CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: YgBenar

[Jenayah] Zul Ariffin mengaku salah muat naik kandungan sumbang di laman sosialnya

  [Copy link]
Post time 4-10-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 4-10-2022 12:20 PM
Untuk acik2 forum yang tanya, babak panas apa tu? Takde pun tahap panas sangat sampai comolot, berom ...

scene yg ni kan?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 4-10-2022 12:27 PM
Iols dh tgk dh kt website ni

https://www.rotikaya.com/netizen-terkejut-tengok-babak-panas-zul-ari ...

Meols tak leh klik the link..tapi hasil dari mengguggle, dapat tengok adegan tu...

ya ampun esbok nie, kena denda dengan heroine dak tu cam tak berbaloi wei  yg heroine n team production patut kena sekali pasal menghasilkan babak tu kalau tak bersama2, camna esbok boleh ada trailer nie?  Heroine tu tak de rasa malu ke buat scene tu?

Kak gayah bertabahlah menghadapi satu lagik kontrolbesi esbok nie
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 4-10-2022 12:20 PM
Untuk acik2 forum yang tanya, babak panas apa tu? Takde pun tahap panas sangat sampai comolot, berom ...

Terbaik la penjelasan cik del
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 4-10-2022 01:03 PM
Meols tak leh klik the link..tapi hasil dari mengguggle, dapat tengok adegan tu...

ya ampun esbok ...

Demi tuntutan kerjaya chuols

Btw, link tu mmg tak blh klik, kena copy, paste n buka kt new browser.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang komplen and yang mendakwa tu le bodoh bagi iols. Kengkonon kata salah and haram padahal adalah di kalangan yang mengadu tu buat benda yang sama. Hipokrit benau. Iols rasa rugi pulak tak dapat tengok drama ni. Harap2 producer tu jual ke indon jelah drama ni. Sayang betul wasted cenggitu je. Iols berminat dgn drama ini (tanda seru dalam hati).
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 02:57 PM | Show all posts
laaaaa...video yg mcm nak tak nak rom3n tu je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 4-10-2022 11:00 AM
Ni mesti malas nak turun naik mahkamah banyak kali. Mengaku salah, bayar denda, setel. Tapi mesti ad ...

Producer/pengarah tak kena apa2 pulak ya? Then scene tu adakah akan lepas bebas utk tayangan nanti
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
drama/muvi ni dah tayang belum?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 04:22 PM | Show all posts
Well, you reap what you sow.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 4-10-2022 01:03 PM
Meols tak leh klik the link..tapi hasil dari mengguggle, dapat tengok adegan tu...

ya ampun esbok ...

Nak jadi pelakon perasaan malu kene buang tu pasal mcm2 adegan/aksi boleh buat dgn krew keliling bukan sorang dua yg terlibat kan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 4-10-2022 03:12 PM
drama/muvi ni dah tayang belum?

Belum..ikutkan plan bulan puase lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis lain jadikan pengajaran..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 05:30 PM | Show all posts
Apa yang pelakon tu buat tak sumbang mana pun. Yang sumbang ialah your imagination. Kalau scene itu seorang anggota bomba menyelamatkan mangsa kebakaran the impression could have been different.

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko pilih yg sedap… nak sangat! Hadap je dek! Kawin je lah…dok buang sperma kat atas perut buat apa dek? Last2 ko yg nampak cam desperate attention gitchew
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke dulu2 tok Danish pun pernah buat adegan lucah dlm citer gangster apa ntah
Dia merogol adik pelakon lelaki gangster
Geli tengok scene tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kagaya jadi forever banker?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 03:23 AM | Show all posts
hmmm apa dia buat?
good looking this guy
turkish kah geneology nya
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 05:32 PM GMT+8 , Processed in 0.468904 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list