CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2783|Reply: 30

'Siapa Suruh Reject Kita Dulu...' - Nadia Brian Rindu MamatGotNoChill?

[Copy link]
Post time 22-9-2022 05:29 PM | Show all posts |Read mode
Pempengaruh terkenal MamatGotNoChill sekali lagi mencuri perhatian ramai selepas ‘menegur’ kesalahan selebriti Nadia Brian.


Sebelum ini, mereka pernah digosipkan mempunyai hubungan ‘istimewa’ akibat sering keluar dan membuat video bersama.




IG Nadia/Mamat




Menerusi video 23 saat itu, Mamat mendakwa Nadia Brian sengaja membuat kesalahan di video tersebut gara-gara rindu terhadapnya.


“Kalau rindu cakap je la, tak perlu nak buat video salah. Nak saya tegur la tu. Cakap je rindu, kan senang. Tu la siapa suruh reject saya dulu? Kan dah kena ketawa dengan orang lain sebab silap,” katanya dalam nada bergurau.


Menjengah ke ruangan komen, tindakan Mamat itu meraih perhatian rata-rata netizen yang berkata aktres jelita itu putus hati akibat dirinya yang memilih wanita lain yang juga seorang pempengaruh.







Sementara itu, ada juga dalam kalangan mereka yang berkata sebenarnya Mamat yang merindui Nadia kerana mereka dikatakan telah lama tidak berjumpa dan membuat video bersama.




Sumber: Xtra
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluat la mamat ni
Aku meluat dgn semua pempemgaruh yang ntah hapa2 contentnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 05:58 PM | Show all posts
tlg la.. dua2 pn sedeyyyyy..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram muka nadia tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 09:25 PM | Show all posts
Nape lah aku x suke mende2 influencer2 ni.
Adekah sbb aku dah tua?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape llaki ni? Tak klakar pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:16 AM | Show all posts
Pempengaruh suka stich video orang lain pastu komen pelik2 biar viral..
Elok sangat spesis mcm ni 'diangkat' popular.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:17 AM | Show all posts
sampah sarap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 08:41 AM | Show all posts
ramai rupanya meluat ngan tiktoker gini.... hahaa...asyik duk ulang menda sama.... mula2 mmg kelakar... lama2 dah x berapa kelakar dah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:58 AM | Show all posts
NB tu kalau senyum macam nenek kebayan.
jenis senyum tak nampak gigi.
kalau memalam pakai baju putih duduk tepi kubur tu jumpa dek tok siak mau jadi usain bolt beliyaw
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:13 AM | Show all posts
sapa memat pemegaruh ni? yang kuban2 la
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:19 AM | Show all posts
maaf tak kenal. nexxxxt
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:21 AM | Show all posts
yang penting aku tak terpengaruh dengan mamat pempengaruh nih..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:27 AM | Show all posts
mamat tak gunaa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:30 AM | Show all posts
Iols mmg tak kenan tgk muka jejan ni.
Selalu pun content ntah apa2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:33 AM | Show all posts
pempengaruh punya content sampah je nak viral..ade certain yang berpekdah untuk ditonton
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 09:39 AM | Show all posts
geli la aku mamat ni. menyampah pun iye
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 22-9-2022 05:43 PM
Meluat la mamat ni
Aku meluat dgn semua pempemgaruh yang ntah hapa2 contentnya

Pempengaruh tu hape
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
epullipan replied at 23-9-2022 09:33 AM
pempengaruh punya content sampah je nak viral..ade certain yang berpekdah untuk ditonton

Acik menyampah dgn Sally and the gang tuh
Dulu bertunggu tangga kat rumah rozyana yg suka buat konten org tu dengki kat dia org ni mengata dia
Tiba2 bekelai dgn sampah2 Sally dgn geng kelempok2 gundu tuh
Aman duniaaaa
Acik suka nelysa dgn azam. Baguih betoi nely Tu
Nely ko jgn nak bff till jannah sgt dgn sally and the gundu geng tuh
Ko jaga makbapak dgn akiff je cukup. Nak merenyeh, pi merenyeh dgn kengkawan skolah lama ko je sudahhh
Gittewwww acik mengarah2 idop anak org
Sapa mengarah idop anak2 acik ko siappppppppp
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi beliau pndai berlakon. Tak Wood.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.087409 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list