dan Harper Seven.




Sumber: mStar








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2022 05:20 AM | Show all posts
Dalam 1 family / umah mana leh ada 2 queen..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 08:12 AM | Show all posts
X ckup kat DailyMail, kat sini pun ada news psl Beckham's family.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensem anak dia yg pakai jacket brown tu huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia cruz tu memula tgk.tak comel.langsung masa kekecik
Dah beso ok plak..haha...
Cruz kan yang jaket.coklat tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 18-11-2022 10:14 AM
Anak dia cruz tu memula tgk.tak comel.langsung masa kekecik
Dah beso ok plak..haha...
Cruz kan yang  ...

Romeo chuolls. Cruz tu yg pakai color biru tu, anak lelaki bungsu dorang
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 18-11-2022 10:33 AM
Romeo chuolls. Cruz tu yg pakai color biru tu, anak lelaki bungsu dorang

Hah romeo tu..
Tqtq uols..
Masa.kecik2 iols.fikir.muka dia mcm.sapa la tak.comel.neh.
Bila dah beso..jadi okay juga rupa dia..
Yang cruz tu mak aih..lain sungguh..cm selebet je
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 18-11-2022 03:11 PM

Victoria ni kalau tengok gambar zaman Spice Girls jenis badan sedap jugak, bukan kurus kerempeng macam sekarang. Tapi dia senyum memang nampak pelik.

Anak sulung lepas kawen ikut bini, ke dia mmg banyak base kat US sebelum kawen pun? Dapat pulak menantu yang tak sebulu. Standard le anak2 dah besar ada kehidupan sendiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-11-2022 12:57 PM | Show all posts
delia3003 replied at 18-11-2022 03:08 PM
Victoria ni kalau tengok gambar zaman Spice Girls jenis badan sedap jugak, bukan kurus kerempeng mac ...

sbb gigi x lawa kot..tu sbb dia x suka senyum ms bergambar..mcm aku kalo bergambar nampak gigi siung jd nampak bibir senget..mmg avoid senyum dlm gambar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.111863 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list