CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: heythere123

All About Artis Korea

  [Copy link]
Post time 3-10-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 11:31 PM
tapi bagi i TOP hensem lagi walau sudah berumur

GD tu i tak pernah minat cuma respek la sebab  ...

Top mmg ensem. Hehe
Iols pn minat die dulu.

Gd semcm pelik sket kn
Org berseni mmg pelik kot hahaha
Tp gd kaya gile kn
Die kn pandai buat lagu kn
Mesti byk income passive
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 11:29 PM
dalam banyak2 drama yg uols list, yg last tu je i belum  tengok lagi sebab tak minat hero dia

goo ...

Orait...thank you.

When weather is fine tu suka tgk sbb jln cerita dia mcm slow..rileks..
Haha..hero dia pun mcm dingin..tp bg saya watak dia nmpak encem la..hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 3-10-2022 11:49 PM
missyL replied at 3-10-2022 11:38 PM
Top mmg ensem. Hehe
Iols pn minat die dulu.



GD dia jenis eccentric sikit sebab tu fans jennie rengsa masa dapat tahu dorang dating

tapi GD memang masyuk la income dia, royalty lagu je dah berapa banyak dia dapat. Dah la lagu2 dia masih org dengar lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 3-10-2022 11:41 PM
Orait...thank you.

When weather is fine tu suka tgk sbb jln cerita dia mcm slow..rileks..

Seo Kangjoon (SKJ) memang helok, cuma iols je tak minat.

Tapi i tengok drama SKJ yg dengan Park Hyungsik & Nam Jihyun tu, weekend drama kalau tak salah la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 04:56 PM
Nana/ Im Jin Ah dah bertatu satu badan uols. Berani mati gak la sebab koreans ni pandang tattoo as ...

nana ni cantik tp kalau berlakon scene nangis nampak fake sikit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 3-10-2022 11:56 PM
nana ni cantik tp kalau berlakon scene nangis nampak fake sikit

muka dia tak sesuai watak camtu, kalau watak perempuan bitchy, tegas sesuai la
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
btw iols terkejut kang hana ada berlakon scene ala2 song ji hyo jugak ye..dah la iols suka dia senyum..lepas tau dia berlakon nude scene takleh tengok dia mcm biasa dah..sama mcm ji hyo
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 11:48 PM
Seo Kangjoon (SKJ) memang helok, cuma iols je tak minat.

Tapi i tengok drama SKJ yg dengan Park  ...

Skj tu..try tgk drama dia yg lain..tp tkleh go lah..mcm tk best.

Watak dia dlm when the weather is fine mmg encem.
Hihi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-10-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 4-10-2022 12:00 AM
btw iols terkejut kang hana ada berlakon scene ala2 song ji hyo jugak ye..dah la iols suka dia senyu ...

series ke movie? tak perasan pulak dia pernah buat scene gitu. Mungkin sebab nama dia tak sefemes Song Jihyo kot kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 4-10-2022 12:01 AM
Skj tu..try tgk drama dia yg lain..tp tkleh go lah..mcm tk best.

Watak dia dlm when the weather i ...

i ni lagi la, weekend drama tu je yg i tengok yg ada SKJ
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 4-10-2022 12:02 AM
series ke movie? tak perasan pulak dia pernah buat scene gitu. Mungkin sebab nama dia tak sefemes  ...

movie tak salah..supporting actress je tp mmg sex scene topless la uolss

ye la dia mana pernah jd lead actress kan sebelum ni kecuali drama bloody heart baru ni je dia lead tu pon agak kayu sikit
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoshhi at 4-10-2022 12:25 AM

Jennie dgn V real ke? Ke mediaplay YG je. Sebab V ni sebelum ni couple dgn joanna anak chaebol. Macam dah lama couple. Tapi downgrade kpd jennie pulak. Ada baca V ni couple dgn perempuan paling lama 3 bulan je
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lately ni bosan news korea. Dulu2 best teh. Sekarang kalau teh tumpah pun macam blur2 ayam tak jelas dan tak menarik
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang marhaen pun muka jennie. Macam acik2 cina jual sayur kalau tak makeup. Jisoo je yang natural beauty
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 11:48 PM
Seo Kangjoon (SKJ) memang helok, cuma iols je tak minat.

Tapi i tengok drama SKJ yg dengan Park  ...

Oh my i crush sgt kt SKJ ni

Second lead sindrom mase cheeese in the trap
Ensem nye
Dreamy
Tp i tgok cite die CITT tu je
Yg lain x berkenan heroin hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bior je la mereka nk kapel
Fans pn over nau
Mcm la klo x kapel ngn jennie v kapel ngn
korang
Tkt la fans korean nie

Yg idol 2nd gen mcm ssnd lek2 je dah memasing kapel sesuke hati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mencemar duli jgk. Sis peminat tegar PSJ. Berjanggut tggu movie PSJ yg baru ya. Dh lama benar tk nmpk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
rhea85 replied at 3-10-2022 05:18 PM
hadir mencemar duli..hahaha
PMY muka mmg plastic habis
sayang nya sbb skang makin nampak pelik

PMY mmg ratu plastic surgery ye. Murung betul tgk muka dia before PS.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 10:02 PM
ada, tapi sekadar rumours la.

Jang Wonyoung (JWY) ni pernah la org bising dulu katanya sheols ni  ...

Ni yg selalu keluar kat tt filter makan tu ke….. kalau dia aku tak suka betulll sbb nampak fake gilerr
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 07:31 AM | Show all posts
borrow replied at 3-10-2022 03:15 PM
Wonyoung it girl skrg. Mc Music Bank & member kump I've . Lagu debut no.1 , dh 2 kali comeback pun h ...

kurus gila sheols...tak makan ke?
dia ni org rengsa sbb suka acah2 cute
makan stoberi pegang dua belah tangan pastu buat mulut pout
hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:31 PM GMT+8 , Processed in 0.242953 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list