CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 31054|Reply: 229

suami x teruna sebelum kawen.. ada pengakuan?

  [Copy link]
Post time 19-10-2010 05:10 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by shida81 at 20-10-2010 15:49

saje nk tny....berapa ramai lelaki x teruna b4 kawen
maksudnya bersama wanita lain yg bukan wife
bkn x teruna kerana u wat sowang2.....

lelaki asik tny pasal wanita dan dara
so how about uolls teruna ke b4 kawen?
n wife bleh trima ke klu uolls taw bkl hb uolls dah x teruna lagi?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2010 05:32 PM | Show all posts
camne nak tau, bulih ke cek
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2010 05:38 PM | Show all posts
camne nak tau, bulih ke cek
cik.panda Post at 19-10-2010 17:32



hehehehe..... nktgk ada x lelaki yg mengaku.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 05:40 PM | Show all posts
hehehehe..... nktgk ada x lelaki yg mengaku.....
shida81 Post at 19-10-2010 17:38



   mati idup balik pun takkan ngaku agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 05:42 PM | Show all posts
sepatutnya xnk yg xde teruna sbb kita anak dara


tp nk cek cmno yer?ade tip x?sila share hokeh

sekian
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2010 05:46 PM | Show all posts
ada ke tips?
tgh tggu lelaki wat pengakuan.. hehehe
cuba klu benang tu isteri dan dara...
laju betul dowang masuk....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-10-2010 06:00 PM | Show all posts
ada ke tips?
tgh tggu lelaki wat pengakuan.. hehehe
cuba klu benang tu isteri dan dara...
l ...
shida81 Post at 19-10-2010 17:46


mmg pn...kalo sal pmpn mst rmai da dok komen kat cni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 06:08 PM | Show all posts
kompem la dorang x ngaku
nak bini baik2 jep
diri sendiri, hancusss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2010 06:09 PM | Show all posts
takleh nak terima..
tapi aku tau pasangan ni,dorang dah kawen dan isteri dia tengah mengandung.
suami dia dah x teruna lagi.aku xtau isteri dia tau ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 07:09 PM | Show all posts
saper tau cara nak cek! teruna ker dak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 09:01 PM | Show all posts
Masalahnya... lelaki sendiri tak tau cam ner nak cek atau tau samada lelaki tu masih ada teruna ker tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 10:34 PM | Show all posts
saya hilang teruna kerana terlalu kuat menunggang kuda
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 11:33 PM | Show all posts
mana ada lelaki melayu nak ngaku dia dah x teruna..... w/pun hakikatnya kita selalu nampak dia dgn scandal dia kuar masuk bilik.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 11:58 PM | Show all posts
typical malay guys............

mmg takkan ngaku sampai sudah diorang tak teruna.

tapi kalau wife diorang tak dara.....siap heboh segala.

nasib baik tak buat press conference jah. prfffttt!
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 12:11 AM | Show all posts
Reply 5# cik_kiah

cik kiah anak dara lagi kee
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 12:27 AM | Show all posts
Reply  cik_kiah

cik kiah anak dara lagi kee
IRZeeBuk Post at 20-10-2010 00:11



    huwaaaa...mohtip tnya soklan cepumas

opkos anak dara k:@



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2010 09:39 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-10-2010 09:41 AM | Show all posts
Iqbal_Absmd Post at 20-10-2010 09:39



   knp? u nk wat penagkuan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 09:42 AM | Show all posts
heheheh..
takdak pun lelaki jwb hang nye soklan ni shida..
selalu kalau pasal nak condem pompuan,sume laju nak menjawab..
nak2 kalau tanya pasal dara..bila tanya pasal teruna sorang pun tak dan nak jwb..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 09:44 AM | Show all posts
knp? u nk wat penagkuan ke?
shida81 Post at 20-10-2010 09:41



   tak...i nk nangis jerr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 02:36 PM GMT+8 , Processed in 0.091706 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list