CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2022 07:55 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 19-9-2022 01:29 AM
in overall kaklina pompom berjaya mainkan peranan sbg comedic relief tanpa unsur2 hina org or tungga ...

masuk air betul dia. berdekah ketawa. dia lawak dia jelah. gilerlah dia tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 19-9-2022 12:37 AM
Meols tunggu saat kak lina pom pom bakal dicerca forumer bila semua dah bosan dengan perangai kak li ...

Meols dh start cringe dh dgn attitude trying too hard heshe smlm. Bila 2-2 host nk dominate tu yg akan jd masalah. Jihan dulu lebih behave n akan hafal segala mak nenek pny skrip while nabil yg akan jd tekong. Lina plak jenis nk overshadow nabil. Susahlah mcm tu. Meols suka lina sblm2 ni tp not for GV last nite yach? Mohon behave n sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 19-9-2022 08:11 AM
Meols dh start cringe dh dgn attitude trying too hard heshe smlm. Bila 2-2 host nk dominate tu yg  ...

Hahaha.. kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by af_mania at 19-9-2022 08:37 AM

Tajuk tema minggu kedua: MALAR SEGAR

Jac - Gerimis Mengundang [90’s]
Shila - Getaran Cinta Di Jiwa [90’s]
Tomok - Janji Padamu [90’s]
Dina - Ku Teruskan [00’s]
Bob - Kepulangan (Razis Ismail) [80’s]
Roy Kapilla - Izinkan Selamanya Namamu Di Hati (EYE) [90’s]
Pat Candy - Makhluk Tuhan Paling Seksi [00’s]
VE - Kasih Berubah [00’s]
Haida - Di Sebalik Sejuta Wajah (Shima) [90’s]
Fuad - Suara Cinta (Mega) [90’s]
Tom - Kemaafan Dendam Yang Terindah [90’s]
Asheed - Percayakan Siti [00’s]
Hazrul Nizam - Ibu [90’s]

9 daripada 13 lagu (69%) adalah lagu2 8090.
8 lagu 90’s, 1 lagu 80’s.
Minggu dpn dijangka meriah ya. Lagu pun sedap2 belaka.
Lagu exist saja ada 3.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Gerimis mengundang tu mcm penah dgr je jac nynyi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 19-9-2022 06:32 AM
iols tgk kat utube
. lebih tertarik dgn suki low dr alip ajis nyanyi lagu bernapas thru mulut.. suki ...

Mohon juri2 nenek lampir 2 org tu muhasabah dgn penjurian dorg last year. Sah2 lah Alif aziz cannot sing that well. Tp sbb terlampau kritikal dan technical sgt dgn nikki, last2 yg naib juara yg lagi menyerlah skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:31 AM | Show all posts
af_mania replied at 19-9-2022 07:22 AM
Tajuk tema minggu kedua: MALAR SEGAR

Jac - Gerimis Mengundang [90’s]

lagu Tomok tu Janji Padamu kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 19-9-2022 08:31 AM
lagu Tomok tu Janji Padamu kan

Alamak.. silap.
Meols selalu keliru antara janji padamu & langkah seiringan.
TQ cik sbb betulkan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-9-2022 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 19-9-2022 08:29 AM
Mohon juri2 nenek lampir 2 org tu muhasabah dgn penjurian dorg last year. Sah2 lah Alif aziz canno ...

Tone alip tu jah nice tapi menyanyi tak dgr suara & sebutan dia. Mcm org nazak bercakap. Suara masuk ke dlm.

Nikki & suki jauh lbh bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:44 AM | Show all posts
baru kesempatan tgk di utube..alahai ..dh nape si pengacara ppuan itu.. adoii la.. trying hard sgt..x sanggup la nk tgk gv live kalau pengacara camni .. kalau ade org suka .. but not me.. so sorry pompom..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:52 AM | Show all posts
masa umum lagu minggu depan, semua lagu nabil yang announce. senang betul kak kepom buat kerja. so far iols okay lagi lah kegedikan si kak kepom ni. cuma menyampah part nak umum lagu tu, asyik nak menyanyi je bukan nak umum kan lagu ngan peserta.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:52 AM | Show all posts
scrocth replied at 19-9-2022 08:11 AM
Meols dh start cringe dh dgn attitude trying too hard heshe smlm. Bila 2-2 host nk dominate tu yg  ...

Aku setuju
Harap next week sheols behave & tak over
Kalau tiap2 minggu mcm tu, makin lama org makin muak
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:53 AM | Show all posts
shahima99 replied at 19-9-2022 08:44 AM
baru kesempatan tgk di utube..alahai ..dh nape si pengacara ppuan itu.. adoii la.. trying hard sgt.. ...

over kannn... semakkkkk...
sikit2 cukup la kannnn....
merendahkan maruah pompuan jer....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:54 AM | Show all posts
September14 replied at 19-9-2022 12:40 AM
Top 5 tu mmg confem2 akn jd top 5 kt final n tambah Ve jd last finalis

Haha....iols pun fikir benda yg sama
Kesian yg lain2 tu nak berentap dgn yg 5 ni
Sangat2 tak fair
Kalau ada pun mungkin Bob & Dina yg sekali sekala tergelincir dlm konsert mingguan
Tapi finale mmg 5 ni akan ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ak rse kk lina jd klakar n menghiburkn sbb nabil asyik kenakn die blik. klu x bleh jd rse menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 19-9-2022 08:39 AM
Tone alip tu jah nice tapi menyanyi tak dgr suara & sebutan dia. Mcm org nazak bercakap. Suara mas ...


A thoroughly deserved and worthy former champion of GV8, nevertheless..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki pom pom tu tak malu dgn kawan2 cikgu dia ke? Dgn murid2 dia jugak? Sekolah menengah pulak tu. Tp kerana duit ko hadap je la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Puteri19 at 19-9-2022 10:22 AM

https://m.youtube.com/watch?v=-eWhmgwc4e8
Utube kak lina interviewed post concert. Gigih tutup dada dgn tisu haha..

Iols tak rasa kak lina overdo ke try hard ke..
Best je beliau happening nyanyi2 maybe first concert kot excited lebeh. Janji mata iols tak ngantuk.
Bior ler nabil yg baca tajuk, audience baca sendiri pon boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:10 AM | Show all posts
Bob suara best, so mendayu, hopefully next week, dia berada di top 3. Fuad Rahman and Tom suara old fashioned, Fuad terlalu byk getaran (dah mcm bunyi lagu Tom Jones), Tom pulak kalau rock mesti  keluarkan raspy voice mcm di paksa. Just my 2 cents.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Bg can laa kat kak kepom, dia br 1st week. Dia plak mmg sejenis hyper kan... aku lg suka dia di GV dgn Nabil drp dia di MLS ngan nanas.

Ngn nanas dia mcm control jaa x dak hyper mcm di GV....mebi partner x dak chemistry kottt

Apa2 aku lg tgu shila, dina and tomok perform drp Jac. Sbb dah tahu Jac akan tapau semua lagu hampa bg. Tgu irama malaysia tgk cana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:19 PM GMT+8 , Processed in 0.112486 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list