CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2022 07:37 PM | Show all posts
ok aku dah tengok dar iawal sampai habis.

1. Jac
2. shila
3. bob
4. dina
5. tom
6. tomok
7. ve
8. roy


paling flat dan tak kena kat tinga aku ialah penyanyi kau segalanya. lagu sedap giler tapi dia nyanyi flat.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
7doors replied at 19-9-2022 12:50 AM
Ketia juri kata...diorang judge intelektual music dorang...tadi tomok bawa medley kan..so markah c ...

Ya tadi dah dgr balik mmg tomok punya music arrangement lagi bagus. Org mcm ni memudahkan kerja tok ram dan slalu dpt plus point dr dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu undi tengok kat mana?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jalan2 kat youtube jumpa video lama lagu sejahtera malaysia versi 90an. Selalu tgk lagu ni kat tv dulu masa malam2. Sapa yg membesar di era 90an pernah tgk la kot.

Tak sangka pulak pat candy yg nyanyi. Dia muda lagi masa tu.

0:49
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 02:05 PM
Umur peserta2 GV9
1. Jac - 43
2. Shila - 32

Tak sangka pulak pat candy peserta wanita paling tua. Dia nampak lebih muda dari usia dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Orangelily replied at 19-9-2022 04:25 PM
eeiii samalah ..aku rengsa menengoknya over nau..terlompat2 jagalah sikit awk tu bini & mak org..
...

Itula blh je kalau nk joget ke apa tpi biarla cerdik sikit.. ini dh mcm memalukn diri sndri.. aku bkn x suka dia tpi terlampau over.. baikla panggil sherry alhadad tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Haida hajat malam tadi macam dia fadila berhijab pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:59 PM | Show all posts
oklatu85 replied at 19-9-2022 07:06 AM
Iols Rasa alumni GV paling berjaya kak Lina pompom..walaupun bukan Dalam bidang nyanyian...tapi Sa ...

Makin murah rezeki kan...hidup sheol pun x smooth mana sblm ni...but now mendunia muka sheol merata2

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Viral kat tiktok kepom mengacara.. Compare penyanyi yg masuk
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-9-2022 01:18 AM
Kod peraduan tu hanya dapat bila logon astro rewards dengan id astro uolls.
Ganja masuk contest tu ...

Dah cuba tp xdpt la kod tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
FanCT replied at 19-9-2022 10:42 PM
Dah cuba tp xdpt la kod tu


Chuolls masuk je website reward astro tu make sure login akaun astro, pastu bila pergi kat gegarvaganza tu nanti kan ada button show. Lepas chuolls tekan button show, automatic keluar code tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:50 PM | Show all posts
Lagu2 konsert minggu ketiga untuk nurtizen undi dah release blom yach?????
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:09 PM | Show all posts
Rhyno replied at 19-9-2022 09:50 PM
Lagu2 konsert minggu ketiga untuk nurtizen undi dah release blom yach?????

dah

- lagu untukmu
- nakal gigi
- fantasia bulan madu
- jampi
- sumpah aina abdul
- bujang senang
- hukum karma
- pawana
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:46 PM | Show all posts
harap dapat tengok Jac / Fuad Rahman perform lagu ni.



Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 19-9-2022 07:37 PM
ok aku dah tengok dar iawal sampai habis.

1. Jac

Roy lagi bagus dari Tom lah nokkkk ... Jadah Tom suara terjerit jerit mcm tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 19-9-2022 09:54 AM
For me, Tom terlalu pakai suara meneran just nak nampakkan her rock image. Entah too much of that  ...

Aku setuju Tom over sgt nk ckp dia rock patut dia kena contohi kak pat x yah over2 teran still dlm rock ranking ...ella pun x meneran sampai skrg gelaran ratu rock tu masih dia pegang ... Rock ni x perlu di buat2 bila di buat2 tu nampak ko lebih bitchy
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:23 AM | Show all posts
kalau Jac nak perform lagu irama tradisional, Zapin Yang Tinggal sesuai dengan tone suara sheols.




Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:26 AM | Show all posts
kalau Xila Amzah nak perform lagu irama tradisional, Persoalan Cinta dan Bintang Malam sesuai dengan vokal sheols.




Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:39 AM | Show all posts
bengong dah GV ni
ada ke patut dibuat penyanyi gred C lawan gred A
mana mahu nya gitu ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:25 AM GMT+8 , Processed in 0.107545 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list