CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 42831|Reply: 575

Pakaian Fazura Makin Labuh Dan Longgar, "Cantiknya Walau Pakai Baju Dan Tudung Simple Je"

  [Copy link]
Post time 7-11-2022 05:21 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini percutian Fazura dan Fattah Amin bersama anaknya, Fatima ke Thailand menjadi perhatian.


Macam biasa, ramai yang teruja melihat keluarga kecil ini menghabiskan masa bersama-sama.


Foto: IG




Keluarga yang sangat comel kata mereka.


Namun yang paling menjadi tumpuan adalah Fazura yang kelihatan sangat cantik dan berseri-seri walau dah beranak satu.




  



Kebanyakan peminat perasan pemakaian Fazura makin hari makin sopan.


Baju labuh dan longgar, gaya tudung yang sangat simple.




  



Ramai yang mendoakan Fazura istiqamah dan memuji-muji penampilannya sangat sejuk mata memandang.




  



  



Untungnya Fattah Amin dapat Fazura yang sentiasa memperbaiki diri untuk menjadi lebih baik, tak gitu?-CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm acik2 dh klu dia kluar dgn family.
Bersiap bile ade event je.
Alahai mek juwa, mujur muke cantik and bag mewah ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
suka tgk style faz
cantik je
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi modest dari nikobis.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak hint hint ler iteww the second one on the way...

Lu org aje yg bengap tolol murakkab....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji selesa, bersih, senang kn pergerakan dan menutup apa yg patut... Iye idok.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling ada dia semua thread kakak fazura
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa dressing dia biasa2 mcm org lain jugak. Ringkas. Dekat di hati kita yang biashe2. Tp tak nampak cheap. Benarlah, org cantik, pakai apa pun cantik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
org tak berpurdah, tidak alim, laki pn bkn ustaz.. lagi sopan pakaian xde melekat nmpk garisan bra..nmpk bontot. kain pn xde terleret bercahaya terang benderang umpama si ikan laga .
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bamtah npk wangi nyahhhh..Tak de la p airport pakai seluar trek je kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sempoi je famili ni.. suke tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 7-11-2022 10:54 PM
org tak berpurdah, tidak alim, laki pn bkn ustaz.. lagi sopan pakaian xde melekat nmpk garisan bra.. ...

Jahtek bkn ikan laga tapi ikan bandaraya dbkl
Sambil jalan Sambil menyapu dgn baju dia
ikan bandaraya dbkl ni Spisis jahat rosakkan ecosystem
Sebijik Perangai jahtek
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Org cantik. Pakai apa pn cantik. Waalupon style baju marhaen.. Tak perlu jadi ninja, hujung2 melekat baju ikut badan. Kain meleret sapu sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazriatie at 7-11-2022 11:48 PM
Masukkeluar replied at 7-11-2022 10:54 PM
org tak berpurdah, tidak alim, laki pn bkn ustaz.. lagi sopan pakaian xde melekat nmpk garisan bra.. ...


Purdah plk makin lama makin nak terbukak nampak muka. Td ada kluar kat TikTok, purdah atas sikit je dr lubang hidung. Dahi tersembul keluar. Awal2 dulu nmpk mata je 2 bijik. X faham apo motif sheol tutup muka
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Downgrade dh style kaklong kawasan ni. Dh mcm acik2 t20 je hehe. Vivi pun jenis pakai tudung selempang, tp masih stylo.

Faz ni suka pakai tudung selempang ke blkg pastu xde inner. Kat bali aritu pun sama. Nampak anak rambut terjurai2. So bg iols xdelah menutup mana pun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
haifalrn replied at 8-11-2022 12:25 AM
Downgrade dh style kaklong kawasan ni. Dh mcm acik2 t20 je hehe. Vivi pun jenis pakai tudung selempa ...

Kau ni kaki fitnah. First of all, dia pkai inner. Second of all rambut dia tk berjurai ye. Fahammm jah dh kalah dr segi kaya tu kan, jgn la nk fitnah tang tu pulakk. Ni la definition try hard nk jatuhkn org. Hahahahhahahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-11-2022 08:48 AM | Show all posts
suka dgn perubahan faz..semoga istiqomah ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada org panas bontot yerrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Bgi lobenak pakaian sopan mcm ni downgradeee, yg merelip yg merelet tu baru ngammm. FAhaaaaaaammmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 8-11-2022 08:56 AM
Bgi lobenak pakaian sopan mcm ni downgradeee, yg merelip yg merelet tu baru ngammm. FAhaaaaaaammmmmm ...

Jubah bandaraya sapu tahi kucing atas lantai mmg kerja mulia.
Versatile.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 06:45 PM GMT+8 , Processed in 0.281499 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list